Photo Gallery, Αθλητισμός

Συνεχίστηκε η αποχή των παικτών στη Νίκη

 

Λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βατανιακό και το κλίμα στη Νίκη είναι ταραχώδες. Οι ποδοσφαιριστές συνέχισαν την αποχή τους από την προπόνηση, λόγω των οικονομικών και λειτουργικών ζητημάτων που απασχολούν το τμήμα και απλά ορισμένοι προτίμησαν να γυμναστούν μόνοι τους, αφού απουσίαζε και ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ επισημαίνει ότι δεν υπήρξε αποχή και ότι ξεκίνησε κανονικά η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής, αλλά αυτό διαψεύστηκε από τους παίκτες που έκαναν παρέμβαση σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Όπως φαίνεται η Νίκη δεν μπορεί να ησυχάσει και να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της προς τη Β’ Εθνική, αφού για μία ακόμη φορά και μάλιστα μετά από κερδισμένο παιχνίδι βγήκαν στην επιφάνεια τα προβλήματά της. Έτσι, ούτε χθες οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν έχοντας θέσει στη διοίκηση ορισμένα σημαντικά ζητήματα. Ως γνωστόν κατήγγειλαν ότι δεν τους καταβλήθηκαν μισθοί και δόσεις συμβολαίων και ότι υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα (θέρμανση, γήπεδο), ειδοποίηση έξωσης από τους ξενώνες του Πανθεσσαλικού, αλλά και απλήρωτα ενοίκια για δύο εξ αυτών.

Οι «κυανόλευκοι» έδωσαν κανονικά το «παρών» στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και συζήτησαν την όλη κατάσταση μεταξύ τους αποφασίζοντας να μην προπονηθούν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Ωστόσο, ορισμένοι εξ αυτών επέλεξαν να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό και να γυμναστούν μόνοι τους, προκειμένου να μην μείνει πίσω η προετοιμασία τους για το ματς με τον Βατανιακό.

Απών ήταν και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, που όμως είχε επικοινωνία με τον Γιώργο Δαλούκα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες συμφώνησαν πάνω σε βασικά ζητήματα και από σήμερα ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει τους παίκτες στην προπόνηση, ελπίζοντας φυσικά ότι και εκείνοι θα βάλουν νερό στο κρασί τους.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι η επίσημη θέση της διοίκησης, είναι ότι χθες δεν υπήρξε αποχή των ποδοσφαιριστών και ότι έγινε κανονικά προπόνηση στο Πανθεσσαλικό, έστω και χωρίς τον κ. Χαραλαμπίδη.

Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα της. Αυτή αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι η ομάδα μας, ξεκίνησε την προετοιμασία της για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής στην Κατερίνη με τον Βατανιακό. Παίκτες, τεχνική ηγεσία και προπονητές, ενωμένοι ως γροθιά, κοιτάζουμε το σημαντικό Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο καλούμε όλο τον Νικιώτικο κόσμο κοντά μας. Η οικογένεια της Νίκης Βόλου είναι μεγάλη, αγαπημένη και αδιαίρετη. Όλοι στην Κατερίνη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Την ανακοίνωση της ΠΑΕ διέψευσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, που όλοι τους εκτός του Ριζογιάννη (ο οποίος διαχώρισε τη θέση του από τους υπόλοιπους) βρέθηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star Fm κάνοντας παρέμβαση στην απογευματινή εκπομπή «Μαγκαζίνο». Στο στούντιο εισήλθαν οι αρχηγοί Μιχάλης Ψωμιάδης, Ανδρέας Μκρτσιάν και Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, με τον πρώτο να εξηγεί τους λόγους της αποχής:

«Η παρουσία μας εδώ στο σταθμό έχει συμβολικό χαρακτήρα. Ήρθαμε να επιβεβαιώσουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είμαστε όλοι πλην του κ. Ριζογιάννη, ο οποίος προτίμησε να θέσει τον εαυτό του εκτός του συνόλου. Φυσικά δεν εννοώ εκτός ομάδας, αλλά ότι διαφώνησε με όλους εμάς για τον χειρισμό του θέματος.

Τα προβλήματα είναι αυτά που αναφέρουμε στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον Τύπο. Έχουμε πλήρη αίσθηση ποιας ομάδας τη φανέλα φοράμε και γι’ αυτό θελήσαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι είμαστε κατά μέσο όρο τέσσερις μήνες απλήρωτοι. Μόνο το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου δόθηκε σε κάποιους και μάλιστα όχι σε όλους, ένας μισθός.

Δεν τα βάζουμε με τον κ. Δαλούκα ή τους κ.κ. Βαλαχή και Ιωαννίδη, ονόματα που τώρα αναφέρω τυχαία. Όμως έχουμε εργασιακή σχέση με την ΠΑΕ Νίκη και απαιτούμε τα λεφτά μας. Πάντως, την Κυριακή θα είμαστε στο γήπεδο για να ματώσουμε για τη Νίκη. Είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε πως είναι προς το συμφέρον μας οι επιτυχίες της ομάδας. Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον Βατανιακό».

Σε ερώτηση για το αν έγινε προπόνηση ο Ανδρέας Μκρτσιάν απάντησε: «Προπόνηση δεν έγινε. Μιλήσαμε μεταξύ μας και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την αποχή. Βέβαια αρκετοί από εμάς προτιμήσαμε να γυμναστούμε μόνοι μας. Εμείς θα συγκεντρωθούμε και αύριο (σ.σ. σήμερα) και θα αποφασίσουμε για το αν θα προπονηθούμε.

Πάντως, να ξέρει ο κόσμος ότι τον σεβόμαστε και γι’ αυτό θέλαμε να μάθει τα προβλήματά μας. Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά για μας, αλλά στην πραγματικότητα παίζουμε για την …ψυχή της μάνας μας. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και προσφυγή, αλλά δεν το κάναμε διότι θέλουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο με τη Νίκη».

Κατόπιν το λόγο ξαναπήρε ο Μιχάλης Ψωμιάδης που δήλωσε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν τον Βαγγέλη Στουρνάρα, που έχει μπει σε «καραντίνα» από τη διοίκηση: «Θα ήθελα να πω ότι όλοι οι παίκτες έχουν τη δική τους προσωπικότητα και ότι δεν επηρεάζονται στις αποφάσεις τους από κανέναν. Για το θέμα που προέκυψε με τον Βαγγέλη Στουρνάρα δηλώνουμε ότι είμαστε μαζί του και πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι ότι ο Βαγγέλης αγαπά όσο κανένας άλλος την ομάδα, ενώ το καλοκαίρι απέρριψε δελεαστικές προτάσεις άλλων ομάδων για να μείνει στη Νίκη».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν σιτίζονται οι παίκτες κανονικά, όπως υποστηρίζει η διοίκηση, η απάντηση ήταν η εξής: «Εδώ και τρεις ημέρες δεν έρχεται φαγητό στους ξενώνες. Ο καθένας μαγειρεύει μόνος ή παραγγέλνει από έξω».

Στην Εθνική Νέων ο Πεχλιβανόπουλος

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας κάλεσε 22 ποδοσφαιριστές (γεννηθέντες το 1994) για να πάρουν μέρος σε προπονήσεις της Εθνικής Νέων (κάτω των 18), που θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά από 19 έως 21 Μαρτίου Μεταξύ αυτών είναι και ο Γιάννης Πεχλιβανόπουλος της Νίκης. Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ συγχαίρει τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Εκδρομή των οργανωμένων

στην Κατερίνη

Οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων Blue Club «Π. Ντοκούζης» και «Θύρα 3 Volos Club» διοργανώνουν από κοινού εκδρομή για τον αγώνα της Νίκης στην Κατερίνη με τον τοπικό Βατανιακό. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στα γραφεία του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» καθημερινά τις ώρες 18.00-22.00, καθώς και στα μέλη της «Θύρας 3 Volos Club»

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το