Αθλητισμός

Συνέχεια στις επιτυχίες θέλει η Νίκη

Σ24 Φ1 ΤΡΙΣΤ

Περίοδο φόρμας διανύει η Νίκη που στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές συγκέντρωσε 10 βαθμούς. Όπως είναι λογικό στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την 32η αγωνιστική της Football League θα επιδιώξει να σώσει συνέχεια στις επιτυχίες, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αμφίβολοι να αγωνιστούν είναι οι Καρατζάς και Ουέλινγκτον, ενώ Ψιάνος και Χατζής θα εκτίσουν την ποινή τους την ερχόμενη τετάρτη στο ματς με την Επανομή

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Ο θάνατος του προέδρου του Πανσερραϊκού Πέτρου Θεοδωρίδη έδωσε αφορμή να κυκλοφορήσουν φήμες περί αναβολής του αυριανού αγώνα της Νίκης με την ομάδα των Σερρών. Όμως, κάτι τέτοιοι δεν ισχύει, αφού το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά με ώρα έναρξης τις 16.30, ενώ θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από τον OTE TV.

Απλά η Ένωση Football League-Football League 2, που είναι και η διοργανώτρια Αρχή αποφάσισε ως ελάχιστο φόρο τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, όχι μόνο στο Πανσερραϊκός-Νίκη, αλλά σε όλα τα ματς της 32ης αγωνιστικής και οι ποδοσφαιριστές να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια. Επίσης, σήμερα που είναι η ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά.

Στη Νίκη προετοιμάζονται εντατικά για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να καταστρώνει τα πλάνα του. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να εξουδετερώσουν τα ατού του Πανσερραϊκού και να «χτυπήσουν» στην κόντρα, ώστε να αποσπάσουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στη Σούπερ Λιγκ.

Οι Βασίλης Καρατζάς και Ντάνιελ Ουέλινγκτον εξακολουθούν να θεωρούνται αμφίβολοι, αφού δεν είναι 100% έτοιμοι. Αντίθετα, οι Κώστας Χατζής και Στέργιος Ψιάνος θα βρίσκονται στην αποστολή που θα ταξιδέψει για τις Σέρρες. Οι δύο παίκτες έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, αλλά αποφασίστηκε να εκτίσουν την ποινή τους στο σαφώς πιο εύκολο παιχνίδι με την ουραγό Αναγέννηση Επανομής που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό στάδιο και θα αρχίσει στις 4 μ.μ.

Στο μεταξύ, με υπόμνημα απολογήθηκε στην Πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Football League ο Μανώλης Σκούφαλης σχετικά με ότι συνέβη στο ματς με τη Λάρισα στο AEL FC Arena. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα και έτσι θα δώσει κανονικά το «παρών» στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο Βαλιώτης «σφυρίζει» στις Σέρρες

Την αναμέτρηση της Νίκης με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Αντώνης Βαλιώτης από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους κ.κ. Ηλία Νατσιούλα και Πέτρο Τσακνάκη από την ίδια ένωση. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Ισαάκ Τσακαλίδης που ανήκει στην ΕΠΣ Χαλκιδικής και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Αναστάσιος Ντοτσίδης της ΕΠΣ Θράκης.

Στα Γιαννιτσά αύριο οι Νέοι

Η ομάδα Νέων της Νίκης θα «εκστρατεύσει» αύριο Σάββατο στα Γιαννιτσά για να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της Football League. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Αμπελιών και θα αρχίσει στις 13.00, ενώ στόχος των «κυανολεύκων» θα είναι να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα για λόγους γοήτρου.

 

Ανακοίνωση της ΠΑΕ

για τον Π. Θεοδωρίδη

Η ΠΑΕ Νίκη εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για το θάνατο του προέδρου του Πανσερραϊκού Πέτρου Θεοδωρίδη, μέσω ανακοίνωσης που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Το κείμενο έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει της βαθιά της θλίψη για το χαμό του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Πέτρου Θεοδωρίδη και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης προσέφερε στο ποδόσφαιρο με το ήθος του και τη συνολική του παρουσία και η απώλειά του είναι μεγάλη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το