Αθλητισμός

Σενάρια για Ντιέγκο Κόστα

 Βραζιλιανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 23χρονος επιθετικός απασχολεί τον ΠΑΟ

 


 

Ένα μήνα μετά από το …φιλολογικό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντιέγκο Κόστα και τα σενάρια που είχαν προκύψει εκ Πορτογαλίας, οι Βραζιλιάνοι δίνουν την δική τους εκδοχή. Η ιστοσελίδα «sambafoot.com», με άρθρο της τονίζει πως ο 23χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης, φέρεται να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

«Για τον Ντιέγκο Κόστα έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες. Από την Ισπανία, οι Μπέτις, Γρανάδα, ενώ από το εξωτερικό ο Παναθηναϊκός και η Μπεσίκτας θέλουν τον παίκτη», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο 23χρονος άσος των «ροχιμπλάνκος» είναι υποψήφιος για δανεισμό για τη νέα χρονιά αφού πιάνει θέση ξένου στην ομάδα και ο νέος τεχνικός της, Γρεγόριο Μανθάνο, θέλει να την ελευθερώσει για να μπορεί να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση στο μεταγραφικό παζάρι.

Σημαντικός παράγοντας είναι και το γεγονός πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον γνωρίζει καλά, αφού αυτός τον έφερε από την Βραζιλία στην Ευρώπη το 2005 για λογαριασμό της Μπράγκα από την Μπαρτσελόνα του Σάο Πάουλο. Έτσι δύσκολα θα έλεγε «όχι» στο να αγωνιστεί για μία χρονιά υπό τις οδηγίες του ανθρώπου που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Γηραιά Ήπειρο.

Από εκεί και πέρα, νέα σενάρια από την Καβάλα αναφέρουν πως από τον Παναθηναϊκό έχουν έρθει σε επαφή με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Ντουγκλάο. Πάντως η όποια κίνηση για τον άσο των «αργοναυτών» θα γίνει αν παραχωρηθεί ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, με τη Βόλφσμπουργκ να έχει μπει και πάλι στο «κόλπο» για την απόκτηση του.

 

Ζεκά: Μου αρέσει

ο Παναθηναϊκός

Ο 23χρονος άσος Ζεκά έριξε το μπαλάκι στην διοίκηση του Παναθηναϊκού και δήλωσε πως αν επέλθει συμφωνία με τη Βιτόρια Σετούμπαλ τότε θα έρθει με χαρά στην Ελλάδα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως έχει σε μεγάλη εκτίμηση των 23χρονο μεσοεπιθετικό και κάνει ό,τι μπορεί έτσι ώστε να κλείσει άμεσα στον Παναθηναϊκό.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal News», στην οποία είπε πως αν Παναθηναϊκός και Σετούμπαλ τα βρουν, τότε δεν έχει πρόβλημα να υπογράψει στους πράσινους. «Το θέμα της μεταγραφής μου το χειρίζεται αποκλειστικά ο ατζέντης μου. Σαφώς και γνωρίζω εδώ και μέρες το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Η μεταγραφή μου σε μία τέτοια ομάδα είναι μία εξαιρετική προοπτική που μου αρέσει», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι επιπλέον κίνητρο να παίξω για τον Φερέιρα και ότι με θέλει τέτοιος μεγάλος προπονητής, ο οποίος είχε τεράστιες επιτυχίες στην Πορτογαλία. Ακόμα όμως πρέπει να διευκρινίσω ότι είμαι παίκτης της Βιτόρια. Πρώτα να τα βρουν οι δυο ομάδες. Ευελπιστώ αυτό να γίνει γρήγορα».

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο σίριαλ.

 

Ενδυνάμωση ο Βιτόλο

Με τον Βίκτορ Βιτόλο να ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Οντένσε την ερχόμενη Τετάρτη στην Δανία. Ο Ισπανός μέσος του «τριφυλλιού» με δεδομένη την επιθυμία του Ζεσουάλδο Φερέιρα να τον έχει από το πρώτο επίσημο φετινό ματς της ομάδας, τα δίνει όλα για να είναι σε θέση να ακολουθήσει την αποστολή και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στην Παιανία το πρόγραμμα  περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ταχύτητες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική και στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι τραυματίες Κοτσόλης και Ιωαννίδης ενώ ο Ελίνι Δημούτσος υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω σφιξίματος στους προσαγωγούς.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το