Photo Gallery, Τοπικά

Συνελήφθη «παπατζής» στο παζάρι του Αλμυρού

Ο 29χρονος, που συνελήφθη, διενεργούσε το απαγορευμένο παιχνίδι

 

Τον «παπατζή» έκανε, για να βγάλει το μεροκάματο, ένας 29χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς το βράδυ του Σαββάτου στον Αλμυρό Μαγνησίας. Ο 29χρονος ημεδαπός διενεργούσε το τυχερό κι απαγορευμένο παιχνίδι «Παπάς».

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε χώρο του παζαριού, ο 29χρονος κατελήφθη να διενεργεί επί χρήμασι και με τη συμμετοχή διερχόμενων πολιτών το τυχερό κι απαγορευμένο παιχνίδι. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση του αδικήματος.

Κατασχέθηκαν, επίσης,  ένα τραπέζι, ένα μαξιλάρι, ένας φακός και δύο σπιρτόκουτα, τα οποία χρησιμοποιούνταν για τη διενέργεια του «Παπά».

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας «Περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών» οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, από τον οποίο ορίστηκε τακτική δικάσιμος, για να δικαστεί.

Εξάλλου τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 33χρονος ημεδαπός για παράνομη κατοχή φυσιγγίου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 33χρονου, βρέθηκε μέσα σε τσαντάκι μέσης και κατασχέθηκε ένα φυσίγγιο διαμετρήματος 0,38mm. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Όπλων» οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

 

Έκλεβε αυτοκίνητα

Συνελήφθη τις πρωινές ώρες προχθές στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 34χρονος ημεδαπός για κλοπές Ι.Χ. Επιβατικών αυτοκινήτων. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 34χρονος κατελήφθη στην πόλη της Καλαμπάκας να οδηγεί Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού, το οποίο όπως διαπιστώθηκε, είχε αφαιρέσει πρώτες πρωινές ώρες της 24-08-2012 από τα Τρίκαλα. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 34χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 14-08-2012 έως 19-08-2012, διέπραξε ακόμη δύο κλοπές οχημάτων στην πόλη των Τρικάλων, ήτοι: Τη 14/15-08-2012, αφαίρεσε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 46χρονου ημεδαπού, μαζί με άλλα προσωπικά αντικείμενα του παθόντα που υπήρχαν εντός του αυτοκινήτου. Τη 19-08-2012, αφαίρεσε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 65χρονου ημεδαπού. Τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 34χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν τα προσωπικά αντικείμενα του 46χρονου ημεδαπού παθόντα, τα οποία στη συνέχεια τού αποδόθηκαν. Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Επίσης, συνελήφθη τις πρωινές ώρες προχθές στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 33χρονος ημεδαπός για κλοπή. Ειδικότερα, ο 33χρονος, πρωινές ώρες της 24-08-2012, μετέβη σε ιατρείο που βρίσκεται στα Τρίκαλα, όπου αφαίρεσε πορτοφόλι 40χρονης ημεδαπής, το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, ένα ασημένιο νόμισμα κοπής 1960 μικρής ονομαστικής αξίας και μία άδεια ικανότητας οδηγήσεως. Έπειτα από αναζητήσεις στην πόλη των Τρικάλων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο και τον συνέλαβαν. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στη 40χρονη ημεδαπή.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

 

Διακινούσε λαθραία τσιγάρα

Επίσης, συνελήφθη τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας για εμπορία και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο συλληφθείς, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και τοποθετημένα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες πέριξ της καμπίνας και στο πάτωμα του οχήματος 1.073 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, στα οποία δεν υπήρχε η ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς τις πρωινές ώρες του Σαββάτου είχε προμηθευτεί τα λαθραία τσιγάρα από άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, υπήκοους Ρωσίας, στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας στην Αθήνα, τα οποία στη συνέχεια θα διέθετε προς πώληση σε ομοεθνείς του που απασχολούνται σε αγροτικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

Τα λαθραία τσιγάρα, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 26,35 ευρώ, 46 λέβα Βουλγαρίας και δύο δολαρίων Η.Π.Α. που βρέθηκαν στην κατοχή του υπηκόου Βουλγαρίας κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς των λαθραίων τσιγάρων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας Περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και Περί Λαθρεμπορίας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

 

Τροχαία

Μεσημβρινές ώρες προχθές στα Τρίκαλα έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από 51χρονο ημεδαπό συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Δημόσιας Χρήσης βυτιοφόρο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του επιβατικού συτοκινήτου.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Εξάλλου τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καρδίτσας – Λουτρών Σμοκόβου, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από 26χρονο ημεδαπό εξετράπη της πορείας του προς τα δεξιά και ανετράπη, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το