Αθλητισμός

Στη Νίκη ο Πουρτουλίδης

Στα «κυανόλευκα» ντύθηκε ο Νίκος Πουρτουλίδης. Χθες η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα αποτελέσει σημαντικό «εργαλείο» στη νέα ομάδα που «χτίζει» ο Περικλής Αμανατίδης.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Κι ενώ στη Νίκη τα μεταγραφικά φάνηκαν να είχαν «παγώσει» χθες η διοίκηση της ΠΑΕ φρόντισε να εκπλήξει ευχάριστα. Έτσι απέκτησε τον Νίκο Πουρτουλίδη, ο οποίος είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό για τις ικανότητές του.

Γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου του 1983 ο Πουρτουλίδης ξεκίνησε από την υποδομή της ΑΕΚ, ενώ μετά έκανε καριέρα κυρίως σε συλλόγους της Β’ Εθνικής με μεγάλη επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκε σε Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, Ηλυσιακό, Καλαμάτα και Πιερικό, στους οποίους ήταν πάντα βασικός. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο πίσω από τον σέντερ φορ, όσο και στις πτέρυγες δίνοντας σημαντικές λύσεις στα χέρια του Περικλή Αμανατίδη όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι.

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι αποκτήθηκε για έναν χρόνο ο Νίκος Πουρτουλίδης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που έχει γεννηθεί στις 7 Οκτωβρίου του 1983, ξεκίνησε από την ΑΕΚ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, Ηλυσιακό, Καλαμάτα και Πιερικό» αναφέρει η ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

 

Καλή εμφάνιση

με Βύζαντα

Σε πολύ καλό δρόμο δείχνει να βρίσκεται αγωνιστικά η Νίκη. Στο φιλικό με τον Βύζαντα επικράτησε με 2-0 στο Πανθεσσαλικό αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, συγκριτικά με την περίοδο που βρισκόμαστε.

Στο συγκεκριμένο ματς το βολιώτικο συγκρότημα στερήθηκε των υπηρεσιών του Μανώλη Σκούφαλη και του Βασίλη Καρατζά λόγω τραυματισμού, ενώ ένα μικροπρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Κώστας Φλίγκος, ο οποίος ίσως γι’ αυτό το λόγο έπαιξε μόνο ένα ημίχρονο.

Γιώργος Λαζαρίδης (11’) και Άγγελος Αργύρης (90’) ήταν οι σκόρερ της Νίκης, η οποία ήταν εξαιρετική. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε με κάτω την μπάλα, έβγαλε καλούς συνδυασμούς στο χορτάρι και δημιούργησε αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Ο Θεσσαλονικιός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα που παρουσιάζει η Νίκη. Ωστόσο πιστεύει ότι μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα. Για το φιλικό με τον Βύζαντα Μεγάρων ο 42χρονος προπονητής σχολίασε:

«Έχουμε πει ότι αυτά τα φιλικά είναι ουσιαστικά δοκιμές. Κάνουμε και δοκιμές προσώπων και δοκιμές σε κάποια σχήματα. Θα τελειώσει κι αυτό το στάδιο προετοιμασίας, που είναι το δεύτερο για εμάς και θα μας μείνουν μετά τρεις εβδομάδες περίπου για να μοντάρουμε την ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε.

Συγχρόνως πιστεύω ότι στις αρχές του άλλου μήνα θα έχει ολοκληρωθεί και το ρόστερ μας και θα μπορούμε να κάνουμε πιο καλή αξιολόγηση σε ένα πιο ισορροπημένο σύνολο».

Και πρόσθεσε: «Σαφώς και είμαι ικανοποιημένος, σαφώς όμως και υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, γιατί εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι τη στιγμή που πρέπει. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω σε αυτό το πλάνο και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, δείχνουν μεγάλη σταθερότητα. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος».

 

Προσφυγές

κατά της Νίκης

Στο μεταξύ τρεις επιπλέον προσφυγές έχει να αντιμετωπίσει η Νίκη. Χθες οι Ματίας Ναβαρέτε και Ματίας Αλέξις Όλιβερ προσέφυγε στη ΦΙΦΑ για χρήματα που τους οφείλει η ΠΑΕ από την περίοδο 2010-11, όταν επικεφαλής ήταν ο Στράτος Γιδόπουλος. Επίσης χθες κατέφυγε στην αθλητική δικαιοσύνη και ο Σήφης Λαμπρόπουλος, ο οποίος ζητεί να του επιδικαστούν 17.208 ευρώ.

 

Στον Αιολικό

ο Δούμπλατζης

Μπορεί να ήρθε φέτος το καλοκαίρι στη Νίκη, αλλά τελικά δεν θα συμμετέχει μαζί της στο πρωτάθλημα της Football League. Ο λόγος για τον Μιχάλη Δούμπλατζη, ο οποίος δόθηκε δανεικός στον Αιολικό Μυτιλήνης για έναν χρόνο. «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι ο Μιχάλης Δούμπλατζης παραχωρήθηκε δανεικός στον Αιολικό Μυτιλήνης για έναν χρόνο» αναφέρει η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ.

 

Προσφορά του Ρήγα

για το φιλικό με Νίκη

Η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου κάνει προσφορά στους φιλάθλους της Μαγνησίας ορίζοντας την τιμή του εισιτηρίου για το φιλικό με το αυριανό φιλικό με τη Νίκη στο Βελεστίνο στα 5 ευρώ. Επίσης το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου του Βελεστίνου μετά το τέλος του αγώνα θα παραθέσει δείπνο στη διοίκηση της βολιώτικης ΠΑΕ.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το