Photo Gallery, Τοπικά

Πολύς κόσμος στο παζάρι του Βελεστίνου

Με συμμετοχή πλήθους κόσμου

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου ξεκίνησε προχθές Σάββατο το παζάρι στο Βελεστίνο που αποτελεί θεσμό για το Δήμο Ρήγα Φεραίου, αλλά και τις γειτονικές περιοχές προσελκύοντας πολλούς επισκέπτες από όλη τη Θεσσαλία.

Παιδιά, νέοι και ενήλικες προσήλθαν στην εμποροπανήγυρη για να ψυχαγωγηθούν, αλλά και να διασκεδάσουν τόσο στο λούνα παρκ, όσο και από τις μουσικές εκδηλώσεις που την πλαισιώνουν.

Το παζάρι πραγματοποιείται στον πεζόδρομο του Βελεστίνου και προς την πλευρά του Σταδίου, όπου εκεί έχουν στηθεί ο πάγκοι των μικροπωλητών με τα παιχνίδια, τα ρούχα, τα υποδήματα, τα διάφορα αξεσουάρ, αλλά και τους παραδοσιακούς χαλβάδες.

Στις δύο πρώτες ημέρες του παζαριού ο πεζόδρομος κατακλύστηκε από τους επισκέπτες οι οποίοι αφού περιηγήθηκαν στο παζάρι κατέληξαν στα κέντρα εστίασης του πεζόδρομου και της κεντρικής πλατείας. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι διασκέδαζαν με τη λαϊκή και παραδοσιακή μουσική.

Το παζάρι θα διαρκέσει μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ θα είναι ανοικτό από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Όπως τονίστηκε από τη Δημοτική Αρχή, για ακόμη μια χρονιά οι δημότες, αλλά και πολλοί άλλοι πολίτες δίνουν το «παρών» στο παζάρι αποδεικνύοντας ότι είναι ένας θεσμός που πλέον έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία. Λόγω της κρίσης οι άνθρωποι αναζητούν τέτοιες διεξόδους ψυχαγωγίας και χαλάρωσης και η εμποροπανήγυρη είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον κόσμο, ώστε να διασκεδάσει. Εξάλλου και το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος επιφύλασσε πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, όπου η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.

Αύριο Τρίτη θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά στο χώρο του πεζόδρομου Βελεστίνου με την ορχήστρα του κ. Σταύρου Κουσκουρίδα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το