Photo Gallery, Αθλητισμός

Στον παλμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά ακόμη κάποιες ομάδες ψάχνουν να βρουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό, όπως ο Μαγνησιακός. Καλά στοιχεία δείχνει η Ακρόπολη με τους ανθρώπους της να κρατούν χαμηλά τους τόνους, ενώ στη Δήμητρα εκτός από το παρόν κοιτάζουν και το μέλλον του συλλόγου. Ικανοποίηση επικρατεί στον Αστέρα Ριζομύλου, που διατηρεί το απόλυτο στη Β’ κατηγορία.

Επιμέλεια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Επιστροφή στις νίκες

θέλει ο Μαγνησιακός

Η εντός έδρας ήττα από την Αγία Παρασκευή αποτέλεσε ισχυρό σοκ για τον Μαγνησιακό, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο προήλθε. Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0 στο α’ μέρος, στο οποίο θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα και έδειχναν ότι «καθάρισαν» το ματς. Όμως στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με την Αγία Παρασκευή να σημειώνει τρία γκολ και να παίρνει μία παλικαρίσια νίκη.

Μετά την ήττα του ο Μαγνησιακός παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και όπως είναι λογικό χρειάζεται επειγόντως τη νίκη στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας που θα είναι αυτό κόντρα στον Σαρακηνό. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Βασίλης Πανόπουλος δήλωσε σχετικά στη «Θ»:

«Είναι γεγονός ότι η ήττα από την Αγία Παρασκευή μας πείραξε. Ενώ όλα πήγαιναν καλά στο α’ ημίχρονο, στη συνέχεια φροντίσαμε να χαλάσουμε την καλή μας εικόνα. Δυστυχώς στο β’ μέρος χάσαμε τη συγκέντρωσή μας ως ομάδα, ενώ και κάποιοι παίκτες φάνηκαν κουρασμένοι.

Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα είναι ότι ακόμη δεν βρήκαμε ρυθμό στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας. Ωστόσο, θεωρώ ότι σύντομα θα έλθει η αγωνιστική και βαθμολογική μας ανάκαμψη και ελπίζω να ξεκινήσει από το ματς με τον Σαρακηνό το οποίο είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στα 90 λεπτά αν θέλουμε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα». 

Χαμηλά οι τόνοι

στην Ακρόπολη

Την ανάγκη να χαμηλώσουν οι τόνοι και να συνεχίσουν οι παίκτες της Ακρόπολης την προσπάθεια τους με την ίδια σοβαρότητα και διάθεση τονίζει ο προπονητής Κώστας Μπέας εν όψει του αγώνα της ομάδας του Σέσκλου με τον Πύρασο. Μάλιστα ο ίδιος μιλώντας στον δικτυακό τόπο της ομάδας (akropolisesklou.blogspot.gr) δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα ήταν καταστροφικό να χαλαρώσουμε τώρα. Οι πρώτες τέσσερις αγωνιστικές δείξανε το πόσο μεγάλος είναι ο βαθμός δυσκολίας στο πρωτάθλημα. Και ειδικά όταν μιλάμε για ομάδες σαν τον Πύρασο, ένα από τα πιο ξεκάθαρα φαβορί για την άνοδο, οποιαδήποτε ολιγωρία μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τον διασυρμό. Εξάλλου ο είναι πολύ λεπτό το όριο, στο ποδόσφαιρο, που χωρίζει τον θρίαμβο από την καταστροφή. Περιμένουμε πολύ κόσμο και οφείλουμε να είμαστε σοβαροί για να μην τον απογοητεύσουμε. Αν είμαστε συνεπείς απέναντι στον εαυτό μας και στην έως τώρα μας προσπάθεια τότε έχουμε το δικαίωμα  να είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε».  

Σχολή ποδοσφαίρου

δημιούργησε η Δήμητρα Ευξ.

Η Δήμητρα Ευξεινούπολης δημιούργησε σχολή ποδοσφαίρου. Η λειτουργία της ξεκίνησε ήδη από τον Σεπτέμβριο και αριθμεί δεκάδες παιδιά (αγόρια-κορίτσια) ηλικίας 6 έως 12 ετών. Οι εγγραφές συνεχίζονται και κατά τον Οκτώβριο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τους υπεύθυνους της Σχολής: Φωτεινή Μηλιώνη 6970701883 και Γιώργο Κοσμίδη 6977386244.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ αθλητικό υλικό παρέχεται από το σύλλογο.   

Τεχνικός υπεύθυνος είναι ο Καλογήρου Λευτέρης (προπονητής ποδοσφαίρου UEFA A) και προπονητής τμημάτων ο Βούλγαρης Νίκος (καθηγητής φυσικής αγωγής).  

Ικανοποίηση στον Αστέρα

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα Ριζομύλου για το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής. Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν σημειώσει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και δείχνουν ικανοί για σπουδαία πράγματα τη φετινή σεζόν.

Ούτως ή άλλως ο στόχος τους είναι η άνοδος όπως παραδέχθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου κ. Ανέστης Πασχαλούδης: «Από το καλοκαίρι είχαμε θέσει ως διοίκηση στόχο την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ. Αυτή είναι η κατηγορία που αρμόζει στον σύλλογό μας. Προπονητής και παίκτες δουλεύουν σκληρά και τα πρώτα αποτελέσματα είναι άκρως ενθαρρυντικά με την ομάδα να δείχνει ότι έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή, παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο. Επιπλέον μας ικανοποιεί και το γεγονός ότι ο κόσμος του Ριζομύλου στηρίζει τη φετινή προσπάθεια».

Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Αστέρα για το εκτός έδρας ματς με τον Τοξότη συνεχίζεται υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ριζόπουλου, που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στέργιου Μπαλαμούτη. Ο ικανός αμυντικός χαφ αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το