Photo Gallery, Τοπικά

Συλλήψεις μεσήλικων με χασίς στη Σκιάθο

Οι δύο ημεδαποί, ηλικίας 61 και 58 ετών αντίστοιχα, είχαν στην κατοχή τους χασίς, σπόρους κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης

Από την παραγωγή στην κατανάλωση… χασίς φαίνεται πως προέβαιναν δύο άνδρες στη Σκιάθο, οι οποίοι, μετά από παρακολούθηση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, οι οποίοι μετέβησαν στο νησί.

Φέρονται να καλλιεργούσαν χασίς στα σπίτια τους, που στη συνέχεια μάζευαν και διακινούσαν στο νησί. Σημαντική ποσότητα χασίς, έτοιμο προς διάθεση, βρέθηκε από τους αστυνομικούς στο εμπορικό κατάστημα του ενός από τους δύο συλληφθέντες. Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης μεγάλο αριθμό σπόρων κάνναβης και χρήματα που φέρονται να προέρχονται από την διακίνηση των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα στη Σκιάθο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μαγνησίας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, δύο ημεδαποί, ηλικίας 61 και 58 ετών αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε εμπορικό κατάστημα ιδιοκτησίας του, ο 61χρονος κατελήφθη να κατέχει τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 385,9 γραμμαρίων τις οποίες προόριζε για εμπορία και τέσσερις χάρτινες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 202 συνολικά σπόρους κάνναβης. Στη συνέχεια, ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 61χρονου, όπου στον αύλειο χώρο αυτής κατελήφθη να καλλιεργεί ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,2 μ.

Οι ποσότητες κάνναβης, οι σπόροι κάνναβης και το καλλιεργούμενο δενδρύλλιο, το οποίο εκριζώθηκε, κατασχέθηκαν. Επίσης, στην κατοχή του 61χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.175 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση των αδικημάτων και δύο κινητά τηλέφωνα.

Παράλληλα, ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 58χρονου συλληφθέντα, κατά τη διάρκεια της οποίας κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους τριών γραμμαρίων και να καλλιεργεί στον αύλειο χώρο αυτής δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,40 μ. Η ποσότητα κάνναβης και τα καλλιεργούμενα δενδρύλλια, τα οποία εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το