Photo Gallery, Τοπικά

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλμυρού

Αλμυρός

Συγκαλείται σήμερα Δευτέρα, στη μία το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού, προκειμένου να πάρει αποφάσεις -μεταξύ άλλων- για τα παρακάτω θέματα:

-Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2013 και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2013.

-Συζήτηση και λήψη απόφασης για πρόσθετη παρέμβαση του Δήμου Αλμυρού υπέρ του Δημοσίου, ενώπιον του Εισαγγελέως του Πρωτοδικείου Βόλου, για την υπόθεση της επίδικης έκτασης στη θέση «Νηες» της Δ.Ε. Σούρπης.

-Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών, προμηθειών (ΕΚΠΟΤΑ) και αξιολόγησης αποτελεσμάτων των διαγωνισμών, για το έτος 2013.

-Κατάρτιση και έγκριση των όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση χώρου εγκατάστασης αιολικού πάρκου στη θέση «Μεσσοβούνι» της Τ.Κ. Ανάβρας, καθώς και στη θέση «Κοτρώνι-Φωλιά» της Τ.Κ. Ανάβρας.

– Κατάρτιση και έγκριση των όρων διακήρυξης για τη δημοπράτηση χώρου εγκατάστασης λούνα παρκ, στο χώρο της ετήσιας εμποροπανήγυρης Αλμυρού.

-Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αγωγής του κ. Ιωάννη Παλάσκα του Χρήστου, κατά του Δήμου Αλμυρού.

-Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αριθμ. 107/2012 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βόλου, επί αγωγής των υπαλλήλων 1) Χρήστου Γκιώρκα, 2) Χρήστου Καραζούπη κ.λπ., κατά του Δήμου Αλμυρού.

-Έγκριση του πρακτικού ΙΙΙ της Επιτροπής διαγωνισμού για τη μελέτη «Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π.) Κοινότητας Ανάβρας», κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού και έγκριση διάθεσης της σχετικής πίστωσης.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το