Αθλητισμός

Συγκέντρωση και στα 90 λεπτά

Ζητά από τους παίκτες της Νίκης ο Απ. Χαραλαμπίδης εν όψει του αγώνα με τον Μ. Αλέξανδρο

* Ενδιαφέρον των «κυανολεύκων» για τον Τ. Θανέλα

Στην αυριανή αναμέτρηση με τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» έχουν στρέψει την προσοχή τους στη Νίκη. Πρόκειται για καθοριστικής σημασίας παιχνίδι όπου το «στραβοπάτημα» απαγορεύεται και γι’ αυτό ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, το νέο όνομα που προστέθηκε στην «κυανόλευκη» λίστα είναι αυτό του Ταξιάρχη Θανέλα, ενώ στο προσκήνιο βρίσκονται και οι Νάγκι, Λαμένζα και Μακράκης.

Μονόδρομος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών για τη Νίκη στο αυριανό (3 μ.μ.) εντός έδρας ματς με τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας για την 20η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Football League. Μπορεί οι «κυανόλευκοι» να μην έχουν ακόμη αποκτήσει τον σέντερ φορ που τόσο επιθυμούν, ενώ θα αγωνιστούν και με απουσίες (οι Καρακώστας, Νάστος είναι τιμωρημένοι και οι Σωτρίνης, Όλιβερ τραυματίες), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παίξουν αποκλειστικά για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Εξάλλου, δεν έχουν άλλη επιλογή εφόσον θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου με τον τεχνικό τους Απόστολο Χαραλαμπίδη να δηλώνει σχετικά στη «Θ»: «Περιθώρια για απώλεια βαθμών στην έδρα μας δεν έχουμε. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Μ. Αλέξανδρο τον οποίο υπολογίζουμε ως αντίπαλο διότι κανένα ματς της κατηγορίας δεν είναι εύκολο. Πόσο μάλλον, από τη στιγμή που όλες οι ομάδες θέλουν να «κόψουν» βαθμούς από τη Νίκη, που είναι το «μεγάλο όνομα» του ομίλου. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Αν το κάνουμε αυτό τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη».

Τα μεταγραφικά

Ούτε χθες υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Νίκη για μεταγραφικά ζητήματα και ενώ είναι επιτακτική ανάγκη για την απόκτηση ικανού επιθετικού. Βέβαια ο 18χρονος Ούγγρος Γκέργκο Νάγκι συνεχίζει να κάνει προπονήσεις με την ομάδα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι άπειρος και δεν έχει …ενθουσιάσει τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά ίσως ντυθεί στα «κυανόλευκα» αν δεν βρεθεί καλύτερος παίκτης.

Στον κ. Γιδόπουλο έχει προταθεί και ένας Ιταλός που παίζει στην Κίνα, που τελικά λέγεται Αντόνιο Λαμένζα. Φυσικά και η δική του περίπτωση αποτελεί ρίσκο μια και κανείς δεν τον έχει δει να αγωνίζεται.  Αργά χθες βράδυ επρόκειτο να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών προκειμένου να γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις.

Από κει και πέρα η Νίκη ενδιαφέρεται και για έναν Έλληνα φορ. Πρόκειται για τον Ταξιάρχη Θανέλα που πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά Χανίων. Ο 20χρονος παίκτης (γεννήθηκε στις 19/4/1991) ξεκίνησε την καριέρα του στις Ελπίδες Αγρινίου, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στον Άγιο Ιερόθεο και στον Ατρόμητο.

Όμως δεν υπάρχουν μόνο επιθετικοί στη λίστα της Νίκης. Ο αμυντικός Ηλίας Μακράκης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να επιστρέψει σε αυτή και φυσικά οι άνθρωποι του συλλόγου δεν έχουν την παραμικρή αντίρρηση. Ωστόσο, υπάρχει ένα εμπόδιο διότι ο ποδοσφαιριστής ακόμη περιμένει να πάρει την «ελευθέρας» του από τον Ιωνικό. Αν λυθεί το συμβόλαιό του, τότε θα υπογράψει στη Νίκη.

Τέλος, η Νίκη θέλει και τερματοφύλακα, αλλά ένα από τα ονόματα που ήταν στα υπ’ όψιν δεν υπάρχει πλέον. Ο λόγος για τον Τακίδη που υπέγραψε στην Καλλιθέα.

Οι Blue Angels

κόβουν την πίτα τους

Σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ο σύνδεσμος φιλάθλων Νίκης Βόλου «Blue Angels» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στα γραφεία του συνδέσμου Αναπαύσεως 24. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα και καλούνται τα μέλη του συνδέσμου και γενικότερα οι φίλοι της Νίκης να δώσουν το «παρών».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το