Αθλητισμός

Στη μάχη του Κυπέλλου η Νίκη

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου

 

Αντιμετωπίζει στις 2 μ.μ. τον Θρασύβουλο στο “Π. Μαγουλάς”.

Τη στήριξη των φιλάθλων ζήτησαν σε συνέντευξη Τύπου οι Α. Αλεξίου και Γ. Πουλάκος

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος της περιόδου 2011-12 ρίχνεται σήμερα η Νίκη, που στις 14.00 θα αντιμετωπίσει τον Θρασύβουλο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» για την β’ φάση της διοργάνωσης. Το παιχνίδι, που είναι και το πρώτο επίσημο των «κυανολεύκων», είναι «νοκ άουτ» κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση, ενώ αν και πάλι δεν υπάρχει νικητής τότε οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν χθες ο τεχνικός της Νίκης Αλέξης Αλεξίου και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Πουλάκος που αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα να στηριχθεί η φετινή προσπάθεια της ομάδας από τον κόσμο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της δίνει σήμερα η Νίκη, που θα υποδεχθεί τον Θρασύβουλο για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσουν στο θεσμό, απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα που αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγορία. Σημειώνεται ότι στον επόμενο γύρο η νικήτρια ομάδα της σημερινής συνάντησης θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό.

Στις τάξεις της Νίκης επικρατεί αισιοδοξία, ενώ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες στο ξενοδοχείο «Volos Palace» ο προπονητής Αλέξης Αλεξίου και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Πουλάκος αναφέρθηκαν στο πόσο σημαντική θα είναι η βοήθεια από τους φιλάθλους, τόσο στο σημερινό ματς, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου:

Ο κ. Αλεξίου είπε αναλυτικά: «Μετά από δυόμισι μήνες προετοιμασίας ξεκινάμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις κόντρα στον Θρασύβουλο για το Κύπελλο Ελλάδος. Όπως δείξαμε και στα τελευταία φιλικά παιχνίδια βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Το μόνο μας πρόβλημα είναι ο Πεχλιβανόπουλος, διότι το δελτίο του δεν είναι έτοιμο. Ελπίζω να βρίσκεται στα χέρια μας μέχρι την Παρασκευή για να τεθεί στη διάθεσή μου για το παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για το πρωτάθλημα.

Πάντως, για τον αυριανό (σ.σ. σημερινό) αγώνα δεν ανησυχώ διότι έχω τουλάχιστον 20 ισάξιους ποδοσφαιριστές που μπορώ να εμπιστευτώ. Θεωρώ πως όποιοι και αν αγωνιστούν θα ανταποκριθούν με επιτυχία στις δυσκολίες της αναμέτρησης κόντρα σε ένα συγκρότημα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Φυσικά όλοι στην ομάδα περιμένουμε την ένθερμη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε αγώνα. Η στήριξή τους θα είναι σημαντική, τόσο στις εύκολες, όσο κυρίως στις δύσκολες στιγμές, διότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

Έχω πει στους παίκτες μου για την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο να κοιτάξουν πρώτα να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να έχουν άγχος. Ας προσπαθήσουν να διασκεδάσουν και με την απόδοσή τους να δώσουν χαρά στον κόσμο μας.

Όσο για το πρωτάθλημα που αρχίζει την Κυριακή δεν κρύβουμε πως θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να ανέβουμε στη Β’ Εθνική. Θα βλέπουμε όμως κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε μικρά βήματα προς την επίτευξη του στόχου μας».

Σε ερώτηση της «Θ» για τον αν ο αγώνας με τον Θρασύβουλο αποτελεί για τη Νίκη πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο κ. Αλεξίου συμφώνησε: «Δεν κρύβω ότι το φαβορί για την πρόκριση είναι ο Θρασύβουλος που μετέχει σε ανώτερη κατηγορία. Για μας είναι ένας αγώνας γιορτή, αλλά όντως αποτελεί και πρόβα για το παιχνίδι της Κυριακής μια και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα».

Ολοκληρώνοντας ο προπονητής της Νίκης τόνισε ότι η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα που θα δώσει δύο επίσημα ματς μέσα σε λίγες ημέρες: «Έχουμε καλή φυσική κατάσταση και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στο να παίξουμε και Τετάρτη και Κυριακή. Όσες φορές και αν επαναληφθεί αυτό προσωπικά δεν με ανησυχεί».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πουλάκος τόνισε: «Αν και είμαστε μία καινούργια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, αλλά έχουμε δουλέψει σκληρά κατά την περίοδο της προετοιμασίας με τον κ. Αλεξίου και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ και γι’ αυτό θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τόσο τον Θρασύβουλο, όσο και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Πιστεύω πως έχουμε πολλές δυνατότητες και το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο κακός μας εαυτός.

Φυσικά περιμένουμε και από τον κόσμο της Νίκης να πιστέψει στην προσπάθειά μας και να μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να αγωνιστούμε καλύτερα. Μια και τα μαγαζιά θα είναι κλειστά περιμένω να έλθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει στο ματς με τον Θρασύβουλο, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα να έχει ήδη δώσει κάποια παιχνίδια για το δικό του πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει και πιο έμπειρους παίκτες.

Όμως και εμείς θα έχουμε το αβαντάζ της έδρας. Όταν είμαστε γηπεδούχοι δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και από το βράδυ της Τετάρτης να ασχοληθούμε με την αναμέτρηση με τον Οικονόμο για το πρωτάθλημα».

Επίσης ο ικανός επιθετικός υποστήριξε ότι η Νίκη δεν θα έχει πρόβλημα ανομοιογένειας: «Μπορεί να έχουμε πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα, αλλά σε μεγάλο βαθμό έχουμε «δέσει» μεταξύ μας. Σε αυτό βοήθησαν τα πολλά φιλικά παιχνίδια που δώσαμε κατά την περίοδο της προετοιμασίας».

 

Με 19 παίκτες

η αποστολή

Τρεις απουσίες θα έχει σήμερα η Νίκη, αφού το δελτίο του Πεχλιβανόπουλου δεν είναι έτοιμο, ενώ και ο προερχόμενος από τραυματισμό Στεργίδης κρίθηκε ανέτοιμος αγωνιστικά. Επίσης ο Παπατζίκος είναι τιμωρημένος από την περσινή σεζόν.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο κ. Αλεξίου επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων θα αποκλείσει έναν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτοί είναι οι: Βούρας, Στουρνάρας, Κοντοχρήστος, Μκρτσιάν, Λαμπρόπουλος, Ριζογιάννης, Πετράς, Μουδούρογλου, Κυπτίου, Λουκίνας, Πουλάκος (πιθανή ενδεκάδα), Ψωμιάδης, Μπουσινάκης, Αναστασίου, Αργύρης, Παραλίκης, Σπυρόπουλος, Βλάχος και Ζαρίφης. Η αποστολή κατέλυσε χθες στο «Volos Palace», όπως θα κάνει και πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα.

Νωρίτερα οι παίκτες μοίρασαν προσκλήσεις για το σημερινό παιχνίδι στο ολοήμερο σχολείο και το ορφανοτροφείο, ενώ και σήμερα η ΠΑΕ θα φροντίσει να δοθούν προσκλήσεις στα παιδιά της Ακαδημίας του Α.Σ. «Δημητριάς», καθώς και σε αυτά του Ιδρύματος Ανηλίκων Βόλου. Επίσης ανακοινώνεται ότι στους αγώνες Κυπέλλου δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.

 Ο Θρασύβουλος

Τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια της Β’ Εθνικής μετρά ο Θρασύβουλος που αντιμετωπίζει τον σημερινό αγώνα με τη Νίκη ως την ευκαιρία να πανηγυρίσει την  πρώτη του φετινή επιτυχία. Ο τεχνικός Λύσανδρος Γεωργαμλής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Βαγγελή, Παναγιωτάκου και Ανδριόλα.

 

Εκδρομή των

οργανωμένων

στην Τσαριτσάνη

Η Νίκη θα έχει τη στήριξη των φιλάθλων της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την ερχόμενη Κυριακή. Οι τέσσερις σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών και συγκεκριμένα το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», οι Blue Angels, ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης και η «Θύρα 3 Volos Club» διοργανώνουν εκδρομή για τον αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης την ερχόμενη Κυριακή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία των τεσσάρων συνδέσμων μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας εν όψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012. Τα εισιτήρια διαρκείας στη σκεπαστή κερκίδα κοστίζουν 200 ευρώ (χρυσή κάρτα), ενώ αυτά για τις κερκίδες της θύρας 3 και της οδού Μαιάνδρου κοστίζουν τα μισά χρήματα, δηλαδή 100 ευρώ (μπλε-ασημένια κάρτα). Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν τα «Gold» διαρκείας, τότε θα δοθούν μπλε-ασημένιες κάρτες και για τις δύο άκρες της σκεπαστής κερκίδας.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της «Grapheteria», η οποία συνεργάζεται στενά με την ΠΑΕ Νίκη. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη διεύθυνση Μητροπολίτου Γρηγορίου 87 στα Παλιά Βόλου. Εκεί θα καταγράφονται τα εισιτήρια των ενδιαφερομένων, οι οποίο εντός λίγων ημερών μετά την εγγραφή τους θα ειδοποιούνται για να παραλάβουν τα διαρκείας τους.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Γηπ. «Π. Μαγουλάς»

Ώρα 14.00

ΝΙΚΗ

12. Βούρας

72. Στουρνάρας

27. Κοντοχρήστος

13. Μκρτσιάν

31. Λαμπρόπουλος

3. Ριζογιάννης

14. Πετράς

36. Μουδούρογλου

11. Κυπτίου

25. Λουκίνας

7. Πουλάκος

Προπονητής:

Α. Αλεξίου

 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

30. Κασμερίδης

13. Κόλτζος

22. Κακαράς

4. Βασιλείου

6. Σύρος

33. Ζουμπουλάκης

19. Ψιάνος

12. Σκόνδρας

90. Καλαμιώτης

7. Καρλόπουλος

9. Κανελλόπουλος

Προπονητής:

Λ. Γεωργαμλής  

 

Διαιτητής: Βράκας (Εύβοιας)

Βοηθοί: Καμπούρης, Πασχαλίδης (Εύβοιας)

4ος διαιτητής: Καμπαξής (Εύβοιας)

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το