Photo Gallery, Τοπικά

Ριζόμυλος: Σοβαρός τραυματισμός 15χρονου σε τροχαίο

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 71χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε νοτιομετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 15χρονος στο Ριζόμυλο

 

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα 15χρονο αγόρι, στο Ριζόμυλο, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Ο ανήλικος τραυματίστηκε όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε μία ηλικιωμένη γυναίκα. Ειδικότερα και σύμφωνα με την Αστυνομία, προχθές το βράδυ στο Ριζόμυλο, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 71χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε νοτιομετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 15χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Ο 15χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Σύλληψη Βουλγάρας για κλοπή 2.800 δολαρίων

Βουλγάρα έκλεψε τα χρήματα από ένα ζευγάρι Ρώσων. Έγινε όμως αντιληπτή από τον άντρα, ο οποίος την ακινητοποίησε και στη συνέχεια την παρέδωσε στους αστυνομικούς. Το περιστατικό συνέβη προχθές το μεσημέρι στο Βόλο.

Ειδικότερα, η 36χρονη αφαίρεσε από τσάντα ιδιοκτησίας 34χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Ρωσίας, ένα τσαντάκι μέσης του 52χρονου ομοεθνούς συζύγου της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.800 δολαρίων Η.Π.Α. και διάφορα έγγραφα, πλην όμως κατά την αποχώρησή της έγινε αντιληπτή από τον 52χρονο υπήκοο Ρωσίας, ακινητοποιήθηκε προσωρινά και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και τα έγγραφα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 52χρονο. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Για κατοχή μικρής ποσότητας κοκαΐνης συνελήφθη χθες το πρωί στη Σκιάθο ένας 26χρονος. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 860 χιλιοστών του γραμμαρίου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Επίσης συνελήφθη πρωινές ώρες χθες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 32χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 0,6 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το