Αθλητισμός

Στην πόρτα της εξόδου

Η ΠΑΕ Νίκη ζήτησε από τους Διγκόζη και Σαμαρά να λύσουν τα συμβόλαιά τους

ην πόρτα της εξόδου στον Άγγελο Διγκόζη και στον Βασίλη Σαμαρά έδειξε χθες η ΠΑΕ Νίκη και μένει να τα βρουν στο οικονομικό για να αποχωρήσουν από την ομάδα. Τον ίδιο δρόμο μάλλον θα ακολουθήσει και ο Μιχάλης Κουτσογιάννης. Οριστικά παρελθόν θεωρείται ο Γιώργος Βακουφτσής, ο οποίος χθες έλυσε το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους».

Οριστικά παρελθόν ο Βακουφτσής

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Άρχισαν οι …εκκαθαρίσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης. Με απόφαση του Στράτου Γιδόπουλου χθες έγινε πρόταση σε δύο ποδοσφαιριστές να λύσουν τα συμβόλαιά τους. Ο λόγος για τον Άγγελο Διγκόζη και τον Βασίλη Σαμαρά, καθώς ο μεγαλομέτοχος δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την απόδοση των δύο ποδοσφαιριστών, όπως φάνηκε και από όσα είπε στη Γενική Συνέλευση. Φυσικά ο κ. Γιδόπουλος δεν εννοούσε μόνο τους προαναφερθέντες, αλλά αναφερόταν γενικά στα «ηχηρά» ονόματα που απέκτησε η Νίκη το περασμένο καλοκαίρι και από τους οποίους έχει πολλά παράπονα.

Χθες οι Άγγελος Διγκόζης και Βασίλης Σαμαράς μίλησαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ιωαννίδη, αλλά δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή». Οι παίκτες ζητούν να εισπράξουν τα δεδουλευμένα (μέχρι 31/12) και μετά να αποχωρήσουν, όμως συμφωνία δεν προέκυψε. Οι δύο πλευρές θα τα πουν και σήμερα, προκειμένου να λύσουν το συμβόλαιό τους.

Τον ίδιο δρόμο μάλλον θα ακολουθήσει και ο Μιχάλης Κουτσογιάννης. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος θα έχει συνάντηση σήμερα με τους διοικούντες και αναμένεται να λύσει τη συνεργασία.

Όπως αναμενόταν, αυτό συνέβη χθες με τον Γιώργο Βακουφτσή. Ο έμπειρος σέντερ φορ ήρθε χθες στο Βόλο συνοδευόμενος με τον εκπρόσωπό του. Μετά από συζητήσεις που έγινε συμφώνησε να εισπράξει ένα χρηματικό ποσό και να μείνει ελεύθερος. Ο Βακουφτσής είχε ήδη υποβάλλει αυτό το αίτημα την περασμένη εβδομάδα και οι «κυανόλευκοι» το αποδέχθηκαν, αφού ήταν κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών χωρίσουν τους δρόμους τους.

Κι ενώ με τους παραπάνω παίκτες υπάρχει κοινή βούληση, δεν ισχύει το ίδιο με τον Άντε Ντάνισιτς. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός θέλει να φύγει βλέποντας τη ρευστή κατάσταση που επικρατεί στη Νίκη. Κάτι τέτοιο όμως ούτε που θέλει να ακούει ο Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος τον θεωρεί απαραίτητο στην ομάδα. Οι δύο πλευρές θα τα πουν τις προσεχείς ημέρες, καθώς ο μεγαλομέτοχος αναμένεται στο Βόλο την ερχόμενη Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή.

Στον …αέρα βρίσκεται και το θέμα προπονητή. Ο Πέδρο Πάμπλο Πασκούλι παραμένει στην Ιταλία, ενώ χθες ακούστηκαν και τα ονόματα των κ.κ. Χαραλαμπίδη και Καλαϊτζίδη, ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Αργεντινού, σε περίπτωση που δεν επιστρέψει στο Βόλο. Μαζί με το θέμα προπονητή σε εκκρεμότητα παραμένουν και τα διοικητικά αφού ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Πάντως από χθες προσωρινά η διοίκηση της ΠΑΕ χρησιμοποιεί τα γραφεία στο «Παντελής Μαγουλάς»

Στον αγωνιστικό τομέα χθες στην προπόνηση έδωσε το «παρών» ο Κώστας Χατζηκωτούλας, ο οποίος ανέλαβε χρέη γυμναστή στη Νίκη. Νέο πρόσωπο ήταν ο Γκιουβενιργκίν Κόσογλου, ο οποίος επέστρεψε μετά την άδεια που είχε πάρει για να βρεθεί στο πλευρό της εγγύου συζύγου του. Παρών ήταν και ο Δημήτρης Ιωαννίδης, ο οποίος διαβεβαίωσε τους παίκτες πως θα πληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ελεύθερος ο Παυλής

Εξάλλου χθες έγινε γνωστό πως η ΠΑΕ ΑΕΚ άφησε ελεύθερο τον Μιχάλη Παυλή. Ο Έλληνας επιθετικός έλυσε την συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους» και ήδη αναζητεί τον νέο σταθμό της καριέρας του. Ο παίκτης αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα ως δανεικός στον Εθνικό Αστέρα από τον οποίο είχε αποχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες. Μετά από αυτό φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος για την έλευσή του στη Νίκη, κάτι που προανήγγειλε ο Στράτος Γιδόπουλος στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Πέμπτης.

Ανακοίνωση της

Ερασιτεχνικής Νίκης

Από την Ερασιτεχνική Νίκη λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης θέλει να ευχαριστήσει τη Δημοτική Αρχή της Ν. Ιωνίας όπως και τον Δήμαρχο κ. Παύλο Μαβίδη, που στάθηκε συνεπής απέναντι στις δεσμεύσεις του ως προς τον σύλλογο και για την τρέχουσα χρονιά. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εκφράζει τη βεβαιότητα, πως αυτή η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί και στον νέο διευρυμένο Δήμο Βόλου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το