Photo Gallery, Αθλητισμός

Στον Ρήγα ο Γκοντόλος

Την πρώτη του μεταγραφή έκανε ο Ρήγας Φεραίος αποκτώντας τον Μάριο Γκοντόλο από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής είχε κάνει πέρυσι πολύ καλό πρωτάθλημα, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ομάδας του Βελεστίνου που κινήθηκαν  μεθοδικά για να τον φέρουν στον Ρήγα.

Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η ομάδα του Ρήγα Φεραίου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γκοντόλου Μάριου από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Ο γεννημένος την 22 Ιουλίου 1994 νεαρός μέσος θα ενταχθεί στην «οικογένεια» του Ρήγα Φεραίου και θα βοηθήσει αγωνιζόμενος στην θέση του δεξιού χαφ. Η ηλικία του Μάριου επιτρέπει τον προπονητή της ομάδος κ. Λάκη Μπακάλη να τον χρησιμοποιήσει σαν «μικρό» στα πλαίσια ένταξης νέων ποδοσφαιριστών στους αγώνες της Δ’ Εθνικής όμως αυτό εξυπηρετεί και την προοπτική του συλλόγου να αγωνίζονται κυρίως νεαρά άτομα της περιοχής. Συγχρόνως συνεχίζονται εντατικά οι προπονήσεις της προετοιμασίας σε καθημερινή βάση αναμένοντας κιόλας το πρώτο φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 18.00 στο γήπεδο του Αερινού με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή Βόλου».

Στο μεταξύ, η ΕΠΟ δημοσιοποίησε την προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, που οριστικά θα γίνει σε 10 ομίλους. Όμως ακόμη δεν έκανε τον καταρτισμό των ομίλων, ούτε γνωστοποίησε πόσες ομάδες ανεβαίνουν ή υποβιβάζονται. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το