Photo Gallery, Τοπικά

Στο θάνατο από ερωτική απογοήτευση

 

Ο άτυχος Ιωάννης Μόσδρομος από την Αγχίαλο, που κατέληξε μετά από τροχαίο, από ανακοπή στο Νοσοκομείο

 

 

Τραγική κατάληξη για 34χρονη αυτόχειρα στις Αλυκές, που δεν άντεξε τη συναισθηματική πίεση

 

 

 

Νεκρός 64χρονος από τη Νέα Αγχίαλο, από ανακοπή μετά από τροχαίο ατύχημα

 

Μία νέα γυναίκα, 34 ετών, έδωσε τέλος στη ζωή της προχθές, για λόγους ερωτικής απογοήτευσης. Τραγική φιγούρα η μητέρα της, η οποία -όπως έγινε γνωστό- έχει ήδη βιώσει το θάνατο και των υπολοίπων μελών της οικογένειάς της. Πριν από αρκετά χρόνια του συζύγου της, πριν από μερικά του γιου της σε τροχαίο δυστύχημα και τώρα της κόρης της. Οι δύο γυναίκες διέμεναν μαζί, στις Αλυκές.

Η 34χρονη, δυστυχώς, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, μην αντέχοντας τον πόνο της ερωτικής απογοήτευσης, όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας. Βρέθηκε απαγχονισμένη στην αποθήκη του σπιτιού της. Συγκλονισμένη είναι η μητέρα της, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε και την κόρη της, με απότομο και βίαιο θάνατο και μένει μόνη στη ζωή της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 34χρονη άφησε σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας της. Από τα όσα αναφέρει στην τελευταία, γραπτή της, εξομολόγηση, προκύπτει ότι η προδοσία του αγαπημένου της την οδήγησε στην απόφαση να θέσει τέλος στη ζωή της.

Όσοι γνωρίζουν την οικογένεια μιλούν για το ανείπωτο δράμα της άτυχης μάνας, η οποία τώρα πρέπει να αντέξει τον πόνο και του χαμού της κόρης της, του μοναδικού μέλους της οικογένειας που της είχε απομείνει.

Για την αυτοκτονία της 34χρονης ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Διενεργείται προανάκριση, ενώ και τυπικά διατάχθηκε νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας, θα γίνει σήμερα στις 12.30 μ.μ. από την εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλυκών.

 

Τραυματίστηκε σε τροχαίο,

πέθανε από ανακοπή

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 64χρονος Ιωάννης Μόσδρομος, στο Νοσοκομείο Βόλου, το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου, όπου μεταφέρθηκε λίγες ώρες πριν και αφού είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος. Τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να εξακριβωθούν από τη νεκροψία. Από τα πρώτα στοιχεία φέρεται να αποδίδονται σε ανακοπή της καρδιάς μετά το τροχαίο ατύχημα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος 64χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.

Ο 64χρονος έπεσε θύμα τροχαίου, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, 28 Οκτωβρίου, στον κόμβο της Κριθαριάς με το Μάραθο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 06.40 στην Κριθάρια Μαγνησίας, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού. Ο 64χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου κατέληξε μεσημβρινές ώρες. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, ο 64χρονος μετά το ατύχημα δεν είχε χάσει την επαφή με το περιβάλλον και μάλιστα ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ για να αναφέρει το ατύχημα και να ζητήσει βοήθεια. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με την γιατρό έσπευσε στο σημείο, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έγινε η διακομιδή στο Νοσοκομείο.

Εκεί ο 64χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τμήμα Τροχαίας Βόλου διενεργεί προανάκριση για το ατύχημα.

Ο άτυχος 64χρονος διέμενε στη Νέα Αγχίαλο. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωί από τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

2 Comments

  1. Προς αποκατάσταση της αλήθειας ο πατέρας μου δεν τηλεφώνησε στο εκαβ. Εγώ ο ίδιος τηλεφώνησα στο εκαβ και όσο για τα αίτια ας περιμένουμε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. δεν μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε χωρίς να έχουμε επίσημα χαρτιά στα χεριά μας

Μοιραστείτε το