Photo Gallery, Αθλητισμός

Σημαντικές αναμετρήσεις στην Α’ ΕΠΣΘ

Σήμερα η Α.Ε. Διμηνίου παίζει με τον Θησέα και αύριο ο Πύρασος με τον Σαρακηνό 

* Τρεις αγώνες αναβλήθηκαν για την Τετάρτη 14/11

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει η 8η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, αφού οι πρωτοπόροι δίνουν παιχνίδια που κρύβουν «παγίδες» γι’ αυτούς. Η Α.Ε. Διμηνίου θα αναμετρηθεί στα Κάτω Λεχώνια με τον Θησέα σήμερα στις 3 μ.μ., ενώ αύριο την ίδια ώρα στις Μικροθήβες ο Πύρασος θα φιλοξενήσει τον Σαρακηνό. Λόγω της απεργίας των Δημοτικών υπαλλήλων τρία ματς μετατέθηκαν για την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Η απεργία των δημοτικών υπαλλήλων έφερε ανακατατάξεις στο πρόγραμμα των αγώνων της ΕΠΣΘ μια και τα ματς που επρόκειτο να διεξαχθούν σε γήπεδα που ανήκουν στον Δήμο Βόλου αναβλήθηκαν. Πρόκειται για το Πανιώνιος-Μαγνησιακός της Α’ τοπικής που επρόκειτο να γίνει στο στάδιο Νεαπόλεως και για την Β’ κατηγορία το Τοξότης-Αγχίαλος και το Μακρινίτσα-Ιωλκός που θα διεξάγονταν στο ΕΑΚ Βόλου και στο γήπεδο της Πορταριάς αντίστοιχα. Από την ΕΠΣΘ έγινε γνωστό ότι και οι τρεις αγώνες μετατίθενται για την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου με τις ίδιες διαιτητικές τριάδες.

Τα υπόλοιπα ματς θα διεξαχθούν κανονικά και φυσικά εκείνο που μένει να δούμε είναι αν η Α.Ε. Διμηνίου και ο Πύρασος συνεχίσουν το σερί τους, πριν το μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή μετρούν επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α’ ΕΠΣΘ, αλλά και οι δύο θα δώσουν το Σαββατοκύριακο δύσκολα ματς.. Έτσι, παρότι θεωρούνται φαβορί θα πρέπει να δείξουν τη δέουσα προσοχή προκειμένου να κατακτήσουν άλλη μία νίκη.

Η Α.Ε. Διμηνίου θα παίξει σήμερα στα Κάτω Λεχώνια με αντίπαλο τον Θησέα, μία νεανική ομάδα που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Οι Διμηνιώτες είναι σαφώς πιο έμπειροι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους.

Όσο για τον Πύρασο θα αναμετρηθεί αύριο με τον Σαρακηνό στις Μικροθήβες. Οι Αγχιαλίτες βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αλλά οι αντίπαλοί τους είναι ικανοί να τους βάλουν δύσκολα. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι έχουν χάσει μόνο μία φορά φέτος και ότι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Εκτός από το ματς του Θησέα με το Διμήνι θα γίνουν σήμερα άλλα τρία παιχνίδια. Ο φορμαρισμένος Άρης, που μετρά πέντε σερί νίκες, θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Βόλου, ενώ η Α.Ε. 2002 τον Γ.Σ. Αλμυρού που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Επίσης η Ακρόπολη θα αναμετρηθεί με την Αγία Παρασκευή. Αύριο η Σκιάθος θα δοκιμαστεί στην έδρα της Δήμητρας και στη Σούρπη θα γίνει το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Αίαντα και τον Πρωτεσίλαο.

Όσον αφορά τη Β’ κατηγορία και αυτή βρίσκεται στην 8η στροφή της. Εδώ ο Αστέρας Ριζομύλου, που είναι η μοναδική ομάδα χωρίς την παραμικρή απώλεια, θα υποδεχθεί το πρωί της Κυριακής τον Απόλλωνα Καναλίων με στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Από κει και πέρα σήμερα θα γίνουν οι αγώνες Ν.Α. Νίκης-Απόλλων Κροκίου, Ένωση Μικροθηβών/Αγροτικού-Άνθιμος Γαζής και Διαγόρας-Πηλέας.

Τέλος, για την 5η ημέρα της Γ’ τοπικής ο πρωτοπόρος Αχιλλέας θα αναμετρηθεί στο Αερινό με τη Δόξα σήμερα το απόγευμα, ενώ την ίδια ώρα οι Μυρμιδόνες θα υποδεχθούν τους Αργοναύτες. Αύριο ο Κένταυρος Αργαλαστής θα παίξει με τον Αετό Κερασιάς και ο Ηρακλής Α.Θ. με τον Ιάσονα Α.Μ. 

 

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα των αγώνων και στις τρεις κατηγορίες της ΕΠΣΘ, όπως διαμορφώθηκε μετά τις χθεσινές εξελίξεις, καθώς και οι διαιτητές με τους βοηθούς τους έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ

Σάββατο 10/11

Γηπ. Σέσκλου, 15.00, Ακρόπολη-Αγία Παρασκευή: Χαλβατζάκος, Βλάχος, Π. Σακκάς.
Ι.Μ. Δημητριάδος, 15.00, Άρης Μελ.-Εθνικός: Θεοχάρης, Κουρσοβίτης, Αναστασίου (παρ. Ρούσης).
Κάτω Λεχωνίων, 15.00, Θησέας-Α.Ε. Διμηνίου: Δημητριάδης, Ρούσης, Κόκκαλης.
Γατζέας, 15.00,  Α.Ε. 2002-Γ.Σ. Αλμυρού: Σκουλάς, Δημητράκης, Μεταξιώτης.
Κυριακή 11/11
Ευξεινούπολης, 11.30, Δήμητρα-Σκιάθος: Κρητικός, Μπέλου, Κουβάτα.
Σούρπης, 15.00, Αίας Σούρπης-Πρωτεσίλαος: Τρυφωνίδης, Γιάννης, Κουσκούνη.
Μικροθηβών, 15.00, Πύρασος-Σαρακηνός: Δαλούκας, Πετρόπουλος, Τασιόπουλος.
Τετάρτη 14/11

Νεαπόλεως, 15.00, Πανιώνιος-Μαγνησιακός: Καπέσιος, Δάβιος, Τσαμαδιάς (παρ. Κουζάκης).

Β’ ΕΠΣΘ

Σάββατο 10/11

«Π. Μαγουλάς», 15.00, Ν.Α. Νίκης-Απόλλων Κρ.: Κουσκούνη, Δαλούκας, Τασιόπουλος (παρ. Παπακλωνάρης).
Αϊδινίου «Κ. Ζουμπουρλής», 15.00, Ε.Μ.Α.-Άνθιμος Γαζής: Γοργόρης, Σφυρής, Γαβριτόπουλος.
Στεφανοβικείου, 15.00, Διαγόρας-Πηλέας: Γκάγκας, Αθηναίος, Καλατζής (παρ. Κουσκουρίδας).
Κυριακή 11/11
Ι.Μ. Δημητριάδος, 11.00, Ηρακλής Β.-Άθλος: Παλιούρας, Ευαγγελιάς, Αγρέβης (παρ. Βράκας).

Ριζομύλου, 11.30, Αστέρας-Απόλλων Καν.: Ρούσης, Μπουργάνης, Ζήσιος (παρ. Κουσκουρίδας)
Ι.Μ. Δημητριάδος, 15.00, Α.Σ. Δημητριάς-Δάφνη: Ματσούκας, Σαρακατσάνος, Νικόπουλος (παρ. Παγωνόπουλος).

Τετάρτη 14/11

ΕΑΚ Βόλου, 15.00, Τοξότης-Αγχίαλος: Χαρβάλας, Κ. Μαγουλιανίτης, Β. Μαγουλιανίτης (παρ. Μούντανος).
Πορταριάς, 15.00, Μακρινίτσα-Ιωλκός: Τσακούμης, Κατσαρός, Δ. Σακκάς.

Γ’ ΕΠΣΘ

Σάββατο 10/11

Πλατάνου, 15.00, Μυρμιδόνες-Αργοναύτες: Ευαγγελιάς, Κουρή, Γεωργατζής.
Αερινού, 15.00, Δόξα-Αχιλλέας: Σταθούρος, Χριστόπουλος, Παπαπορφυρίου.
Κυριακή 11/11
Αργαλαστής, 15.00, Κένταυρος Αργ.-Αετός: Παπαπορφυρίου, Δ. Σακκάς, Παπαδημητρόπουλος.
Αγίων Θεοδώρων, 15.00, Ηρακλής Α.Θ.-Ιάσων Α.Μ.: Παπαχρήστος, Σφυρής, Μπαϊράμης. 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το