Photo Gallery, Αθλητισμός

Σήμερα τα σπουδαία στη Νίκη

Ο Μανώλης Σκούφαλης

Πολύ σημαντική θα είναι η σημερινή ημέρα για τη Νίκη. Στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Ξενία» θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ και στη συνέχεια ο Ανδρέας Πάτσης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσει για όλους και για όλα. Σκοπεύει να προβεί σε αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με κακοδιαχείριση στα οικονομικά από προηγούμενες διοικήσεις, αλλά και να ανακοινώσει μεταγραφές. Ο Μανώλης Σκούφαλης θεωρείται ότι είναι πολύ κοντά στη Νίκη, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Βαγγέλη Καούνου. Επίσης σήμερα θα παρουσιαστούν και τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2012-13.

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Οι φίλαθλοι της Νίκης περιμένουν με αγωνία τη σημερινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ, καθώς και το τι θα ακολουθήσει. Αυτή είναι προγραμματισμένη να γίνει στο ξενοδοχείο «Ξενία» στο Βόλο και να αρχίσει στις 12 το μεσημέρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Μπορούν να την παρακολουθήσουν τόσο οι μέτοχοι, που ούτως ή άλλως έχουν το δικαίωμα, όσο και οι απλοί φίλοι της ιστορικής ομάδας.

Στη συνέλευση θα ανακοινωθεί η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και ενδεχομένως να διευθετηθούν και κάποια άλλα οργανωτικά θέματα. Όμως αμέσως μετά ο μεγαλομέτοχος Ανδρέας Πάτσης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και όπως ο ίδιος έχει προαναγγείλει θα αναφερθεί σε ζητήματα που ενδιαφέρουν όλους τους Νικιώτες.

Ο κ. Πάτσης έχοντας πλέον πλήρη εικόνα για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας είναι έτοιμος να προβεί σε αποκαλύψεις προκειμένου ο κόσμος της Νίκης να μάθει ποιοι ευθύνονται για τις παλαιές προσφυγές που καλείται να τακτοποιήσει ο ίδιος, αλλά και γενικότερα για τα χρέη της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι διατεθειμένος να μην αφήσει σε «χλωρό κλαρί» όσους πιστεύει ότι ευθύνονται για την κατάσταση αυτή, ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα θα προχωρήσει και σε αγωγές κατά παντός υπευθύνου, μια και θεωρεί ότι κάποιοι άφησαν χρέη πλουτίζοντας οι ίδιοι. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι κάποιοι θα «χάσουν τον ύπνο τους» μετά τη συνέντευξη του κ. Πάτση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστούν και τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2012-13, με τη διοίκηση να προσδοκά ότι παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση ο κόσμος θα ανταποκριθεί.

Όμως οι φίλαθλοι της Νίκης περιμένουν και τις εξελίξεις στα μεταγραφικά και ο κ. Πάτσης μάλλον δεν θα τους χαλάσει το χατίρι, αφού αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ή δύο ικανών παικτών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μανώλης Σκούφαλης έχει σχεδόν συμφωνήσει να φορέσει τη φανέλα της Νίκης την ερχόμενη περίοδο.

Αν αυτό συμβεί η Νίκη θα είναι ο όγδοος σταθμός στην καριέρα του 34χρονου δεξιού μεσοεπιθετικού, που στα επαγγελματικά πρωταθλήματα (και στις τρεις κατηγορίες) μετρά 277 εμφανίσεις με 24 γκολ. Πρωτοεμφανίστηκε με τη φανέλα της Δόξας Βύρωνα τη σεζόν 1998-99 και έκτοτε έχει «γεμάτες» χρονιές (με εξαίρεση την περσινή) σε όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε. Η πορεία του είναι η κάτωθι:

1998-99: Δόξα Βύρωνα 13 συμμετοχές, 1999-2000: Δόξα Βύρωνα 30 συμ. και 4 γκολ, 2000-01: Κοζάνη 23 συμ. και 2 γκολ, 2001-02: Κοζάνη (Δ’ Εθνική), 2002-03: Αθηναϊκός 21 συμ. και 1 γκολ, 2003-04: Ακράτητος 27 συμ. και έξι γκολ, 2004-05: Ακράτητος: 20 συμμετοχές και 2 γκολ, 2005-06: Ακράτητος 21 συμ. και 1 γκολ, 2006-07: Κέρκυρα 28 συμ. και 3 γκολ, 2007-08: Πανιώνιος 26 συμ. και 1 γκολ, 2008-09: Πανιώνιος 27 συμ., 2009-10: Πανιώνιος 21 συμ. και 1 γκολ, 2010-11: ΠΑΣ Γιάννινα 28 συμ. και 3 γκολ, 2011-12: ΠΑΣ Γιάννινα 12 συμμετοχές. Σημειώνεται ότι ως παίκτης του Πανιωνίου έχει συμμετάσχει στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά και στο Ιντερτότο.

Επίσης, χθες ακούστηκε έντονα για τη Νίκη και το όνομα του Βαγγέλη Καούνου. Βέβαια η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται δύσκολη διότι έχει υψηλό κασέ, ενώ εξετάζει και προτάσεις άλλων συλλόγων. Ο 35χρονος επιθετικός έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ομάδων και παντού άφησε τη …σφραγίδα του ως ένας χαρισματικός σκόρερ. Στην επαγγελματική καριέρα έχει παίξει σε Αναγέννηση Άρτας, Κοζάνη, Ξάνθη, Καλλιθέα, Εθνικό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Λάρισα.

Πάντως, μετά από χρόνια οι φίλοι της Νίκης δεν αγχώνονται όσον αφορά τη συγκρότηση του ρόστερ.  Έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο νέο μεγαλομέτοχο κ. Ανδρέα Πάτση και τους συνεργάτες του που εργάζονται πυρετωδώς για το χτίσιμο μίας ομάδας που θα είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Πλέον η ΠΑΕ λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και οι υποψήφιοι να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας τη νέα σεζόν περνούν κυριολεκτικά από κόσκινο.

Η συνέλευση της Ερασιτεχνικής

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η Νίκη» θα πραγματοποιήσει στις 30/07/2012 και ώρα 19.30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας την ετήσια γενική τακτική του συνέλευση με θέματα:

1) Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός περιόδου 2011-2012.

2) Προϋπολογισμός νέας χρονιάς.

3) Διάφορα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το