Photo Gallery, Αθλητισμός

Στον παλμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Ο Κ. Παλάντζας επέστρεψε στην Ακρόπολη

Τις τελευταίες προσθήκες κάνουν οι ομάδες της ΕΠΣΘ τρεις εβδομάδες πριν αρχίσουν τα πρωταθλήματα, ενώ συνεχίζουν να δίνουν φιλικούς αγώνες. Ο Άνθιμος Γαζής ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπάμπη Δημόπουλου και την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο, ενώ κέρδισε τον Αστέρα με 4-1. Στην Ακρόπολη επέστρεψε ο Κώστας Παλάντζας, αλλά η ομάδα γνώρισε φιλική ήττα με 3-2 από τον Α.Σ. «Αγχίαλος». Η ΑΠΟΒ αποφάσισε να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής και έδωσε με υποσχετική στον Πρωτεσίλαο τον Λάμπρο Κόλλια. Σε τεστ προετοιμασίας με τη Δήμητρα οι Πτελεάτες έχασαν με 4-2.

Επιμέλεια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Περαιτέρω ενίσχυση

για Α. Γαζή

Σημαντικά ενισχυμένος θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ ο Άνθιμος Γαζής που έχει 12 νέα πρόσωπα στο ρόστερ του. Τελευταίο χρονικά απόκτημα είναι ο 33χρονος μεσοεπιθετικός Μπάμπης Δημόπουλος από τον Σαρακηνό. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη ο οποίος διακρίνεται για την υψηλή τεχνική του κατάρτιση αλλά και για το δυναμικό του παιχνίδι. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν υπογράψει και οι Θεοδώρου, Κουτσουνίδης, Σιαμουρδάνης, Λαζόπουλος, Κατσαρός, Σουφλάρης, Ιωακειμίδης, Μυλωνάς, Στ. Μούτος, Χαλαστάρας, Τσατσαρώνης.

Επίσης από τον Α. Γαζή ανακοινώθηκε η παραμονή στην ομάδα του 26χρονου τερματοφύλακα Γιάννη Μιχαλόπουλου. Εδώ είχε προκύψει ένα …σήριαλ, αφού ο ικανός γκολκήπερ είχε το δελτίο στην κατοχή του και μάλιστα βρέθηκε πολύ κοντά στο να καταλήξει στον Ηρακλή με τον οποίο βρισκόταν σε συζητήσεις. Ωστόσο, ποτέ δεν κατέθεσε την αποδέσμευσή του στην ΕΠΣΘ, ενώ στη συνέχεια τα βρήκε με τους ανθρώπους του πηλιορείτικου συλλόγου

Στο μεταξύ, συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της ομάδας υπό τις οδηγίες του Στάθη Φάλκου στις άριστες εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου Αγίου Γεωργίου Νηλείας με καθημερινές προπονήσεις.

Στο μεταξύ, δόθηκε και το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τον Γαζή να επικρατεί του Αστέρα μέσα στον Ριζόμυλο με 4-1. Ο Δημόπουλος, στον πρώτο του αγώνα με τη νέα του ομάδα πέτυχε γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο 12’, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ματθαίου στο 19’. Ο Σπ. Μούτος στο 36’ έκανε το 1-2, ο Θεοδώρου στο 52’ το 1-3 και πάλι ο Σπ. Μούτος στο 68’ το τελικό 1-4.

Οι νικητές αγωνίστηκαν με την εξής σύνθεση: Στ. Μούτος (30′ Σγούρας, 60′ Χαλαστάρας), Κατσαρός (60′ Σουφλάρης), Κωστάκης, Τζούμας, Κουτσουνίδης (60′ Αρχοντάκης), Σιαμουρδάνης (45′ Μπ. Μυλωνάς), Δημόπουλος, Γκουντινάκος, Σπ. Μούτος, Θεοδώρου, Παντελής.

Ο Κ. Παλάντζας στην Ακρόπολη

Ένας ακόμη παίκτης, γέννημα-θρέμμα της Ακρόπολης, επιστρέφει στην ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Πρόκειται για τον Κώστα Παλάντζα, ένα ποδοσφαιριστή με ικανότητα στο σκοράρισμα  που στο παρελθόν εκτός από τη φανέλα της Ακρόπολης φόρεσε τις φανέλες της ομάδας του Δομοκού, της Α.Ε. Χλόης και του Μαγνησιακού.

Το Σάββατο η Ακρόπολη έδωσε και φιλικό παιχνίδι με τον Α.Σ. «Αγχίαλος» από τον οποίο ηττήθηκε με 3-2 (Τ. Κολυμήτρας και Ν. Πούλιος τα γκολ για την ομάδα του Σέσκλου). Οι «κυανόλευκοι» δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους, σε αντίθεση με τους Αγχιαλίτες που εξέπληξαν ευχάριστα, νικώντας μία ομάδα παραπάνω κατηγορίας.

Τα επόμενο τεστ για την Ακρόπολη είναι με Πανιώνιο αύριο Τετάρτη και ώρα 6 μ.μ. στο Σέσκλο. Τέλος, η διοίκηση ευχαριστεί την Pizza Romeo (Αργοναυτών 43, παραλία Βόλου) που συνεχίζει, ως ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς του συλλόγου.

Φιλική νίκη της Δήμητρας

Ενδιαφέρον φιλικός αγώνας έγινε στον Πτελεό ανάμεσα στον τοπικό Πρωτεσίλαο και τη Δήμητρα. Η ομάδα της Ευξεινούπολης ήταν αυτή που επικράτησε με 4-2 έχοντας πολύ καλή απόδοση. Δύο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Κ. Κρανάς και από ένα οι Ν. Βούλγαρης και Χατζέλας. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν ο Παπαδόπουλος και ο Κατσαβριάς με πέναλτι.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Κόλλιας, Μιχόπουλος, Κοντοβάς, Β. Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος, Δ. Σιαμανίκος, Θ. Κόρκος, Κόρδα, Αλ. Παναγιώτου, Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπρέζας, Αραπίτσας, Ν. Κόρκος, Μαρικλέν, Χ. Παναγιώτου.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Ζαβός, Ποζιόπουλος, Ξηρομερήσιος, Γρούνας, Ντόμπος, Μ. Βούλγαρης, Τσιάρας, Τιμπλαλέξης, Χατζέλας, Θωμαΐδης, Ν. Βούλγαρης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Μάνος, Γκαρνίδης, Τοσούδης, Κρανάς, Γαλατσίδας, Καραγεωργόπουλος, Γοδενόπουλος.

Να σημειωθεί ότι στο διάστημα από 16-26/8  οι προπονήσεις της Δήμητρας γίνονταν υπό τις οδηγίες του Ν. Βούλγαρη καθώς ο προπονητής Λευτέρης Καλογήρου ολοκλήρωσε από τις 16-26 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη τα μαθήματα της 2ης φάσης της σχολής προπονητών ποδοσφαίρου UEFA A, παραδίδοντας παράλληλα την διπλωματική του εργασία (βιβλίο δραστηριοτήτων).

Επίσης, όσον αφορά τη Δήμητρα, αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένος νέος φιλικός αγώνας με τις Μικροθήβες, ενώ την Κυριακή 2/9 οι «πράσινοι» θα συμμετάσχουν σε τουρνουά με τους Αίαντα Σούρπης και ΓΣΑ.

Ανενεργή η ΑΠΟΒ,

έδωσε Κόλλια στον Πρωτεσίλαο

Η ΑΠΟΒ δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ και έτσι, τουλάχιστον για φέτος, το ανδρικό της τμήμα θα μείνει ανενεργό. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Κεραμίδας εξήγησε στη «Θ» τους λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση:

«Δεν δηλώσαμε συμμετοχή στη Γ’ ΕΠΣΘ διότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι πολύ υποβαθμισμένο. Περιμέναμε από την Ένωση να μας ανεβάσει όλους στη Β’ τοπική, που θα διεξαγόταν σε δύο ομίλους. Αυτό δεν έγινε, αλλά και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να ξοδέψουμε χρόνο, κόπο και χρήμα για να λάβουμε μέρος σε ένα πρωτάθλημα όπου οι ομάδες είναι ελάχιστες και το ενδιαφέρον μικρό».

Στο μεταξύ, η ΑΠΟΒ έδωσε με υποσχετική ενός χρόνου στον Πρωτεσίλαο τον 21χρονο τερματοφύλακα Λάμπρο Κόλλια. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν εκδηλώσει αρκετές ομάδες, κυρίως Α’ κατηγορίας. Η επιμονή όμως του προπονητή Μίλτου Καλόγηρου, να τον προσθέσει στην λίστα  των καλοκαιρινών μεταγραφών, για λογαριασμό της ομάδας του Πτελεού, κέρδισε τους ανθρώπους της Ακαδημίας αλλά και τον νεαρό τερματοφύλακα.

Ο Κόλλιας είναι παιδί της ΑΠΟΒ και υπερασπίστηκε πρώτη φορά την εστία της το 2007. την επόμενη χρονιά κλήθηκε στη μικτή ΕΠΣΘ, ενώ το 2009 μεταπήδησε στην Β’ ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου. Το καλοκαίρι του 2011 επέστρεψε στην ΑΠΟΒ και πέρυσι είχε 28 συμμετοχές στη Γ’ ΕΠΣΘ. Η διοίκηση και οι προπονητές της ΑΠΟΒ, εύχονται καλή επιτυχία στον Κόλλια, με την νέα του ομάδα τον Πρωτεσίλαο Πτελεού.

Εγγραφές στη Δάφνη

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία της Δάφνης που έχει υπεύθυνο τον Βαγγέλη Τσουκάλη. Δεκτά γίνονται παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 1998 έως το 2006 και τα οποία θα χωριστούν σε τρία ηλικιακά γκρουπ, ενώ έγινε γνωστό ότι οι προπονήσεις θα γίνονται στη Νεάπολη. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6947781301. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το