Πολιτική

Σαμαράς και Βενιζέλος επιχειρούν συγκάλυψη καταγγέλλει ο Αλ.Τσίπρας

«Με όρους μαφίας ρίχνετε στα σκυλιά τον πιο αδύναμο κρίκο για να κλείσει άρων-άρων η υπόθεση» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για επιχείρηση συγκάλυψης -για να μην μπει κανείς στο «ιερό άβατο» που είναι, κατά τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, η διασύνδεση των λογαριασμών και των αρχείων της λίστας Λαγκάρντ «με σκελετούς που κρύβονται στις ντουλάπες» και αφορούν σειρά σκανδάλων του παρελθόντος.

«Η απόπειρα συγκάλυψης και προστασίας είναι προφανής και έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται Αντώνης Σαμαράς, που δίνει σανίδα σωτηρίας στους συνεταίρους του» είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ καυτηριάζοντας την απουσία του πρωθυπουργού από τη συζήτηση στο Κοινοβούλιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως η συγκυβέρνηση επιδιώκει να αποφύγει την έρευνα στους λογαριασμούς και τα αρχεία της λίστας Λαγκάρντ, και την πιθανή διασύνδεση αυτών των λογαριασμών με σειρά δικογραφιών που έχουν μπει στο αρχείο, όπως η υπόθεση της Siemens, των υποβρυχίων και του Χρηματιστηρίου.

«Το ιερό άβατο είναι η διασύνδεση των λογαριασμών και οι σκελετοί που κρύβονται στις ντουλάπες. Και αγωνιάτε κύριοι της κυβέρνησης μήπως αποκαλυφθούν. Οι σκελετοί μιας ατελείωτης σειράς σκανδάλων, με κοινό παρονομαστή τη συγκάλυψη και την ατιμωρησία» υπογράμμισε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το