Photo Gallery, Τοπικά

Στερνό αντίο σε εννιάχρονο αγγελούδι στον Αλμυρό

Ο Αλμυρός σήμερα το μεσημέρι θα αποχαιρετήσει ένα εννιάχρονο αγγελούδι. Την μικρή Lynn – Μαρία Μελίσση, η οποία, πριν καν προλάβει να μάθει τον κόσμο,  «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή. Το άτυχο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο του Βερολίνου, όπου νοσηλευόταν. Η μικρούλα είχε κυστική ίνωση και παρά τον αγώνα των γονιών της να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς, η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

Η σορός της εννιάχρονης μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στον Αλμυρό και σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.

Ο θάνατος της μικρής έχει βυθίσει σε θλίψη την κοινωνία του Αλμυρού. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως το αγγελούδι τους «έφυγε» για τον ουρανό….

Οι γονείς και οι οικείοι της γλυκιάς μικρής παρακαλούν -αντί στεφάνων και λουλουδιών- να δίδονται χρήματα, τα οποία θα συγκεντρώνονται σε ειδικό κουτί, την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας στο Ναό και όσα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο σύλλογο ατόμων με κυστική ίνωση.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το