Photo Gallery, Αθλητισμός

Σπουδαία διάκριση για Κόμνο

Ο Δ. Κόμνος με το βραβείο που κέρδισε στη Βαρκελώνη

Ο Δημήτρης Κόμνος του Ολυμπιακού Βόλου είναι ένας εκ των 16 νικητών του διαγωνισμού της Μπαρτσελόνα και της χορηγού της εταιρείας Nike με την ονομασία «The Chance», κάτι που φυσικά αποτελεί τεράστια διάκριση για τον ίδιο, αλλά και τον σύλλογό του.  

Ο 19χρονος αριστερός οπισθοφύλακας έλαβε μέρος στο διαγωνισμό, όπως και 150.000 ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από 55 χώρες. Ήταν ο νικητής ανάμεσα στους Έλληνες και έτσι ταξίδεψε για τη Βαρκελώνη ως ένας εκ των 100 που θα ελάμβαναν μέρος στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Εκεί οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε διάφορα τεστ από το προπονητικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα. Έπειτα από σχετική αξιολόγηση οι 100 έγιναν 52 με τον Κόμνο να είναι μέσα σε αυτούς και στη συνέχεια 26 με τον νεαρό Βολιώτη να επιλέγεται ξανά.

Αυτοί χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν τον τελικό αγώνα που διεξήχθη στο «Μίνι Καμπ Νου», που βρίσκεται μεταξύ του «Καμπ Νου» και του «Παλάου Μπλαουγκράνα» (σε αυτά αγωνίζονται αντίστοιχα οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Μπαρτσελόνα). Το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά από το Barca TV, ενώ το διαιτήτευσε ένας εκ των κορυφαίων ρέφερι του κόσμου, ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ.

Ο Κόμνος είχε εξαιρετική απόδοση και βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει 1-0, ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι είναι ένας εκ των 16 νικητών του διαγωνισμού. Το έπαθλο γι’ αυτούς που ξεχώρισαν είναι η συμμετοχή σε μία περιοδεία τεσσάρων εβδομάδων, όπου θα τους δοθεί η δυνατότητα να κοντράρουν συνομήλικούς τους ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Γιουβέντους, ενώ θα αντιμετωπίσουν και την ομάδα Νέων των ΗΠΑ.

Γ.Π. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το