Photo Gallery, Αθλητισμός

Στα ημιτελικά η ομάδα πόλο Παίδων του Ο.Υ.Κ.Β.

Στην Αθήνα ταξιδεύει σήμερα η παιδική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ο.Υ.Κ.Β. προκειμένου να λάβει μέρος στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Η ομάδα του Βόλου κληρώθηκε στον 4ο όμιλο που θα φιλοξενηθεί στα κολυμβητήρια της Βουλιαγμένης και του Πειραιά και θα αντιμετωπίσει με της σειρά τους Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Εθνικό Πειραιώς, Παναθηναϊκό και Καλαμάτα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Την πρόκριση στην τελική φάση θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες, ενώ στόχος του Ο.Υ.Κ.Β. είναι το να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες οι παίκτες του, όπως δήλωσε στη «Θ» ο εκ των προπονητών της ομάδας Γιώργος Ντόνας: «Η πρόκριση στα τελικά είναι δύσκολη υπόθεση. Κύριο μέλημά μας είναι να κάνουμε καλούς αγώνες και τα παιδιά να αποκομίσουν εμπειρίες που θα τους χρησιμεύσουν στο μέλλον. Πάντως, θα παλέψουμε σε όλα τα ματς που θα δώσουμε».

Ο κ. Ντόνας με τον συνεργάτη του Θωμά Μεφσούτ θα έχουν στη διάθεσή τους 17 πολίστες που είναι οι: Γιάννης Δίπλας (τερματοφύλακας), Δημήτρης Χαμίτης, Χρήστος Μανώλης, Αλέξανδρος Κυριαζής (αμυντικοί), Σπύρος Αλεξίου, Νίκος Χατζηαποστόλου, Δημήτρης Κιουλαφλής, Χάρης Τζαμπάζης, Μηνάς Νικηφορίδης, Μανώλης Καραΐσκος, Χρήστος Καραγιάννης, Πέτρος Παπαδόπουλος, Στέργιος Παπαγιάννης (περιφερειακοί), Σταμάτης Μολοχάδης, Χρήστος Ξηρός, Γιάννης Σταθόπουλος, Γιώργος Γαλάνης (φουνταριστοί). 

 

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Παίδων είναι το εξής:

Παρασκευή 27/4

Κολ. Πειραιά, 17.30, Εθνικός-Παναθηναϊκός

Κολ. Βουλιαγμένης, 21.30 Βουλιαγμένη-Ο.Υ.Κ.Β.

Σάββατο 28/4

Κολ. Βουλιαγμένης, 10.00, Ο.Υ.Κ.Β.-Εθνικός

Κολ. Βουλιαγμένης, 11.00, Καλαμάτα-Βουλιαγμένη

Κολ. Πειραιά, 18.30, Παναθηναϊκός-Ο.Υ.Κ.Β.

Κολ. Πειραιά, 19.30, Εθνικός-Καλαμάτα

Κυριακή 29/4

Κολ. Βουλιαγμένης, 10.30, Καλαμάτα-Παναθηναϊκός

Κολ. Βουλιαγμένης, 11.30, Βουλιαγμένη-Εθνικός

Κολ. Βουλιαγμένης, 16.30, Ο.Υ.Κ.Β.-Καλαμάτα

Κολ. Βουλιαγμένης, 17.30, Παναθηναϊκός-Βουλιαγμένη 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το