Photo Gallery, Αθλητισμός

Σε καλό δρόμο ο Ρήγας Φεραίος

Ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου Λάκης Μπακάλης

Μετά από διάλειμμα ενός χρόνου ο Ρήγας Φεραίος επέστρεψε στη Δ’ Εθνική και πλέον προετοιμάζεται, ώστε η συμμετοχή του στην κατηγορία την περίοδο 2012-12 να είναι αντάξια της ιστορίας του. Στις προπονήσεις μετέχουν κανονικά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές και ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης δεν κρύβει την ικανοποίησή του τονίζοντας ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

«Ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια διάθεση με πέρυσι και φυσικά ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Σίγουρα Δ’ Εθνική είναι πιο δύσκολη από το τοπικό πρωτάθλημα. Οι απαιτήσεις είναι σαφώς μεγαλύτερες και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους» δήλωσε αρχικά στη «Θ» ο προπονητής του Ρήγα Λάκης Μπακάλης, λέγοντας στη συνέχεια:

«Ωστόσο θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Διαθέτουμε ένα ρόστερ με πλούσιο ταλέντο που απαρτίζεται κυρίως από παιδιά της περιοχής που αγαπούν την ομάδα και παίζουν πρώτα για τη φανέλα της. Επιπλέον διακρίνω μεγάλη όρεξη από όλους τους παίκτες που από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας δουλεύουν σκληρά.

Γενικότερα λειτουργούμε στον Ρήγα σαν μία οικογένεια και αυτό νομίζω πως αποβαίνει σε καλό της ομάδας. Οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον της». 

Αυτή την εποχή οι προπονήσεις στον Ρήγα Φεραίο είναι διπλές. Το πρωί το βάρος πέφτει στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών που για το λόγο αυτό διανύουν πολλά χιλιόμετρα τρέχοντας, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με μπάλα.

Το «παρών» δίνουν οι ποδοσφαιριστές: Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Μπουρίτας, Γιώργος Μιχολίτσης, Νίκος Βουραζέρης, Παναγιώτης Γούτσιος, Στέργιος Μπακάλης, Γιώργος Χατζής, Χρήστος Σπαθής, Κώστας Τσιαντής, Παναγιώτης Κουντούρης, Κλαούντιο Ποτόμι, Μάνος Πάσχος, Δημήτρης Ρηγίνος, Θανάσης Μπλέτσας, Κώστας Γουτούλης, Βαλάντης Ντόντος, Αλέκος Κατσίκης, Αιμίλιος Ρέβης, Μανώλης Κλώθος και Νίκος Ντόντος.

Από κει και πέρα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Κώστας Τριχόπουλος δεν ακολουθεί όλο το πρόγραμμα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους στρατευμένους Δημήτρη Χατζηαθανασίου και Δημήτρη Γάρο. Στην προετοιμασία θα ενσωματωθούν μετά τις 15 Αυγούστου ο Βαγγέλης Σφυρής και ο Χάρης Μπίκας, που βρίσκονται εκτός Μαγνησίας αυτή την εποχή, ενώ όσον αφορά τον άτυχο της περσινής περιόδου Δημήτρη Βογιατζή, βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον βαρύ τραυματισμό του.

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά, στον Ρήγα είχαν τονίσει εξ αρχής ότι εμπιστεύονται το υπάρχων έμψυχο υλικό και ότι αν γίνει κάποια μεταγραφή θα πρόκειται μόνο για παίκτη που θα κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου. Οι άνθρωποι του συλλόγου κινήθηκαν για την απόκτηση του Ριζομυλιώτη Αλέκου Κουβελά, αλλά ο τελευταίος προτίμησε την πρόταση του Δωτιέα Αγιάς, που χθες ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Το πρόγραμμα

των φιλικών

Πέντε φιλικά έχει κλείσει μέχρι τώρα ο Ρήγας Φεραίος. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

11 Αυγούστου: Ρήγας-Ηρακλής Βόλου.

19 Αυγούστου: Ρήγας-Αχιλλέας Δομοκού.

22 Αυγούστου: Αμπελωνιακός-Ρήγας.

26 Αυγούστου: Γ.Σ. Αλμυρού-Ρήγας.

29 Αυγούστου: Ρήγας-Νίκη Βόλου.

Με 13 ομάδες

ο όμιλος του Ρήγα;

Από την ΕΠΟ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο καταρτισμός των ομίλων της Δ’ Εθνικής. Όμως μετά την άνοδο από το …παράθυρο και των πρωταθλητών που απέτυχαν στα μπαράζ (από τη Θεσσαλία είναι η Α.Ε. Λεονταρίου και ο Δωτιέας Αγιάς), όλα δείχνουν ότι θα καταρτιστούν ξανά 10 όμιλοι και αυτός στον οποίο θα συμμετάσχει ο Ρήγας Φεραίος θα αποτελείται από 13 συνολικά ομάδες.

Ως πιθανοί αντίπαλοι των Βελεστινιωτών θεωρούνταν οι Ελασσόνα, Αμπελωνιακός, Πυργετός, Δωτιέας Αγιάς (ΕΠΣ Λάρισας), Τρίκαλα, Μετέωρα (ΕΠΣ (Τρικάλων), Α.Ο. Καρδίτσας, Α.Ε. Λεονταρίου (ΕΠΣ Καρδίτσας), Λαμία, Αχιλλέας Δομοκού (ΕΠΣ Φθιώτιδος), Γραβιά (Φωκίδα), Αίολος Προφήτη Ηλείας (Ευρυτανία).

Να σημειωθεί ότι η Λαμία απορρόφησε τον Αγρότη Λιανοκλαδίου και μάλιστα έχει ενισχυθεί σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο, έχοντας βάλει ως στόχο την επιστροφή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το