Photo Gallery, Αθλητισμός

Στο Ριζόμυλο με Φιλυριακό παίζουν αύριο τα κορίτσια του Μαγνησιακού

Τη νίκη θα επιδιώξει ο Μαγνησιακός στον αυριανό (15.00) εξ αναβολής αγώνα με τον Φιλυριακό Φλώρινας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ριζομύλου (και όχι στη Νεάπολη λόγω της απεργίας των υπαλλήλων του Δήμου Βόλου) για την 2η ημέρα της Β’ Εθνικής γυναικών.

«Παίζουμε με μία καλή και έμπειρη ομάδα, γνωστή μας από προηγούμενα πρωταθλήματα. Πάντα με τον Φιλυριακό γίνονται καλά παιχνίδια και κερδίζει αυτός που είναι στην καλύτερη ημέρα. Αυτό περιμένω ότι θα συμβεί και την Κυριακή. Εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και είμαστε αισιόδοξοι».

Αυτό ήταν το σχόλιο του προπονητή του Μαγνησιακού Θόδωρου Κατσαμόρα, που δεν θα έχει στη διάθεσή του την Τρόκε που τραυματίστηκε στο φιλικό με τις Αβάντες Χαλκίδας και έχει πειραχθεί ο χιαστός της. Μάλιστα θα υποβληθεί σε επέμβαση, όπως και η Φέγγερ, που επίσης έμεινε εκτός αποστολής.

Η τεχνική ηγεσία θα βασιστεί στις: Μαργαρίτη, Γαγάρα, Καλαπαναγιώτου, Μεγαγιάννη, Ζ. Παπασακελλαρίου, Ε, Παπασακελλαρίου, Λιάκου, Μήτα, Κέκου, Κουλοχέρη, Σανχαζαριάν (πιθανή ενδεκάδα), Κατσαβριά, Κοσμοπούλου, Σιδεροπούλου, Κωνσταντέλια, Χαρίση, Μακρή, Πατέτσιου, Ντοκούζη, Καλουδάκη, Κοντούλη, Γιουρέλη, Γιαννακοπούλου, Γιαμαλή, Κατσιώτη, Μακεδών, Κουτσαδημούδη και Χαραλάμπου.

Διαιτητής ορίστηκε ο Τρικαλινός κ. Μανασής με συνεργάτες τους συντοπίτες του κ.κ. Πατάκα και Τσακνή.

* Το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του Μαγνησιακού ευχαριστεί την ΠΑΕ Νίκη που προσκάλεσε τις παίκτριες παρακολουθήσουν το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Γ.Π. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το