Αθλητισμός

Συνέβησαν κι αυτά στο Πανθεσσαλικό και όχι μόνο…

*ΣΤΙΣ 3.45μ.μ., μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Περπάτησαν για λίγο στον αγωνιστικό χώρο και ξαναμπήκαν στα αποδυτήρια, απ’ όπου και επέστρεψαν για ζέσταμα.

Σχεδόν ταυτόχρονα έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση για να ελέγξουν τον αγωνιστικό χώρο και οι διαιτητές του αγώνα με επικεφαλής τον Καλόπουλο. Βέβαια, ήταν …κοστουμαρισμένοι, αφού ακόμη δεν είχαν βάλει τις στολές τους. Αν σας πούμε πως δεν άκουσαν …γαλλικά, μάλλον δεν θα είμαστε ειλικρινείς.

* ΜΙΣΗ ώρα πριν την έναρξη του αγώνα οι πρόεδροι του Βόλου και του Ολυμπιακού Π. Αχιλλέας Μπέος και Βαγγέλης Μαρινάκης διέσχισαν τον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα όπου κάθονταν οι μικροί αθλητές των ακαδημιών των δύο αντιπάλων.

* Ο Φερνάντο Σάντος παρακολούθησε χθες το ματς από τις κερκίδες των επισήμων. Βλέπετε  η Εθνική ομάδα θα δώσει στις 9 Φεβρουαρίου φιλικό αγώνα στη Λάρισα με τον Καναδά. Έτσι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θέλησε προφανώς να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των διεθνών του «Θρύλου». Καλά, η ΕΠΟ δεν ήταν να ορίσει ένα φιλικό ματς της Εθνικής στο Βόλο; Τι έγινε μ’ αυτόν τον ορισμό;

* ΜΕΡΕΣ …δόξας έζησε χθες το κατάμεστο Πανθεσσαλικό. Παρά το τσουχτερό κρύο, φίλαθλοι απ’ όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στο Βόλο. Είδαμε πανό οπαδών του «Θρύλου» από τη Λευκάδα, την Τρίπολη, τα Γρεβενά, την Κέρκυρα, την Αττική, την Έδεσσα, την Αμαλιάδα, την Αριδαία, τη Θήβα, τη Λαμία, απ’ όλη τη Θεσσαλία. Χιλιάδες λαός, που ευτυχώς έδειξε άψογη συμπεριφορά.

*ΟΜΩΣ χιλιάδες ήταν και οι Βολιώτες φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στο Πανθεσσαλικό και συμπαραστάθηκαν στον Ολυμπιακό Βόλου που γι’ άλλη μια φορά έπαιξε στα ίσα τον μεγάλο του αντίπαλο.

* ΟΡΘΙΟΙ μπροστά από τους πάγκους των ομάδων τους παρακολούθησαν το παιχνίδι, τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και ο Σάκης Τσιώλης. Και οι δύο άλλωστε είναι από τους προπονητές που ζουν πολύ έντονα τους αγώνες.

* ΤΗΝ πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε χθες ο Ραφίκ  Τζιμπούρ. Μπήκε στο 61’ στη θέση του Μάρκο Πάντελιτς και έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα από τους φίλους της ομάδας του Πειραιά

*ΜΟΝΙΜΗ πηγή κινδύνων ήταν χθες ο σκόρερ του Ολυμπιακού Π. Νταβίντ Φουστέρ. Βέβαια, στο 57’ έχασε ευκαιρία  από αυτές που δεν χάνονται με τίποτα.

*ΔΙΕΥΡΥΝΕ ακόμη περισσότερο το ρεκόρ του ο Ολυμπιακός Π. μετά τη χθεσινή του επιτυχία. Σε οκτώ αγώνες στην περιφέρεια μετρά ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ. Πέρασε από «συμπληγάδες» εκεί όπου στο περσινό πρωτάθλημα είχε χάσει αρκετούς βαθμούς. Δείχνει πως πολύ δύσκολα θα χάσει φέτος το πρωτάθλημα.

*ΣΤΟ στόχαστρο των φιλάθλων του Βόλου βρέθηκε χθες ο διαιτητής της αναμέτρησης. «Βάλε ένα γκολ Καλόπουλε» του τραγουδούσαν θέλοντας να τον ειρωνευτούν για τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματά του.

*ΜΕ ένα μικρό πούλμαν 12 θέσεων ήρθαν στο Βόλο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πειραιώς. Και φυσικά δεν ήρθαν μόνο για τον χθεσινό αγώνα του Πανθεσσαλικού.  Ήρθαν για να συναντηθούν και με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου με τους οποίους διατηρούν άριστες σχέσεις.

*ΣΕ παραλιακό εστιατόριο στον Άναυρο έγινε το Σάββατο το βράδυ η «τσιπουροκατάνυξη» των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Βόλου και «Θρύλου». Βέβαια, το «ζέσταμα» είχε γίνει το μεσημέρι σε γνωστό τσιπουράδικο της πόλης μας.  Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Β. Τάκης Συνετόπουλος είχε το …γενικό πρόσταγμα. Βέβαια, οι ιστορίες από το παρελθόν …έδωσαν και πήραν, διανθισμένες πάντα με τα σχετικά πειράγματα.

* ΧΘΕΣ το πρωί στο ξενοδοχείο «Ξενία» είχαμε την τύχη και την τιμή να πάρουμε συνέντευξη από τον μεγάλο Βολιώτη άσο του παρελθόντος, τον Βασίλη Μποτίνο. Χθες ο Β. Μποτίνος πήγε στο γήπεδο να δει τον Ολυμπιακό Π. μετά από 20 χρόνια. Ήρθε στο Βόλο για να δει τα παλιά του …φιλαράκια και ανηφόρισε και στο Πανθεσσαλικό για τον αγώνα.

* ΚΑΙ τι δεν μας είπε ο Βασιλης Μποτίνος. Για την ανεκπλήρωτη επιθυμία του να σπουδάσει Γεωπόνος και να παίξει στη Θεσσαλονίκη  και τον Άρη, για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στον Πειραιά, για το πως δεν πήρε μεταγραφή για τη Σάλκε, για το σημερινό ποδόσφαιρο και για τον Φετφατζίδη. Μια συνέντευξη που θα δημοσιευτεί στο άμεσο μέλλον στη «Θ» και αναμένεται να …συζητηθεί.

* ΣΤΗΝ εκδήλωση της ΠΕΦΟ Βόλου βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από μέλη της διοίκησης του «Θρύλου» τιμήθηκε από τον βολιώτικο σύνδεσμο. Μάλιστα δήλωσε συγκινημένος γιατί επέστρεψε στο Βόλο μετά από 28 χρόνια. Τότε, ήταν 15 χρονών και  είχε έρθει με τον πατέρα του Μιλτιάδη (ήταν γενικός αρχηγός της ομάδας) για τον αγώνα μπαράζ με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Θρύλος είχε κερδίσει με 2-1 και είχε στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και βετεράνοι άσοι  των δύο Ολυμπιακών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το