Photo Gallery, Αθλητισμός

Στον παλμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Ο Γιάννης Αντζούρης

Νέες μεταγραφές έκαναν η Α.Ε. Διμηνίου και ο Πύρασος, που έκαναν δικούς τους τον Γιάννη Αντζούρη και τον Γιάννη Κοντογιάννη αντίστοιχα. Επίσης ο Πανιώνιος εξέλεξε νέο Δ.Σ., ενώ λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή του Δημήτρη Κόφφα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Τον Αντζούρη πήρε

η Α.Ε. Διμηνίου

Η Α.Ε. Διμηνίου ανακοίνωσε μία ακόμη μεταγραφή και συγκεκριμένα αυτή του 24χρονου μέσου Γιάννη Αντζούρη από τον Πανιώνιο, ενώ ο Ηλίας Γκίκα που φόρεσε μέχρι πέρυσι τη φανέλα της μετεγράφη στον Τύρναβο.

Οι σχετικές ανακοινώσεις από την Α.Ε. Διμηνίου είναι οι κάτωθι:

«Η Α.Ε. Διμηνίου» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Αντζούρη. Ο Γιάννης Αντζούρης ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας από τον Πανιώνιο είναι 24 ετών (04/04/88) και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Στον Τύρναβο πήγε ο Ηλίας Γκίκα. Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής από την Α.Ε. Διμηνίου θα παίξει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πρόκειται για την επιβράβευση των στόχων της ομάδας μας που ανοίγει το δρόμο στα νέα παιδιά και τα βοηθά στην εξέλιξη της καριέρας τους».

Στον Πύρασο

ο Κοντογιάννης

Ο Α.Σ. Πύρασος προχώρησε στην απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Κοντογιάννη. Γεννηθείς στις 19/5/1987, προέρχεται από τους Νέους Αθλητές Νίκης με παρουσία πιο πριν σε Πηλέα και Ρήγα Φεραίο. Μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου (www.pyrasos.gr), ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας τόνισε: «Ήρθα σε ένα οργανωμένο σωματείο κι ανυπομονώ τη Δευτέρα να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλή πορεία και πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Προσωπικά, θα προσπαθήσω να αποδείξω την αξία μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Πυράσου που με επέλεξαν».

«Διαζύγιο» με Κόφφα

στον Πανιώνιο

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Πανιωνίου που έχει τρία νέα πρόσωπα. Η σύνθεσή του έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Άρης Ντόντης, Α’ Αντιπρόεδρος: Ευστάθιος Γλάρος, Β’ Αντιπρόεδρος: Ανέστης Μακρίδης, Γενικός Αρχηγός: Αποστόλης Αθανασόπουλος, Έφορος υλικού Α’: Βασίλης Ντόντης, Έφορος Υλικού Β’: Μάκης Μακρίδης, Ταμίας: Αποστόλης Κωστόπουλος, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Δημήτρης Χρυσόμαλλος, Γενικός Γραμματέας: Σπύρος Μύτακας.

Η νέα διοίκηση ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο τον πρώην αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Φραζή. Επίσης γνωστοποιεί ότι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Κόφφα, τον οποίο επίσης ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Το όνομα του νέου τεχνικού θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η Γ.Σ. του Τοξότη

Καλούνται τα μέλη του Τοξότη Βόλου σε τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012 και ώρα 19.30 στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Βόλου, σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση μεταφέρεται για τις 20.00.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το