Photo Gallery, Τοπικά

Σοβαρός τραυματισμός 19χρονου

Το αυτοκίνητο του 19χρονου, σταμάτησε την πορεία του σε κολόνα φωτισμού που βρίσκεται στη διαχωριστική νησίδα της οδού Λαρίσης

 

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση διακομίστηκε χθες το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα ο 19χρονος οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου που τραυματίστηκε σοβαρά στις 3.30 μ.μ. σε τροχαίο ατύχημα στην οδό Λαρίσης, κοντά στον κόμβο της Α’ Βιομηχανικής περιοχής.

Το ατύχημα θα μπορούσε να έχει διαφορετική κατάληξη για το 19χρονο αλλά και διερχόμενους αν το αυτοκίνητο του νεαρού, ένα Citroen Saxo, δεν σταματούσε την πορεία του σε κολόνα φωτισμού που βρίσκεται στη διαχωριστική νησίδα.

Η πρόσκρουση του μικρού αυτοκινήτου πάνω στο μεταλλικό ιστό φωτισμού, ήταν σφοδρή και το όχημα σχεδόν αγκάλιασε την κολόνα. Σε διαφορετική περίπτωση και ελλείψει στηθαίου στη νησίδα, το όχημα του 19χρονου θα είχε εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από τη σύγκρουση το όχημα σχεδόν διαλύθηκε και ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και βρέθηκε εγκλωβισμένος στα συντρίμμια. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου για να απεγκλωβιστεί ο 19χρονος και να διακομιστεί από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το