Photo Gallery, Τοπικά

Στερνό αντίο στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Παππά

Πενθεί η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας για το θάνατο του πρώην βουλευτή Γιώργου Παππά και της μητέρας του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Κατερίνας Φώτη.

Ο πρώην βουλευτής «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της περασμένης Κυριακής, σε ηλικία 74 ετών. Η κηδεία του έγινε χθες το απόγευμα από τον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου Ριζομύλου.

Ο Γιώργος Παππάς γεννήθηκε το 1938 στο Στεφανοβίκειο. Ασχολήθηκε με το εμπόριο, τη γεωργία, τις ασφάλειες. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και εξελέγη δυο φορές βουλευτής, το 1981 και το 1985. Παρέμεινε στην κεντρική πολιτική σκηνή έως το 1989.

Τον τελευταίο χρόνο είχε μετακομίσει στο Ριζόμυλο, την ιδιαίτερη πατρίδα του. Απέκτησε δύο παιδιά και ευτύχησε να γνωρίσει και εγγόνια. Συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί και στελέχη του ΠΑΣΟΚ τον αποχαιρέτησαν χθες το απόγευμα.

Τη μητέρα του Κατερίνα, σε ηλικία 76 ετών, έχασε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ. Η γυναίκα νοσηλεύτηκε πρόσφατα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Χθες όμως απεβίωσε.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, στις 10 το πρωί, από τον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Βελεστίνο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

Μοιραστείτε το