Τοπικά

Σοβαρό τροχαίο στα Πευκάκια με πέντε τραυματίες

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Παρ’ ολίγο τραγωδία χθες το βράδυ με πέντε νεαρά άτομα τραυματισμένα, σε ντελαπάρισμα ΙΧ αυτοκινήτου, στην οδό προς Πευκάκια και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Αλυκές.

Συγκεκριμένα χθες, στις 10 περίπου, το βράδυ, πέντε νεαροί ηλικίας από 19 έως 21 ετών, κατευθύνονταν προς Πευκάκια, επιβαίνοντας σε ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο μάρκας Citroen και τύπου Saxo. Όταν το όχημα έφθασε στο ύψος του Καρνάγιου, αφενός μεν λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, αφετέρου λόγω της πιθανής υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει ο οδηγός, ξέφυγε από το δρόμο και μετά από αρκετές «στροφές» επανήλθε στο οδόστρωμα και τελικά ακινητοποιήθηκε.

Στο διάστημα αυτό οι τρεις επιβάτες στα πίσω καθίσματα και ο συνοδηγός εκτινάχτηκαν από τις πόρτες που είχαν ανοίξει λόγω των προσκρούσεων στο έδαφος.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο με τρία συνολικά ασθενοφόρα και με τη συνδρομή της Τροχαίας Βόλου, μετέφερε άμεσα τους τραυματίες στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι οι τρεις από τους πέντε νεαρούς είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ ο συνοδηγός έχει υποστεί μόνο κάποιες αμυχές.

Ο ένας εκ των τριών νεαρών, που τραυματίστηκαν σοβαρά, λόγω έλλειψης κρεβατιού στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ ο άλλος παρέμεινε σ’ αυτό του Βόλου και εισήχθη στο χειρουργείο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

2 Comments

  1. Ποια ολισθηροτητα του δρομου βρε λαικιστες. Δεν μπορειτε αν γραψετε ενα σοβαρο αρθρο φοβουμενοι τον λαικισμο. Παλι καποιος αλλος εφταιγε και οχι η ανευθυνοτητα του οδηγου. Αφου ηταν η ολισθιροτητα του δρομου γιατι δεν ειχαμε και αλλα ατυχηματα. Μιζερε δημοσιογραφε παραιτησου εαν δεν μπορεις να γραφεις τα γεγονοτα.

  2. Ποσα χρονια κανει ενα σχολιο για να εγκριθει. Ειναι απο εχθες.

Μοιραστείτε το