Photo Gallery, Τοπικά

Στο ΕΣΠΑ η αποπεράτωση θεάτρου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Με απόφαση που υπέγραψε η γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης

 

Σύγχρονες πολιτιστικές υποδομές, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 2.000.000 ευρώ, θα αποκτήσουν με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας οι Νομοί Λάρισας Μαγνησίας και Τρικάλων. Τις σχετικές αποφάσεις ένταξης υπέγραψε η γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Καλλιόπη Γερακούδη, εντάσσοντας στον  Άξονα Προτεραιότητας με τίτλο «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στη Θεσσαλία», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας-Ηπείρου 2007-2013.

Ειδικότερα για τη Μαγνησία εντάσσεται το έργο: «Αποπεράτωση αίθουσας θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας» στο ν. Μαγνησίας, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. Το έργο αφορά στην ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών για την αποπεράτωση της καινούργιας αίθουσας θεάτρου, χωρητικότητας 350 θέσεων, στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας του ενιαίου Δήμου Βόλου. Συνοπτικά οι εργασίες που θα γίνουν είναι: Χρωματισμοί εσωτερικών επιφανειών, επίστρωση δαπέδου αίθουσας, τοποθέτηση ηχομονωτικών ξύλινων πορτών και ηχοαπορροφητικών συστημάτων στους τοίχους, μεγαφωνική εγκατάσταση, κατασκευή ξύλινου δαπέδου σκηνής, εξοπλισμός σκηνής (κουίντες, αυλαία, αέρια κ.ά.), ενδοεπικοινωνία σκηνής και τοποθέτηση 350 καθισμάτων.

Εξάλλου σήμερα στις 10.30 το πρωί συνεδριάζει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας-Σποράδων το συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας με θέμα «σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών για το έτος 2011».

Επίσης η Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή Νομού Λάρισας θα συνεδριάσει σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου στις 9.00 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας (Σωκράτους 111) και θα εκδώσει πιστοποιητικά υγείας – αρτιμέλειας, λογοθεραπείας και τις αναρρωτικές άδειες του Ιανουαρίου όλων των υπηρεσιών, εκτός από Α/βάθμια και Β/βάθμια εκπαίδευση.

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το