Αθλητισμός

Στη Λάρισα οι Μικτές ΕΠΣΘ

 

Στη Λάρισα κόντρα στις ομάδες της τοπικής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων αγωνίζονται σήμερα Τετάρτη οι μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Θεσσαλίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων που διοργανώνει η ΕΠΟ. Πρώτοι στη μάχη θα ριχθούν οι Παίδες μια και ο αγώνας τους θα αρχίσει στις 13.00, ενώ δύο ώρες αργότερα θα ακολουθήσει η αναμέτρηση των Νέων. Και τα δύο ματς θα διεξαχθούν στο γήπεδο Νεάπολης Λάρισας.

Μέχρι τώρα οι Παίδες της ΕΠΣΘ μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αφού κέρδισαν την Πιερία με 2-1 εκτός έδρας και την Καρδίτσα με 1-0, ενώ έκαναν και το ρεπό τους. Όπως είναι λογικό φιλοδοξούν να κάνουν το «τρία στα τρία» αν και αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όσο για τους Νέους αναζητούν την πρώτη τους νίκη, αφού ως τώρα έχουν μία ισοπαλία στην Κατερίνη με την Πιερία (1-1) και μία εντός έδρας ήττα από την Καρδίτσα (1-2).

Από την ΕΠΣΘ και τους Ενωσιακούς προπονητές Παναγιώτη Ζορδομπά (Παίδες) και Τάκη Τσόγκα (Νέοι) καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές των Μικτών της ‘Ένωσης να βρίσκονται σήμερα Τέταρτη στις 9.30 π.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, προκειμένου να αναχωρήσουν για τη Λάρισα:

ΠΑΙΔΕΣ: Γαρυφάλλου, Μάστορας (Θησέας), Σαματάς (Πύρασος), Γρηγοριάδης, Στατήρας, Αναστασίου, Σπυριδάκης, Αλεξανδρής, Παπάζογλου, Σαραφίδης, Ζαρίφης, Χατζησταμάτης, Καναβός (Νέοι Αθλητές Νίκης), Αδάμος, Βούκουτος (Αγία Παρασκευή), Τιμπλαλέξης (Δήμητρα), Πλασταράς ,Δημητρίου (Άθλος) Ταραμπούκας (Σαρακηνός), Σταματίου (Ολυμπιακός Β.).

ΝΕΟΙ: Μαλλιαρός, Παρασκευόπουλος, Χασιώτης (Αγία Παρασκευή), Κοντός Π., Αναγνώστου (Α.Ε. Διμηνίου), Δαβιτίδης, Σιώμος (Θησέας), Βλαχόπουλος (Α.Ε. Μακρινίτσας),Φώτου (Μαγνησιακός), Ασλάνογλου (Πύρασος), Ευσταθίου (Σκιάθος), Γεωργατζής, Αγγελής, Παπαναγιώτου, Μπλούχος, Καρακώστας  Βουρδάκης (Νέοι Αθλητές Νίκης), Πάσχος (Ρήγας Φεραίος), Δαμάσκος (Ηρακλής).

Το πρόγραμμα

Το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων είναι το κάτωθι:

ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Θεσσαλίας

ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Καρδίτσας

Ρεπό: ΕΠΣ Πιερίας

 

Οι βαθμολογίες


ΠΑΙΔΕΣ

(3η αγωνιστική)                                      

1. Λάρισα 6-2 7

2. Θεσσαλία 3-1 6

3. Πιερία 4-5 3

4. Τρίκαλα 2-4 1

5. Καρδίτσα 1-4 0

* Ρεπό έχουν κάνει Καρδίτσα, Τρίκαλα και Θεσσαλία.

 

ΝΕΟΙ

(3η αγωνιστική)

1. Καρδίτσα 5-3 6

2. Λάρισα 8-4 6

3. Πιερία 4-6 4

4. Θεσσαλία 2-3 1

5. Τρίκαλα 1-4 0

* Ρεπό έχουν κάνει Καρδίτσα, Τρίκαλα και Θεσσαλία.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το