Photo Gallery, Τοπικά

Στο Βόλο σήμερα η Αλ. Παπαρήγα

Ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στο Βόλο

Στο Βόλο θα βρίσκεται σήμερα το απόγευμα η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ (2ας Νοεμβρίου – Ξενοφώντος) με θέμα: «Διέξοδος από την κρίση υπέρ του λαού, η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ».

Η Ν.Ε. Μαγνησίας σε ανακοίνωσή της καλεί τους εργαζόμενους, τους επαγγελματοβιοτέχνες και φτωχούς αγρότες, τη νεολαία και τις γυναίκες, ανεξάρτητα αν συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ ή όχι, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση και να συζητήσουν τις θέσεις του Κόμματος.

Παράλληλα σημειώνει: «Η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμης σημασίας για το σήμερα και το αύριο της λαϊκής οικογένειας. Από τη μια δυναμώνει η αντιλαϊκή επίθεση συγκυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου, ενισχύεται η αντεργατική επίθεση, πολλαπλασιάζονται τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα και από την άλλη ο λαός είναι σε θέση και μπορεί να αντεπιτεθεί στην κατεύθυνση της ρήξης και της ανατροπής, αρκεί να αποβάλει κάθε φόβο και κάθε μοιρολατρία, να ξεπεράσει αυταπάτες για τη θέση της χώρας στην ΕΕ».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το