Photo Gallery, Αθλητισμός

Στο Καρπενήσι η Νίκη

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από χθες η Νίκη για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της. Σκοπός της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών είναι να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα για τα δεδομένα της Β’ Εθνικής που θα μπορέσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Οριστικά ματαιώθηκε το φιλικό με τον Πλατανιά. Από την πλευρά της η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου υλικού.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Ανδρέας Πάτσης έχει υποσχεθεί πως η Νίκη θα πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά στη Β’ Εθνική και γι’ αυτό κάνει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να «θωρακίσει» την ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές. Ήδη τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ έφτασαν τα 15 τον αριθμό, αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα γίνουν και άλλες μεταγραφές.

Ονόματα έχουν ακουστεί πολλά και μάλιστα για ορισμένα θεωρείται ότι είναι απίθανο να δεχθούν να παίξουν σε κατώτερη κατηγορία από τη Σούπερ Λιγκ (Λυμπερόπουλος, Καφές, Ίβιτς), ενώ και οι περιπτώσεις άλλων παικτών εγνωσμένης αξίας (Φαβάλι, Γόγολος) θεωρούνται δύσκολες. Πάντως, γίνονται διάφορες κινήσεις και τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Στο μεταξύ, χθες το πρωί η Νίκη αναχώρησε για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Μοντανά». Ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του Σήφης Μωυσίδης και Κώστας Γρηγοριάδης, από έχουν στη διάθεσή τους 24 ποδοσφαιριστές, που ίσως αυξηθούν τις επόμενες ημέρες με την έλευση και άλλων παικτών που θα αποκτηθούν.

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας βρίσκονται οι Ηλίας Βούρας, Τάσος Καρακούτσης, Ηρακλής Ρόππας, Σωτήρης Χάμος, Ουέλινγκτον Γκονσάλβες, Κώστας Φλίγκος, Βασίλης Καρατζάς, Άγγελος Βέρτζος, Στέργιος Ψιάνος, Ανδρέας Μκρτσιαν, Γιώργος Λαζαρίδης, Παντελής Ριζογιάννης, Χρήστος Μήτσης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Χολέβας, Μανώλης Σκούφαλης, Αλέξανδρος Σούφλας, Τάσος Κυριάκος, Μπόζινταρ Τάντιτς, Απόστολος Κεφαλάς, Άγγελος Αργύρης, Αδάμ Τζανετόπουλος και Κώστας Γεωργαντζής. Μόνο ο Μιχάλης Δούμπλατζης δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα, αφού ήταν στην Αθήνα για να περάσει από εργομετρικά τεστ. Ως εκ τούτου ήταν και ο μοναδικός που δεν προπονήθηκε χθες το απόγευμα. Ο 19χρονος επιθετικός, αναμενόταν στο Καρπενήσι αργά χθες βράδυ.

Τους παραπάνω περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά, όπως έχει δηλώσει και ο κ. Αμανατίδης. Μάλιστα από σήμερα αρχίζουν και οι διπλές προπονήσεις. Εξάλλου, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά και αυτό σίγουρα οι ποδοσφαιριστές το γνωρίζουν. Οι περίοδος αυτή είναι σημαντική για κάθε ομάδα, αφού θα μπουν οι βάσεις για τη μετέπειτα πορεία της στο πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα η Νίκη είναι μία ομάδα που θα πρέπει να «χτιστεί» από την αρχή μια και από το περσινό της ρόστερ έμειναν λίγοι ποδοσφαιριστές. Οι περισσότεροι είναι καινούργιοι και σίγουρα χρειάζονται κάποιο χρόνο προσαρμογής για να δείξουν αυτά που μπορούν.

Στο Καρπενήσι η Νίκη θα μείνει μέχρι τις 13 Αυγούστου. Αρχικά επρόκειτο να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά την Κυριακή, αλλά η τεχνική ηγεσία έκρινε πως ακόμη είναι νωρίς για ένα τόσο δυνατό τεστ. Οπότε ζητήθηκε από τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας η ματαίωση του αγώνα.

Η ΠΑΕ δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι ματαιώθηκε το φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά που ήταν να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι». 

Από κει και πέρα θα δοθεί σίγουρα ένα φιλικό στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και συγκεκριμένα αυτό με την Καλλονή στις 11 του μήνα. Να θυμίσουμε ότι η Νίκη έχει κλείσει δύο ακόμη φιλικά για μετά την επιστροφή της στο Βόλο. Στις 22 Αυγούστου θα μεταβεί στην Καρδίτσα για να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο τον Πιερικό.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Με την ΠΑΕ να έχει θέσει ως στόχο την πώληση 2.000 εισιτηρίων διαρκείας ξεκινά από τις 30 Ιουλίου η διάθεσή τους για τους φίλους της Νίκης. Τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

Αναλυτικά οι τιμές και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες:

-400 ευρώ (Gold) για τις θύρες 21, 22 (VIP), ενώ προβλέπεται και δωρεάν πάρκινγκ.

-250 ευρώ (Silver) για τις θύρες 18, 19 και 24, 25.

-200 ευρώ (Basic) για τις θύρες 13-16 και 27-30.

-120 ευρώ (Blue) για τις θύρες 43-56.

-80 ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους για τις θύρες 1-12.

-50 ευρώ για μαθητές από 12 έως 18 ετών για τις θύρες 1-12.

Οι 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας για τις θύρες 13-16, 18, 19, 24, 25, 27-30.

Επίσης θα ισχύσουν και οικογενειακά εισιτήρια που χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες ως εξής:

Α. 1 αντρικό + 1 παιδικό: -50% για παιδιά έως 12 ετών.

Β. 1 αντρικό + 1 γυναικείο: -30% στο γυναικείο.

Γ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 1 παιδικό: το παιδικό δωρεάν.

Δ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 2 παιδικά: το 1ο παιδικό δωρεάν, το 2ο -50%.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το