Photo Gallery, Τοπικά

Σεμινάριο για τα περιφερειακά ΜΜΕ στο Βόλο

Με προσκεκλημένο τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλ. Μόσιαλο

 


 

Σεμινάριο για τα περιφερειακά ΜΜΕ με θέμα «Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και Εργαλεία» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο στο ξενοδοχείο «Παρκ» στο Βόλο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος-Εύβοιας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σήμερα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, ενότητα 1: Η Ευρωπαϊκή Επικαιρότητα:

– κ. Πάνος Καρβούνης, επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

– κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Χαιρετισμοί κ. Κώστα Αγοραστού, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Πάνου Σκοτινιώτη, Δημάρχου Βόλου, κ. Χρήστου Μπεχλιβάνου, προέδρου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-Εύβοιας.

17:30 – 18:15: Ομιλία του κ. Peter Weiss, στελέχους της Γενικής Διεύθυνσης «Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Θέμα: «Το Οικονομικό Πρόγραμμα της Ελλάδας: Οι τελευταίες εξελίξεις».

18:30 – 19:15: Ομιλία του κ. Francesco Amodeo, στελέχους της Γενικής Διεύθυνσης «Περιφερειακή Πολιτική» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μέλους της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα (Task Force GR). Θέμα: «Ο ρόλος της Μονάδας Δράσης της ΕΕ για την Ελλάδα στην απορρόφηση των κονδυλίων των Διαρθρωτικών Ταμείων».

19:15 – 20:00: Ομιλία της κ. Francesca Nastri, συμβούλου για θέματα Μετανάστευσης στο υπουργείο Εσωτερικών του Βελγίου. Θέμα: «Προς μία κοινή πολιτική ασύλου και μετανάστευσης – οι συνέπειες για την Ελλάδα».

21.00 – 23.00: Δείπνο που παραθέτει η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Κεντρικός ομιλητής ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011, ενότητα 2: Εργαλεία:

10:00 – 10:45: Ομιλία του κ. Carlos Martín Ruiz de Gordejuela, προϊσταμένου της Yπηρεσίας Τύπου και ΜΜΕ, αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα. Θέμα: «Οι ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Επιτροπής για τους δημοσιογράφους».

11:00 – 11:45: Ομιλία του κ. Κώστα Τσουτσοπλίδη, εκπροσώπου Τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Θέμα: «Η πολιτική Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Μέσα και Εργαλεία».

11:45 – 12:30: Ομιλία του κ. Λεωνίδα Αντωνακόπουλου, επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Θέμα: «Η Πολιτική Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το