Κόσμος

Σε σταθερή βελτίωση η κατάσταση της υγείας του Νέλσον Μαντέλα

Μαντέλα

Η κατάσταση της υγείας του Νέλσον Μαντέλα βελτιώθηκε περαιτέρω, ανακοίνωσε το γραφείο του προέδρου της Νότιας Αφρικής Τζέικομπ Ζούμα την Κυριακή, καθώς ο 94χρονος ηγέτης πέρασε την τέταρτη συνεχή ημέρα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με πνευμονία.

Από την προεδρία εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους νοτιοαφρικανούς πολίτες που προσευχήθηκαν για τον Μαντέλα στις εκκλησίες της χώρας, ανήμερα του Πάσχα, καθώς και ηγέτες ανά τον κόσμο για τις ευχές που έστειλαν για ταχεία ανάρρωση.

«Η προεδρία ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι ο πρώην πρόεδρος Νέλσον Μαντέλα πέρασε μια ημέρα ξεκούρασης και συνεχίζει να δέχεται τις φροντίδες τους. […] Ανέφεραν νέα βελτίωση της κατάστασής του» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η προεδρία της χώρας.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της η προεδρία ευχαριστεί τους νοτιοαφρικανούς, όπως και πολίτες ανά τον κόσμο, για τις προσευχές, την αγάπη και την υποστήριξη που δείχνουν με διάφορους τρόπους για τον Νέλσον Μαντέλα.

Επίσης, η προεδρία της Ν.Αφρικής ευχαρίστησε τις ξένες κυβερνήσεις για τα μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το