Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Β. Κάμπορα και Γιαννούλης

 

Ο Χαβιέ Κάμπορα όταν αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Άρη

 

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών

 

 

 

Για την απόκτηση ικανών και έμπειρων ποδοσφαιριστών κινείται ο Ολυμπιακός Βόλου και ήδη οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν εντοπίσει ορισμένες πολύ καλές περιπτώσεις, τις οποίες και εξετάζουν. Εκτός από τον Μουσταφά Ζαρζού, τον 25χρονο επιθετικό της Μονς, στο προσκήνιο ήρθε και το όνομα του Χαβιέ Κάμπορα. Ο 31χρονος Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο στον Άρη (αυτή την περίοδο αγωνίζεται με τα χρώματα της Ουρακάν) προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους» και οι διοικούντες εξετάζουν την περίπτωση. Στο μεταγραφικό στόχαστρο βρίσκεται και ο Έλληνας αμυντικός της Κολωνίας, Κώστας Γιαννούλης.

Ο Τάκης Γιαννόπουλος παρακολούθησε το βράδυ της Δευτέρας το παιχνίδι της Λανούς με την Ουρακάν, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον
Χαβιέ Κάμπορα, ο οποίος έπαιξε σε όλο το 90λεπτο, με την ομάδα του (Ουρακάν), να γνωρίζει την ήττα με 3-0.

Επιθυμία του ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα της Αργεντινής λήγει φέτος το καλοκαίρι, είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός Βόλου αποτελεί καλή περίπτωση για τον έμπειρο επιθετικό. Ο Κάμπορα έκανε μια πολύ καλή χρονιά φέτος, παίζοντας σε δύο ομάδες. Αρχικά αγωνίστηκε στη Χιλή με την Κόλο-Κόλο, σημειώνοντας τέσσερα γκολ σε 13 παιχνίδια, ενώ στη συνέχεια πήγε στην Ουρακάν, με την οποία έχει 16 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

Φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του Άρη για ενάμιση χρόνο, από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι το καλοκαίρι του 2010, σημειώνοντας 18 γκολ σε 39 ματς.

Τόσο το όνομα του Χαβιέ Κάμπορα, όσο και αυτό του Μάρτιν Ρόγιε, αλλά και των άλλων παικτών που έχει «τσεκάρει» ο Τάκης Γιαννόπουλος στο ταξίδι του στην Αργεντινή, θα «πέσουν» στο τραπέζι, στη συνάντηση που θα έχει ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μπέο.

Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν τα αποτελέσματα του ταξιδιού στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, προκειμένου να προχωρήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του Ρόγιε, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Τάκη Γιαννόπουλο.

Παράλληλα, εξετάζονται οι περιπτώσεις αρκετών παικτών από την Ευρώπη και κυρίως από την Ισπανία, τη Γαλλία και το Βέλγιο. Το θέμα της απόκτησης του Μουσταφά Ζαρζού παραμένει ανοιχτό, καθώς το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 25χρονο επιθετικό είναι μεγάλο. Εφόσον ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ελεύθερος από τη Μονς, θελήσει να φύγει από το Βέλγιο, είναι πολύ πιθανό να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Αχιλλέας Μπέος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον μάνατζερ του Ζαρζού, με τον οποίο και συνεργάζεται και αυτό μπορεί να μετρήσει στο τέλος στην απόφαση του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα.

 

Θέλει Γιαννούλη

Ο Κώστας Γιαννούλης, αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες, μεταγραφικό στόχο των «ερυθρολεύκων». Ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Κολωνίας, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Ολυμπιακού και είναι πολύ πιθανό οι «ερυθρόλευκοι» να καταθέσουν πρόταση στη γερμανική ομάδα για την απόκτησή του, έστω και με τη μορφή δανεισμού. Ο Γιαννούλης έχει φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου, του Φωστήρα, του Πιερικού, ενώ για τρία χρόνια έπαιξε στον Ηρακλή, έχοντας συνολικά 55 συμμετοχές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Πέρυσι τον Μάιο πήρε μεταγραφή για την Κολωνία, χωρίς πάντως, να αγωνιστεί στη Μπουντεσλίγκα.

 

Συναντήθηκαν

χθες Μπέος-

Κατσαβάκης

Συνάντηση με τον Μάκη Κατσαβάκη είχε χθες στο Βόλο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β., Αχιλλέας Μπέος. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς πάντως, να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Κατσαβάκη στην ομάδα. Ουσιαστικά, ο Σερραίος τεχνικός παραμένει σε αναμονή, από τη στιγμή που δεν του ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ περιμένουν πρώτα να δουν ποια θα είναι τα αποτελέσματα των κινήσεων που έχουν γίνει με διάφορους ξένους προπονητές και στη συνέχεια θα υπάρξει νέα συνάντηση με τον Κατσαβάκη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Στον Ολυμπιακό Βόλου, ως γνωστόν, έχουν προταθεί αρκετοί ξένοι προπονητές, κυρίως από την Ισπανία, με τη διοίκηση της ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, να περιμένει την απάντηση συγκεκριμένου τεχνικού, στον οποίο έχει γίνει πρόταση.

Επίσης, μεταξύ των υποψηφίων να καθίσουν στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου τη νέα χρονιά είναι και Ντένις Φαν Βάικ, ο οποίος οδήγησε φέτος της Μονς στην άνοδο στην Α’ εθνική του βελγικού πρωταθλήματος. Ο Βέλγος τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ως ποδοσφαιριστής, θα συναντηθεί την προσεχή Δευτέρα με τη διοίκηση της Μονς, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει ή όχι στο τιμόνι της βελγικής ομάδας. Πάντως, ο 49χρονος τεχνικός ερωτηθείς αν υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό να αναλάβει την ομάδα, τόνισε ότι δεν έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση, ωστόσο, είναι ανοιχτός στο να συνεργαστεί με τον βολιώτικο σύλλογο. Γνωρίζει αρκετά πράγματα για τον Ολυμπιακό Βόλου και ήταν ενήμερος για την συμμετοχή της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ.

* Συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου είχε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Κύριο θέμα της  συζήτησης ήταν τα εισιτήρια διαρκείας  που θα ισχύσουν τη νέα χρονιά καθώς και ο τρόπος διάθεσής τους.

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Νεκροί 19 προσκυνητές λόγω της αφόρητης ζέστης στο προσκύνημα στη Μέκκα

Τουλάχιστον 14 ιορδανοί και πέντε ιρανοί προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους στη Σαουδική Αραβία στη…

16 Ιουνίου 2024

Συγκλονιστική στιγμή: Πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης σώζει ζευγάρι από πνιγμό στις Μαλδίβες

Το γύρο του διαδικτύου κάνει συγκλονιστικό βίντεο, όπου ο μεσοεπιθετικός της Αλμερία, Σέρχιο Αρίμπας και…

16 Ιουνίου 2024

Με κατάγματα και τραύμα στη γλώσσα η σύζυγος του δικηγόρου: Το νεύμα στον γιατρό, η κατάσχεση όπλων και η καταγγελία του 2017

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την είδηση σύλληψης του γνωστού δικηγόρου, ο οποίος έχει σχεδόν καθημερινή…

16 Ιουνίου 2024

Σε τροπικές νύχτες οδηγούν οι νέες καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα – Καθηγητής εξηγεί τους κινδύνους για την υγεία

«Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα καιρικά δεδομένα, γιατί όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε προς νέες…

16 Ιουνίου 2024

Δίωξη για κακούργημα στον 90χρονο για ασέλγεια στην 11χρονη – Τη Δευτέρα αποφασίζεται αν θα προφυλακιστεί

Συνταράσσει την κοινή γνώμη ακόμη μία περίπτωση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης, αυτή του 90χρονου, στη…

16 Ιουνίου 2024

Σοβαρά τραύματα φέρει η σύζυγος του ποινικολόγου – Κατασχέθηκαν τα δύο όπλα του

Σοβαρά τραύματα φέρει η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε…

16 Ιουνίου 2024