Photo Gallery, Τοπικά

Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες, στις 8.40 το πρωί, στη διασταύρωση των δρόμων Εθνικών Αγώνων και Ελλησπόντου στη Νέα Ιωνία (φωτό αρχείου)

Ένας 44χρονος αστυνομικός έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος χθες το πρωί, στη Νέα Ιωνία. Έχει υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το ατύχημα σημειώθηκε χθες, στις 8.40 το πρωί, στη διασταύρωση των δρόμων Εθνικών Αγώνων και Ελλησπόντου στη Νέα Ιωνία. Ο αστυνομικός οδηγούσε δίκυκλο και είχε κατεύθυνση προς  το Βόλο. Το δίκυκλό του συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ φορτηγό που οδηγούσε 28χρονος. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά. Έπεσε με το κεφάλι στο οδόστρωμα και υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Τραυματισμό όμως έχει υποστεί, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, και σε άλλα μέρη του σώματός του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Τροχαία. Ο πολυτραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του και έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στη Λάρισα.

Ο 44χρονος  νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Στη συγκεκριμένη διασταύρωση λειτουργούν φωτεινοί σηματοδότες. Από τα πρώτα δε στοιχεία φέρεται να προκύπτει ότι ο αστυνομικός δεν φορούσε κράνος. Ο 44χρονος υπηρετεί στο τμήμα Λεχωνίων. Για το ατύχημα προανάκριση διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Στην επίσημη ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας αναφέρει: Σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί, στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν δίκυκλο που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ο οδηγός του δίκυκλου. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Προσαγωγή υπόπτου από βιομηχανικό χώρο

Από ιδιωτική εταιρία φύλαξης στο Βόλο έγινε γνωστό ότι χθες τα ξημερώματα  (στις 01.30) εντοπίσθηκε άγνωστος να περιφέρεται  στους  χώρους της βιομηχανίας Χαλυβουργία Ελλάδος ΑΕ, στη Β’ βιομηχανική περιοχή στο Βελεστίνο. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία από το φύλακα της ιδιωτικής εταιρείας security, η οποία επενέβη με τρία περιπολικά προς αναζήτηση του υπόπτου. Παράλληλα στο χώρο μετέβη και περιπολικό της ιδιωτικής εταιρείας security, ο οδηγός της οποίας βρήκε μοτοσικλέτα κρυμμένη σε απόσταση 100 μέτρων από τη βιομηχανία. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας εμφανίστηκε ξαφνικά, δηλώνοντας βλάβη της. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία ήταν ακόμη στην περιοχή και προσήγαγε τον οδηγό τής μοτοσικλέτας. Διενεργείται προανάκριση.

Κλοπή στο Σκοπευτήριο Βόλου

Το χρονικό διάστημα από τις 10.00 π.μ. της Παρασκευής μέχρι και τις 09.00 π.μ. του Σαββάτου, άγνωστοι δράστες, προς το παρόν, αφού έκοψαν και αφαίρεσαν την αλυσίδα της κεντρικής είσοδου στη συνέχεια διέρρηξαν την αποθήκη του Σκοπευτήριου Βόλου, στην περιοχή των Αλυκών. Αφαίρεσαν πέντε χρονόμετρα και λοιπό εξοπλισμό, συνολικής αξίας 600 ευρώ. Ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, η οποία έχει αναλάβει και τη διερεύνηση της υπόθεσης.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το