Αθλητισμός

Συμφωνία με Πεντρίνιο

Ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Απ. Χαραλαμπίδη στη Νίκη

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος Πεντρίνιο

Σε συμφωνία με τον Πεντρίνιο ήρθε χθες η ΠΑΕ Νίκη. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στον επιθετικό τομέα, όπου υπάρχει λειψανδρία. Μετά από αυτή την εξέλιξη αυξάνονται οι πιθανότητες να μείνει στην τεχνική ηγεσία ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, με το θέμα να ξεκαθαρίζει σήμερα.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Πεντρίνιο, αφού ο Στράτος Γιδόπουλος ήρθε σε συμφωνία μαζί του για υπογραφή συμβολαίου μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Πάντως το θέμα εξελίχθηκε σε «θρίλερ» με αρκετές ανατροπές.

Ενώ στην αρχή φαινόταν πως ο 23χρονος επιθετικός βρισκόταν κοντά στη Νίκη η μεταγραφή λίγο έλειψε να «ναυαγήσει». Χθες το μεσημέρι η πλευρά του ποδοσφαιριστή απάντησε αρνητικά βάζοντας σε σκέψεις τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ωστόσο τις ώρες που ακολούθησαν ο Στράτος Γιδόπουλος έκανε νέα προσπάθεια και τελικά κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι». Άλλωστε χθες ήταν η τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια για νέα καθυστέρηση. Τελικά χθες το βράδυ οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με τον Πεντρίνιο να συμφωνεί να ενισχύσει τη Νίκη μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με διοικητικούς κύκλους, χθες το βράδυ ο κ. Γιδόπουλος κατέθεσε το δελτίο του ποδοσφαιριστή στην ΕΠΟ προλαβαίνοντας στο …νήμα τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Έτσι η Νίκη αποκτά έναν ικανό σέντερ φορ και ελπίζει να δώσει λύσεις στον επιθετικό τομέα.

Ωστόσο κάποιες πληροφορίες ήθελαν χθες να υπάρχει ένα πρόβλημα στο χρόνο άφιξης του Πεντρίνιο. Πιθανόν κάποιες υποχρεώσεις να τον κρατούν στο Κουβέιτ, όπου αγωνίζεται με την Αλ Νάσερ, με συνέπεια να μην μπορεί να έρθει άμεσα στο Βόλο. Πάντως οι «κυανόλευκοι» ευελπιστούν ότι το πρόβλημα θα ξεπεραστεί γρήγορα και ο παίκτης θα ενσωματωθεί γρήγορα στη νέα του ομάδα.

Το πλήρες όνομα του Πεντρίνιο είναι Πέντρο Πάσος Μούρα Ντα Σίλβα και γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1987. Ξεκίνησε από τη Βάσκο Ντα Γκάμα, ενώ μετά έπαιξε σε Βόλτα Ρεντόντα, Ατλέτικο Τσικάντε Μπανγκού και Αλ Νάσερ. Έχει χριστεί και διεθνής με την ομάδα κάτω των 20 ετών της Βραζιλίας.

Πάντως η Νίκη ενδιαφέρεται και για περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών, που από χθες πήραν παράταση μέχρι τις 8/2. Πρόκειται για παίκτες που έμειναν ελεύθεροι μέχρι και τις 30/6/2010.

Από την εξέλιξη αυτή ίσως υπάρχει και θετική επίδραση στο θέμα προπονητή. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ζήτησε άμεση ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και με την έλευση του Πεντρίνιο σίγουρα η κατάσταση θα βελτιωθεί. Έτσι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μείνει στη Νίκη, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα.

Απάντηση της ΠΑΕ Νίκη

στον Μ. Αλέξανδρο Ηρ.

Δεν άφησε αναπάντητα τα όσα ισχυρίστηκαν οι άνθρωποι του Μ. Αλεξάνδρου Ηράκλειας μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα η ΠΑΕ Νίκη. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι «κυανόλευκοι» τονίζουν τα εξής:

«Σε απάντηση των ερωτημάτων που θέτει η «ανακοίνωση;» του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας Σερρών, τους παραπέμπουμε στη γνωστή λαϊκή παροιμία «εκεί που μας χρωστάγανε, μας φάγαν και το βόδι…».

1ον Κύριοι οι εικόνες με τις προκλήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών σας προς τους οπαδούς μας, έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και είναι στη διάθεση σας για να κάνετε την αυτοκριτική σας .

2ον Το συγκεκριμένο γήπεδο που αγωνισθήκατε, έχει φιλοξενήσει την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα έπρεπε να αποτελεί για την ομάδα και τους αθλητές σας, τιμή και όχι να ξεσπάτε στα τζάμια των αποδυτηρίων του, μόνο και μόνο, γιατί δεν μπορέσατε να διαχειρισθείτε το προβάδισμα που είχατε .

3ον Με την ίδια ακριβώς διαδικασία που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ποδοσφαιριστής μας Στέλιος Μαϊστρέλλης,  μεταφέρθηκαν και οι ποδοσφαιριστές σας. Όσον αφορά την αποκαλούμενη από εσάς «δολοφονική προβολή» του ποδοσφαιριστή μας στην φάση του τραυματισμού του Αλί Ογλού, το βίντεο του αγώνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας  των προθέσεων του παίκτη σας και σας επιστρέφουμε τον …χαρακτηρισμό.

4ον Οι καταγεγραμμένες δηλώσεις του προπονητή σας στη συνέντευξη Τύπου που μίλησε για «καλή διαιτησία σε γενικές γραμμές» και η πως η νίκη της ομάδας μας είναι «καθαρή» βρίσκονται στη διάθεσή σας.

5ον Σίγουρα τα έξι λεπτά καθυστερήσεων που υπέδειξε  ο διαιτητής του αγώνα, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα του χρόνου που παίχτηκε ποδόσφαιρο, αφού οι ποδοσφαιριστές σας  στο δεύτερο ημίχρονο, μόνιμα βρίσκονταν πεσμένοι  στο χλοοτάπητα, προφασιζόμενοι κράμπες και τραυματισμούς.

Και τελειώνοντας θα πρέπει να θυμίσουμε στον συντάκτη της ανακοίνωσης που εκθέτει πάνω από όλα την συμπαθή ομάδα του Μ. Αλέξανδρου πως η Νίκη Βόλου και ο λαός της έχει αποδεδειγμένα επιδείξει πολιτισμό και ήθος στην πολύχρονη συμμετοχή της σε όλα τα Εθνικά πρωταθλήματα που αγωνίσθηκε».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

  1. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!!

Μοιραστείτε το