Photo Gallery, Αθλητισμός

Στον παλμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Ο Σ. Γκουντινάκος ποζάρει με τη νέα φανέλα του Α. Γαζή

Μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχει στα «σκαριά» η Σκιάθος μια και οι άνθρωποί της συμφώνησαν προφορικά με τον Γιάννη Τσάγγαρη. Την απόκτηση τριών παικτών ανακοίνωσε ο Άνθιμος Γαζής. Πρόκειται για τους Στέργιο Μούτο, Μωυσή Ιωακειμίδη και Σπύρο Σουφλάρη. Ο Εθνικός βόλου αντιμετωπίζει έντονο γηπεδικό πρόβλημα, αλλά την Πέμπτη ξεκινά προετοιμασία. Δύο ημέρες αργότερα θα γίνει και η επίσημη «πρώτη» του Αετού Κερασιάς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

«Βόμβα» με Τσάγγαρη

η Σκιάθος

Μεταγραφική «βόμβα» ρίχνει η Σκιάθος αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει «κλείσει» για τη νέα χρονιά τον Γιάννη Τσάγγαρη. Ο ικανός μέσος φέρεται αν τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του νησιώτικου συλλόγου και να έχει συμφωνήσει προφορικά για να ενισχύσει τους «κυανόλευκους» στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Ουσιαστικά μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή που φυσικά θα κάνει αίσθηση στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο 30χρονος μέσος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά και τους νεαρότερους παίκτες της ομάδας. Εξάλλου, η εμπειρία του είναι μεγάλη, έχοντας συμμετοχές και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους στη Νίκη (1997-1999, 2003-2006 και το 2011), ενώ έχει παίξει και στον Ολυμπιακό Βόλου (2006-08). Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα των Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πανιωνίου, Παναιτωλικού, Λάρισας, Κέρκυρας, Παναχαϊκής και Αναγέννησης Καρδίτσας. Πέρυσι ενίσχυσε τον Πύρασο στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, ενώ στα επαγγελματικά πρωταθλήματα μετρά 229 εμφανίσεις και 14 γκολ.

Από κει και πέρα η προετοιμασία της Σκιάθου ξεκίνησε στις 8 Αυγούστου και συνεχίζεται με σχετικά ικανοποιητική συμμετοχή παικτών υπό τις οδηγίες του τεχνικού Κώστα Γραμματικού. Βέβαια το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες είναι το γεγονός ότι δεν μπορούν να δώσουν φιλικά παιχνίδια. Για οικονομικούς λόγους περιορίζονται μόνο σε «οικογενειακά» διπλά και έτσι η ομάδα ουσιαστικά θα αρχίσει να μοντάρεται στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Έντονο γηπεδικό

πρόβλημα ο Εθνικός

Έντονο γηπεδικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ιστορικός Εθνικός Βόλου, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι προκειμένου η ομάδα να αρχίσει της προετοιμασίας της εν όψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου έχουν απευθυνθεί στο Δήμο, αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση στο αίτημά τους.

Πάντως, επειδή ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος ορίστηκε η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής την Πέμπτη 16 Αυγούστου στις 8 το βράδυ. Ο νέος προπονητής της ομάδας Ντούσαν Πότσουτσα θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να αναλυθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας που θα γίνει μετ’ εμποδίων αν δεν ξεκαθαρίσει το γηπεδικό.

Νέες μεταγραφές

ο Α. Γαζής

Ο περσινός υποβιβασμός στη Β’ τοπική δεν έχει πτοήσει τους ιθύνοντες του Ανθίμου Γαζή, που συνεχίζουν τις προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας σε θέσεις «κλειδιά», αφού δεν κρύβουν ότι πρωταρχικός στόχος είναι η επάνοδος στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Έτσι, μετά την απόκτηση των Κουτσουνίδη, Θεοδώρου, Κατσαρού, Λαζόπουλου και Σιαμουρδάνη,  ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές άλλων τριών παικτών. Τελευταία χρονικά αποκτήματα είναι ο 26χρονος τερματοφύλακας Στέργιος Μούτος από τα Λεχώνια, οποίος φέτος θα βρεθεί συμπαίκτης με τους δυο χρόνια μεγαλύτερους δίδυμους αδερφούς του, τον Σπύρο και τον Γιώργο, οι οποίοι αποτελούν εδώ και χρόνια βασικά στελέχη του πηλιορείτικου συγκροτήματος. Επίσης αποκτήθηκε ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός Μωυσής Ιωακειμίδης, ο στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής του  Διαγόρα Στεφανοβικείου τα τελευταία δυο χρόνια, καθώς και ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Σπύρος Σουφλάρης από τον Πανιώνιο.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και σε καθημερινή βάση υπό τις οδηγίες του Στάθη Φάλκου, ενώ αναμένεται να προστεθούν άλλοι δυο πολύ έμπειροι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να προκαλέσουν έκπληξη και να κάνουν την διαφορά καθώς βρίσκονται μια «ανάσα» από το να γίνουν μέλη της «οικογένειας» του Ανθίμου Γαζή. Στο μεταξύ, νέες φανέλες θα έχει φέτος η ομάδα σε χρώμα γαλάζιο, για τις οποίες οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν ότι είναι εντυπωσιακές.

Τέλος μέχρι τέλους Αυγούστου ο προπονητής θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το ποιοι παίχτες θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες για να έχουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής καθώς το ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι υπεράριθμο. Θυμίζουμε ότι η επιτροπή μεταγραφών του συλλόγου απαρτίζεται από τον γενικό έφορο  Αρχοντάκη Στράτο (6942473340) και τους γενικούς αρχηγούς Λαμπρογιώργο Δημήτρη (6945245415) και Παπαδημητρίου Δημήτρη.

Ξεκινά προετοιμασία

ο Αετός

Το ερχόμενο Σάββατο 18 Αυγούστου ξεκινά την προετοιμασία του ο Αετός Κερασιάς. Για το λόγο αυτό η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» καλεί τους ποδοσφαιριστές να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο στις 6.30 το απόγευμα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το