Αθλητισμός

Στήριγμά της ο κόσμος

Οι φίλαθλοι της Νίκης δεν πρόκειται να την εγκαταλείψουν ό,τι και αν αποφασίσει ο Σ. Γιδόπουλος

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν σημειώθηκε χθες όσον αφορά τη διοικητική κρίση που ξέσπασε στη Νίκη μετά την απειλή του μεγαλομετόχου Στράτου Γιδόπουλου για αποχώρησή του από την ΠΑΕ. Οι Βολιώτες παράγοντες του συλλόγου, αλλά και οι φίλαθλοι περιμένουν την οριστική του απόφαση, ενώ οι τελευταίοι δεν παύουν να στηρίζουν την ομάδα. Μάλιστα στη συνέλευση του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» κυριάρχησε το σύνθημα: «Θα είμαστε Νίκη ακόμη και αν πέσουμε στο τοπικό».

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Μία ακόμη χαμένη ημέρα ήταν η χθεσινή για τη Νίκη. Το αφεντικό της ΠΑΕ Στράτος Γιδόπουλος τήρησε και πάλι σιγή ιχθύος και δεν αποκάλυψε στους Βολιώτες παράγοντες της διοίκησης της ΠΑΕ αν θα συνεχίσει να κρατά τα «ηνία» της εταιρείας ή αν θα αποχωρήσει οριστικά.

Αυτό είναι ένα …σήριαλ που στη Νίκη το έχουν δει σε πολλές επαναλήψεις. Πολλές φορές στο παρελθόν ο κ. Γιδόπουλος ανακοίνωση παύση πληρωμών και αποχώρηση από την ΠΑΕ, αλλά την ύστατη ώρα το …ξανασκεφτόταν και δήλωνε ότι μένει για να μην αφήσει «ακυβέρνητο το καράβι».

Όμως αυτή η επαναλαμβανόμενη κατάσταση είναι γεγονός ότι έχει κουράσει τους πάντες στη Νίκη. Οι παράγοντες έχουν επιδοθεί σε αναζήτηση οικονομικών πόρων προκειμένου να μην αφήσουν την ομάδα να διαλυθεί αν τελικά φύγει ο κ. Γιδόπουλος. Εξάλλου, υπάρχει ακόμη ο κίνδυνος της τιμωρίας λόγω του χρέους προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της Νίκης Κώστα Σβανιά, ενώ κανείς δεν ξέρει αν τις επόμενες ημέρες προκύψει και νέα τιμωρία για άλλον παίκτη που φόρεσε στο παρελθόν την κυανόλευκη φανέλα.

Αργά χθες βράδυ το Δ.Σ. επρόκειτο να συνεδριάσει για να καθορίσει τις περαιτέρω κινήσεις του εν όψει και της γενικής συνέλευσης της 30ης Δεκεμβρίου. Όσο όμως δεν γνωρίζουν τις προθέσεις του μεγαλομετόχου, τόσο πιο δύσκολο είναι να χαράξουν πολιτική για το μέλλον της Νίκης.

Όσο για τον κόσμο της ομάδας τηρεί μέχρι στιγμής στάση αναμονής. Οι συνεχείς παραιτήσεις του κ. Γιδόπουλου, αλλά και ορισμένες ενέργειές του που δείχνουν ακατανόητες (όπως οι συχνές αλλαγές προπονητών τη φετινή περίοδο), έχουν κουράσει και απογοητεύσει τους φιλάθλους. Μετά μάλιστα και τα προχθεσινά αποτελέσματα, όπου η Νίκη έπεσε στην 5η θέση και έμεινε εννέα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Καλλονή κυριαρχεί ο φόβος ότι για μία ακόμη χρονιά ο στόχος της ανόδου θα μείνει απραγματοποίητος.

Τα παραπάνω τονίστηκαν και στην γενική συνέλευση των οργανωμένων του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», αλλά αποφασίστηκε να μην εκδοθεί κάποια ανακοίνωση, τουλάχιστον μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα η παραμονή ή όχι του κ. Γιδόπουλου. Ωστόσο, όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ότι θα συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα, όποιος και αν είναι το αφεντικό της, ο προπονητής ή οι παίκτες, αλλά και σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. «Θα είμαστε Νίκη ακόμη και αν πέσουμε στο τοπικό» ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε.

Τέλος, στο …«περίμενε» βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που αυτές της ημέρες βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το επόμενο ραντεβού τους στο γήπεδο για προπόνηση ορίστηκε για την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, οπότε και θα συζητήσουν για το τι θα πράξουν, αφού τους οφείλονται χρήματα. Φυσικά άγνωστο είναι αν θα δώσει το «παρών» τη συγκεκριμένη ημέρα ο Πέδρο Πάμπλο Πασκούλι μια και η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία κρίνεται αμφίβολη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το