Τοπικά

Σε ψυχιατρείο ο Άγγλος που έκλεψε ασθενοφόρο στη Σκιάθο

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

 

Μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, αλλά οι σκηνές είναι πραγματικές και εκτυλίχτηκαν την προηγούμενη Τρίτη το απόγευμα στο νησί της Σκιάθου. Άγγλος τουρίστας έκλεψε από το Κέντρο Υγείας το ασθενοφόρο και έκανε βόλτες με αυτό στα στενά σοκάκια της Σκιάθου, προκαλώντας υλικές ζημιές σε άλλα σταθμευμένα ΙΧ, ώσπου κάτοικοι του νησιού τον ακινητοποίησαν και με την παρέμβαση αντρών του Αστυνομικού Τμήματος μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην ψυχιατρική μονάδα του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου.

Η κλοπή του ασθενοφόρου έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, καθώς κανείς δεν αντιλήφθηκε τον 39χρονο Άγγλο τουρίστα, την ώρα που βρήκε τα κλειδιά πάνω στο διακόπτη του σταθμευμένου έξω από το Κέντρο Υγείας οχήματος και στη συνέχεια το έκλεψε για να κάνει βόλτα στους δρόμους της Σκιάθου στην περιοχή της Παναγίας.

Ακολούθησαν σκηνές κινηματογραφικής ταινίας στους δρόμους της Σκιάθου, με τον Άγγλο τουρίστα, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, βρισκόταν την ώρα εκείνη σε ψυχική διέγερση για άγνωστους λόγους, να προκαλεί τον πανικό σε κεντρικούς δρόμους, καθώς το ασθενοφόρο προκάλεσε υλικές ζημιές σε άλλα σταθμευμένα οχήματα, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον διερχόμενο.

Έκπληκτοι κάτοικοι της Σκιάθου, οι οποίοι αντιλήφθηκαν τι ακριβώς συμβαίνει με την τρελή πορεία του ασθενοφόρου, προσπάθησαν να το ακινητοποιήσουν, έχοντας ειδοποιήσει παράλληλα και τους άντρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή η μηχανή του ασθενοφόρου έσβησε από μόνη της, με αποτέλεσμα ο Άγγλος τουρίστας να συλληφθεί στην περιοχή της Παναγίας και να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του Α.Τ. Σκιάθου, «ο 39χρονος Άγγλος τουρίστας μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική μονάδα του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου για εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα».

Από τη διοίκηση του Κέντρου Υγείας Σκιάθου δεν υπήρξε κάποιος σχολιασμός για το περιστατικό της κλοπής του ασθενοφόρου.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικ. Πλωμαρίτης το χαρακτήρισε ως «ατυχές περιστατικό», προσθέτοντας πως «ο αλλοδαπός τουρίστας σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, έχει ψυχολογικά προβλήματα».

Να αναφερθεί ότι η διοίκηση του Κέντρου Υγείας Σκιάθου δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 39χρονου Άγγλου τουρίστα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το