Κόσμος

Συμφωνία Twitter – Google για την αύξηση χρηστών

(null)
Συμφωνία με τον κολοσσό του Διαδικτύου Google που θα επιτρέψει την «αύξηση της προέλευσης» χρηστών στο δίκτυό του, υπέγραψε το Twitter, σύμφωνα με τον πρόεδρό του Ντικ Κοστόλο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg News, η συμφωνία αφορά μια αυτόματη αναφορά του συνόλου των περιεχομένων που δημοσιεύονται στο Twitter από τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης Google.

To Google Search εγγράφει στη λίστα ορισμένα προφίλ προσωπικοτήτων στο Twitter, καθώς και τα μηνύματα για τα πιο δημοφιλή θέματα, κάτι που φέρνει στο δίκτυο αντίστοιχα 200 εκατομμύρια και 75 εκατoμμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως, αναφέρει η τράπεζα, Deutsche Bank, η οποία το μεταξύ 2009 και 2011 πλήρωνε 15 εκατομμύρια δολάρια ετησίως στο Twitter.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του Twitter να διευρύνει το κοινό του και ταυτόχρονα να έχει καλύτερη κερδοφορία, ώστε να αμβλύνει τους φόβους για τις προοπτικές ανάπτυξής του.

Το τέταρτο τρίμηνο του 2014, ο όμιλος Twitter είχε επιβράδυνση του ρυθμού αύξησης των χρηστών, με μόνο τέσσερα εκατομμύρια νέους χρήστες, ύστερα από 13 εκατομμύρια στο τρίτο τρίμηνο.

Πηγή:efsyn.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το