Photo Gallery, Αθλητισμός

Σήμερα βγαίνει ο πρωταθλητής στην Α’ ΕΠΣΘ

Συγκλονιστικό είναι το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, αφού η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου έμελλε να κριθεί στην τελευταία αγωνιστική. Σήμερα Σάββατο θα ξεκαθαρίσουν όλα με τον Ρήγα Φεραίο να θέλει τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Σαρακηνό προκειμένου να πανηγυρίσει την κατάκτηση του νταμπλ (αφού ήδη έχει πάρει και το κύπελλο), ενώ σε «στραβοπάτημά» του ελπίζει η Α.Ε. Διμηνίου προκειμένου να τερματίσει αυτή στην 1η θέση. 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ο αγώνας του Σαρακηνού με τον Ρήγα Φεραίο, που θα διεξαχθεί σήμερα στις 5 μ.μ στο γήπεδο του πρώτου, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αφού από το αποτέλεσμά του θα ξεκαθαρίσει ο φετινός πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΘ.

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Ρήγας Φεραίος προηγείται στη βαθμολογία με 65 πόντους, έναν 64 της Α.Ε. Διμηνίου. Έτσι, αν κερδίσει σήμερα τον Σαρακηνό θα αναδειχθεί πρωταθλητής, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της ΑΕΔ, που λογικά θα έχει πολύ εύκολο έργο κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο Άνθιμο Γαζή.

Όμως οι Βελεστινιώτες θα έχουν δύσκολη αποστολή διότι ο Σαρακηνός διαθέτει μία έμπειρη ομάδα που δεν πρόκειται να παρουσιαστεί αδιάφορη. Αναμένεται, λοιπόν, ένα ματς όπου η δύναμη και το πάθος θα κυριαρχήσουν και το οποίο θα παρακολουθήσουν εκατοντάδες φίλαθλοι, τόσο από τον Βόλο, όσο και από το Βελεστίνο, όπου επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση. 

Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με πλήρη σύνθεση και απλά θα μείνουν εκτός αποστολής δύο εκ των τεσσάρων αλλοδαπών της ομάδας, αφού ο κανονισμός επιτρέπει να μη βρίσκονται πάνω από δύο στην 18άδα. Αυτό σημαίνει ότι δύο εκ των Τοπάντζα, Κοτολιάκου, Κάπο και Άκα θα είναι μόνο θεατές του αγώνα. Από την άλλη πλευρά ο Ρήγας μετρά τρεις απουσίες. Οι Χατζηαθανασίου και Γάρος είναι στρατευμένοι και δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ενώ ο Βογιατζής τραυματίστηκε στο ματς με τον Άνθιμο Γαζή και θα μείνει αρκετό καιρό μακριά από την αγωνιστική δράση.

Σήμερα γίνονται και άλλα τρία ματς για την Α’ τοπική. Όπως σημειώσαμε, η Α.Ε. Διμηνίου θα υποδεχθεί τον Άνθιμο Γαζή και λογικά θα πάρει με άνεση τους τρεις βαθμούς. Η Α.Ε. 2002 θα παίξει με τον Πρωτεσίλαο, ενώ στον γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος θα κοντραριστούν δύο ομάδες που υποβιβάζονται, δηλαδή ο Ηρακλής Βόλου και ο Απόλλων Καναλίων. Αύριο Κυριακή θα παίξουν ο Θησέας με τον Αίαντα Σούρπης, η Αγία Παρασκευή με τη Σκιάθο και η Δήμητρα με τον Εθνικό, ενώ ο Μαγνησιακός παίρνει στα «χαρτιά» το παιχνίδι με την Α.Ε. Φερών.

Στη Β’ τοπική, όλα τα ματς της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής θα γίνουν αύριο στις 11.30 το πρωί, εκτός αυτό της Ακρόπολης με τη Σκόπελο που αναβλήθηκε για την Τετάρτη 2/5. Ο Άρης Μελ. με νίκη κόντρα στη Μακρινίτσα εξασφαλίζει και τον τίτλο, αλλά ούτως ή άλλως ανεβαίνει στην Α’ κατηγορία μαζί με τον Πανιώνιο. Ενδιαφέρον υπάρχει για την 3η θέση, που ίσως αποδειχθεί προνομιούχος και την οποία διεκδικούν Δάφνη, Ν.Α. Νίκης και Ακρόπολη αλλά και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μυρμιδόνες, Κένταυρος Αργ. και Ιάσων Α.Μ. έχασαν τη μάχη, ενώ μένει να μάθουμε την τέταρτη ομάδα που θα τους ακολουθήσει στη Γ’ ΕΠΣΘ, που θα είναι μία εκ των Ε.Μ.Α., Ιωλκού, Σκοπέλου και Πηλέα.

Τέλος, για την Γ’ κατηγορία, θα διεξαχθεί η 25η ημέρα με το ντέρμπι Δημητριάς-Τοξότης να ξεχωρίζει. Συνοπτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, καθώς και οι διαιτητές με τους βοηθούς τους:

 

Α’ ΕΠΣΘ

Σάββατο 28/4
Γηπ. Γατζέας, 17.00, Αθλητική Ένωση 2002-Πρωτεσίλαος: Ρούσης, Μπέλου, Τσαμαδιάς.

Δημητριάς, 17.00, Ηρακλής Β.- Απόλλων Καν.: Τσακούμης, Δαλούκας, Καρακίτσος (παρ. Φονιάς).

Σαρακηνού, 17.00, Σαρακηνός-Ρήγας Φεραίος: Σκουλάς, Ζήσιος, Γιάννης (παρ. Κουζάκης).
Διμηνίου, 17.00, Α.Ε. Διμηνίου-Άνθιμος Γαζής: Ματσούκας, Δημητράκης, Π. Σακκάς.
Κυριακή 29/4
Γατζέας, 11.00, Θησέας-Αίας Σ.: Βλάχος, Βερτόπουλος, Ζήσιος.

Αγ. Παρασκευής, 11.30, Αγία Παρασκευή-Σκιάθος: Μπουργάνης, Καλατζής, Αθηναίος (παρ. Παγωνόπουλος).
Ευξεινούπολης, 17.00, Δήμητρα-Εθνικός: Παλιούρας, Τσάγγαρης, Μεταξιώτης.

Α.Ε. Φερών-Μαγνησιακός 0-3 α.α.

Β’ ΕΠΣΘ

 

Κυριακή 29/4
Αγχιάλου, 11.30, Αγχίαλος-Νέοι Αθλητές Νίκης: Γόργορης, Παπαπορφυρίου, Παπαχρήστος.

Καζανάκι, 11.30, Μακρινίτσα-Άρης Μελ.: Αθανασίου, Αναστασίου, Γκουγκινούδης (παρ. Ρούσης).

Ριζομύλου, 11.30, Αστέρας Ριζ.-Μυρμιδόνες: Γκάγκας, Τσιάς, Βαζούρας (παρ. Κουσκουρίδας).

Αργαλαστής, 11.30, Κένταυρος Αργ.-Δάφνη: Τριάντος, Κωστόπουλος, Κ. Μαγουλιανίτης.
Άλλης Μεριάς, 11.30, Ιάσων Α.Μ.-Ε.Μ.Α.: Θεοχάρης, Τασιόπουλος, Κόκκαλης (παρ. Βράκας).

Νεάπολης, 11.30, Πανιώνιος-Διαγόρας: Τρυφωνίδης, Β. Μαγουλιανίτης, Δ. Σακκάς (παρ. Κωνσταντέλος).
Ι.Μ. Δημητριάδος, 11.30, Πηλέας-Ιωλκός: Καπέσιος, Ματσούκας, Σφυρής (παρ. Παπακλωνάρης).
Ακρόπολη-Σκόπελος: Αναβλήθηκε για την Τετάρτη 2/5.

Γ’ ΕΠΣΘ

Κυριακή 29/4

Αϊδινίου «Κ. Ζουμπουρλής», 17.00, Απόλλων Κρ.-Ηρακλής Α.Θ.: Κουρσοβίτης, Χριστόπουλος, Γεωργατζής.

Κάτω Λεχωνίων, 17.00, ΑΠΟΒ-Άθλος: Σταθούρος, Παπαδημητρόπουλος, Γεωργίου.
Ι.Μ. Δημητριάδος, 17.00, Δημητριάς-Τοξότης: Σκουλάς, Τασιόπουλος, Κόκκαλης (παρ. Παγωνόπουλος).
Ρεπό: Αετός Κερ. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το