Photo Gallery, Αθλητισμός

Σήμερα οι εξ αναβολής αγώνες της ΕΠΣΘ

Ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη η 8η αγωνιστική των πρωταθλημάτων της Α’ και της Β’ τοπικής κατηγορίας με τη διεξαγωγή τριών εξ αναβολής παιχνιδιών. Πρόκειται για αγώνες που αρχικά ήταν προγραμματισμένοι για το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά αναβλήθηκαν λόγω της απεργίας των υπαλλήλων του Δήμου Βόλου που κράτησαν κλειστά τα γήπεδα που ανήκουν στον Δήμο.

Έτσι τα ματς μετατέθηκαν για σήμερα. Το ένα από αυτά είναι για την Α’ ΕΠΣΘ με τον Πανιώνιο να υποδέχεται στο στάδιο της Νεάπολης τον Μαγνησιακό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και γι’ αυτό αναμένεται να τα δώσουν όλα για το «τρίποντο». Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι στα προηγούμενα επτά παιχνίδια που έδωσαν γεύτηκαν τη χαρά της νίκης μόνο μία φορά. Ο Πανιώνιος τα κατάφερε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό και ο Μαγνησιακός στο ματς με την Ακρόπολη που είχε γίνει στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος.

Οι άλλες δύο αναμετρήσεις είναι για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ. Στην Πορταριά θα «συγκρουστούν» η Μακρινίτσα με την Ιωλκό, την μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας, μετά την ήττα του πρωτοπόρου Αστέρα Ριζομύλου από τον Απόλλωνα Καναλίων την περασμένη Κυριακή. Οι δύο αντίπαλοι θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Οι γηπεδούχοι για να απομακρυνθούν από τις θέσεις της ουράς και οι φιλοξενούμενοι για να ξεπεράσουν τον Διαγόρα και να επιστρέψουν στη 2η θέση.

Τέλος, στο ΕΑΚ θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» ο Τοξότης με την Αγχίαλο. Η ομάδα της Νέας Δημητριάδας θα επιδιώξει να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, για να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση, στην οποία βρίσκεται μαζί με τους Πηλέα και Απόλλωνα Κροκίου, ενώ οι Αγχιαλίτες θέλουν και αυτοί τους τρεις βαθμούς για να βρεθούν στο μέσον της βαθμολογίας.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές με τους βοηθούς τους:

Α’ ΕΠΣΘ

Στάδιο Νεάπολης, 15.00, Πανιώνιος-Μαγνησιακός: Καπέσιος, Γιάννης, Τσαμαδιάς.

Β’ ΕΠΣΘ

ΕΑΚ Βόλου, 15.00, Τοξότης-Αγχίαλος: Χαρβάλας, Κ. Μαγουλιανίτης, Β. Μαγουλιανίτης (παρ. Μούντανος).

Γηπ. Πορταριάς, 15.00, Μακρινίτσα-Ιωλκός: Τσακούμης, Κατσαρός, Δ. Σακκάς.

Γ.Π.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το