Photo Gallery, Αθλητισμός

Στόχος του Ο.Υ.Κ.Β. η 5η θέση

 

Το καλό ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια για τον Ο.Υ.Κ. Βόλου στην τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών (γεννηθέντες το 1994 και νεότεροι) που διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας «Αντώνης Δημητρόπουλος». Το συγκρότημα των Τάσου και Ζαφείρη Μαρινάγη είχε επιβληθεί τη Μ. Δευτέρα του Παλαιού Φαλήρου με 6-5 στην πρεμιέρα του β’ ομίλου, αλλά χθες υπέστη δύο ήττες από τον Πανιώνιο με 13-5 και τη Βουλιαγμένη με 14-3. Έτσι κατέλαβε την 3η θέση του γκρουπ και σήμερα στις 13.30 θα διεκδικήσει την 5η θέση της διοργάνωσης με αντίπαλο τον Ν.Ο. Χανίων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Τη Μ. Δευτέρα ο Ο.Υ.Κ.Β. έκανε θαυμάσια εμφάνιση κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος, ομάδα του Παλαιού Φαλήρου. Η νίκη του με 6-5 προκάλεσε αίσθηση στους ανθρώπους του πόλο, αλλά χθες δεν υπήρξε συνέχεια μια και η βολιώτικη ομάδα ηττήθηκε με 13-5 από τον Πανιώνιο και 14-3 από τη Βουλιαγμένη. Έτσι σήμερα στη 1.30 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει τον Ν.Ο. Χανίων σε αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι Βολιώτες έχουν φριχτά παράπονα τόσο από τις αποφάσεις των διαιτητών, όσο και από την ειρωνική συμπεριφορά τους την οποία χαρακτήρισαν ως «προκλητικά απαράδεκτη». Μάλιστα δεν είναι μόνο ο Ο.Υ.Κ.Β. που διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, αλλά και ο Ν.Ο. Χανίων με τον ΠΑΟΚ, δηλαδή οι άλλες δύο ομάδες εκτός Αθηνών, που επίσης έμειναν εκτός τετράδας από τον α’ όμιλο.

Όσον αφορά τις χθεσινές αναμετρήσεις του Ο.Υ.Κ.Β., το πρωί με τον Πανιώνιο τα οκτάλεπτα ήταν 1-3, 1-4, 1-3, 2-3, με τους Παπαναστασίου, Κολημήτρα, Χατζηγούλα, Μαρασλή και Γ. Μαρινάγη να πετυχαίνουν τα βολιώτικα γκολ, ενώ στον απογευματινό αγώνα τα οκτάλεπτα ήταν 2-4, 0-2, 1-4, 0-4. Σκόρερ για τον Ο.Υ.Κ.Β. ήταν οι Παπαναστασίου, Μαρασλής και Χατζηγούλας.

Το θέμα της διαιτησίας απασχολεί πλέον σοβαρά τη διοίκηση του βολιώτικου ομίλου εν όψει τόσο του αγώνα της ανδρικής ομάδας με τον Ν.Ο. Λάρισας για το Κύπελλο Ελλάδος στις 18/4, αλλά και για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών. Ως γνωστόν ο Ο.Υ.Κ.Β. μετέχει στον βόρειο όμιλο με τον πρώτο γύρο να διεξάγεται από 20 έως 22 Απριλίου στην Κέρκυρα.

Η σύνθεση της ομάδας Νέων Ανδρών του Ο.Υ.Κ.Β. είναι η εξής: Κ. Τσιανάκας, Πάκος, Χατζηγούλας, Μαρασλής, Μαρτζούχος, Γ. Μαρινάγης, Παπαναστασίου, Μάρκου, Ιωάννου, Χατζόπουλος, Δημητρίου, Δ. Τσιανάκας, Ιωαννίδης, Παπαβασιλείου, Κολημήτρας, Δανιηλίδης. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του β’ ομίλου που σημειώθηκαν χθες και προχθές:

Μ. Δευτέρα (1η αγωνιστική): Πανιώνιος-Βουλιαγμένη 5-7, Ο.Υ.Κ.Β.-Π. Φάληρο 6-5.

Μ. Τρίτη (2η και 3η αγωνιστική): Πανιώνιος-Ο.Υ.Κ.Β. 13-5, Π. Φάληρο-Βουλιαγμένη 3-7, Π. Φάληρο-Πανιώνιος 6-8, Βουλιαγμένη-Ο.Υ.Κ.Β 14-3.

Η βαθμολογία

1. Βουλιαγμένη 9

2. Πανιώνιος 6

3. Ο.Υ.Κ.Β. 3

4. Π. Φάληρο 0

Η κλήρωση του

πρωταθλήματος Παίδων

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση των ομίλων και των αγώνων τους, για την Β’ φάση του Παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθούν από 27-29 Απριλίου. Ο Ο.Υ.Κ.Β. θα είναι στον 3ο όμιλο της Αττικής και θα έχει ως αντιπάλους τους Παναθηναϊκό, Βουλιαγμένη, Ν.Ο. Καλαμάτας, Εθνικό Πειραιώς.

Αναλυτικά τα τέσσερα γκρουπ:

Α’ Αττικής: Πανιώνιος, Ν.Ο. Λάρισας, Παλαιό Φάληρο, Ν.Ο. Χανίων, Νηρέας Γέρακα

Β’ Αττικής: Ολυμπιακός, Ν.Ο. Ρεθύμνου, Ν.Ο. Χίου, Γ.Σ. Ηλιούπολης, Γλυφάδα.

Γ’ Αττικής: Παναθηναϊκός, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Ο.Υ.Κ. Βόλου, Ν.Ο. Καλαμάτας, Εθνικός Πειραιώς.

Θεσσαλονίκης: Άθως Χαλκιδικής, Άρης Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Φοίβος, ΝΑΟ Κέρκυρας, Κ.Ε. Κοζάνης

Για την τελική φάση του πρωταθλήματος (20-22 Ιουλίου), η κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου, προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (σύνολο 8).

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το