Αθλητισμός

Στον «αέρα» η Νίκη

Αβέβαιο το μέλλον της ιστορικής ομάδας μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Κυριολεκτικά στον «αέρα» βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Νίκη μετά τις εξελίξεις που σηματοδότησε η εντός έδρας ήττα από τον Τύρναβο. Ο κόσμος τα έβαλε με τον μεγαλομέτοχο Στράτο Γιδόπουλο, που με τη σειρά του ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ. Άγνωστο είναι αν θα παραμείνει και ο Πέδρο Πάμπλο Πασκούλι στην τεχνική ηγεσία, ενώ τάσεις φυγής επικρατούν και στις τάξεις των απλήρωτων ποδοσφαιριστών, που συν τοις άλλοις είναι ενοχλημένοι και με τον ίδιο τον κ. Γιδόπουλο. Η ΕΠΟ αποφάσισε τον μηδενισμό της Νίκης από τους αγώνες της αν δεν καταβάλει τα οφειλόμενα στους Χατζηλιάδη και Σβανιά, ενώ χθες λύθηκαν τα συμβόλαια των Μαλντονάδο και Μασίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Κλίμα αβεβαιότητας επικρατεί στη Νίκη μετά την ανακοίνωση του Στράτου Γιδόπουλου ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ. Βέβαια πολλές φορές στο παρελθόν ο έμπειρος παράγοντας απείλησε ότι θα φύγει και πάντα έκανε πίσω. Όμως αυτή τη φορά δείχνει ότι εμμένει στην απόφασή του που φυσικά αυτό σημαίνει ότι σταματά και τις πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στον αγώνα με τον Τύρναβο οι φίλαθλοι της Νίκης τον αποδοκίμασαν για τις επιλογές του και ιδιαίτερα για την έφεσή του να αλλάζει τους προπονητές με μεγάλη ευκολία, κάτι που σαφώς επηρέασε αρνητικά την ομάδα, που γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 14 ματς πρωταθλήματος την ομάδα κοουτσάρισαν πέντε τεχνικοί και συγκεκριμένα οι Χόρχε Μπάριος, Αρμάντο Μαρέντζι, Πέδρο Πάμπλο Πασκούλι και ενδιάμεσα των αλλαγών ως υπηρεσιακοί προπονητές οι Άγγελος Καρρόπουλος και Λάκης Μπακάλης.

Δυσαρεστημένοι με τον κ. Γιδόπουλο φαίνεται πως είναι και οι ποδοσφαιριστές, τόσο για τις επιλογές του, όσο και για το γεγονός ότι θα περάσουν τα Χριστούγεννα απλήρωτοι. Επίσης για την κριτική που τους έκανε κατά καιρούς ο μεγαλομέτοχος, αν και παραδέχονται ότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών για το ότι η ομάδα απομακρύνθηκε από την κορυφή. Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται να ζητήσουν τη λύση των συμβολαίων τους.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα επικρατεί μεγάλη κατήφεια και γι’ αυτό μάλλον είναι δικαιολογημένο το πολυήμερο ρεπό που δόθηκε στους παίκτες για τις γιορτές. Χθες γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του κ. Κώστα Μίχα και το επόμενο ραντεβού τους ορίστηκε για την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου. Ίσως τότε να έχουμε και εξελίξεις, αφού θα συζητήσουν για τις περαιτέρω ενέργειές τους.

Όσο για τον νυν προπονητή Πέδρο Πάμπλο Πασκούλι, είναι σίγουρο πως άλλα περίμενε και άλλα βρήκε στη Νίκη. Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας αναχώρησε για την Αθήνα και είναι άγνωστο αν θα βρίσκεται στο Βόλο στην επόμενη προπόνηση της ομάδας. Εφόσον ο κ. Γιδόπουλος εμμείνει στην απόφασή του για αποχώρηση, ίσως συμπαρασύρει και τον κ. Πασκούλι σε παραίτηση.

Παράλληλα η Νίκη έχει να τακτοποιήσει και οικονομικές οφειλές σε πρώην παίκτες της. Συγκεκριμένα με απόφαση του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ αν δεν καταβληθούν περίπου 4.000 ευρώ στον Μάρκο Χατζηλιάδη και περίπου 14.000 ευρώ στον Κώστα Σβανιά, συν τους νόμιμους τόκους  θα χάνει κάθε αγώνα της, ενώ θα της αφαιρεθούν και δύο βαθμοί για καθεμία από τις προσφυγές αυτές.

Τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας βρίσκονται ξαφνικά σε δύσκολη θέση, αφού καλούνται να σηκώσουν το οικονομικό βάρος. Πάντως, δεν σκοπεύουν να αφήσουν την ομάδα στο …έλεος με τον πρόεδρο Δημήτρη Ιωαννίδη να δηλώνει στη «Θ»:

«Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη για την ομάδα μετά την απόφαση του κ. Γιδόπουλου να αφήσει τα «ηνία» της ΠΑΕ. Ωστόσο, τα μέλη του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να διαλυθεί η Νίκη. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να βρούμε κάποια λύση όσον αφορά το οικονομικό προκειμένου να πληρωθούν οι παίκτες. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αποτρέψουμε τα χειρότερα, αλλά είναι νωρίς για να δεσμευτούμε για οτιδήποτε».

Παρελθόν Μασίας

και Μαλντονάδο

Παρελθόν αποτελούν για τη Νίκη οι Μαλντονάδο και Μασίας. Οι δύο Αργεντινοί ποδοσφαιριστές πρόσφεραν ελάχιστα στην ομάδα και σίγουρα δεν ήταν αυτοί που θα έκαναν τη διαφορά. Έτσι η διοίκηση προχώρησε στη λύση των συμβολαίων τους.

Ανακοίνωση του

Blue Club

«Π. Ντοκούζης»

Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του προκειμένου να αποφασιστεί η στάση τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Σε ανακοίνωσή του τονίζονται τα εξής:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο σύνδεσμός μας χρειάζεται την άποψη όλων
των μελών του για να πάρει αποφάσεις. Όλοι οφείλουμε να δώσουμε το «παρών» στην εξαιρετικής σημασίας γενική συνέλευση του Blue Club «Π. Ντοκούζης»
σήμερα Τετάρτη 23/12  στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του συνδέσμου.
Θα ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για την στάση και την θέση του συνδέσμου μας απέναντι σε πολύ σημαντικά ζητήματα. Μία πόλη, μια αγάπη, μία ομάδα. Μέσα από τις στάχτες ξαναγεννιόμαστε».

Αήττητη η Νίκη

στο βόλεϊ

Το τέλος του 2010 βρίσκει τη Νίκη Βόλου αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ καθώς επιβλήθηκε εύκολα εκτός έδρας της Αστραπής Λάρισας με 3-0 σετ (25-18, 25-13, 25-15).

ΑΣΤΡΑΠΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κουκούλης Γεώργιος): Μπέλλου Αγγελική, Τζαβάρα Ελένη, Μουλά Ευαγγελία, Σαμούρη Ευτυχία, Μπαλδώκα Ευαγγελία, Κότσιρα Θεοδώρα, Χαραβελούλη Μαρία, Παραφέστα Αγλαΐα, Μούτου Ευαγγελία, Μπλόγγουρα Μαρία, Τσινοπούλου Γαρυφαλλιά, Σπύρου Παρασκευή.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Κουτσογιάννης Μαρίνος): Ντινοπούλου Ερατώ, Τριπύλα Γλυκερία, Τσουρέα Ειρήνη, Αφέντου Ναυσικά, Μπουσδούκου Αντωνία, Στούκα Ελένη, Τσαντοπούλου Φωτεινή, Γιαγκουνίδου Κατερίνα, Βλαχάκη Ιωάννα, Αντωνοπούλου Μαρία, Κολοβού Μαρίνα, Αντωνίου Ελένη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το