Αθλητισμός

Μποτσιβάλης: Δεν πωλείται η ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Κατηγορηματικός στις δηλώσεις του ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, διαψεύδοντας τα σενάρια που κυκλοφορούν περί πώλησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Τόνισε πως δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του από υποψήφιους αγοραστές, ενώ μίλησε και για το θέμα που έχει προκύψει με την παραίτηση του Τάκη Γιαννόπουλου. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου στις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ρεπορτάζ: ΕΥΘΥΜΗΣ Δ. ΧΟΥΤΑΣ

Ο κ. Μποτσιβάλης μίλησε χθες στον Sport-Fm 89.5 και αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα της παραίτησης του Τάκη Γιαννόπουλου από τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας: «Το ταξίδι του Τάκη Γιαννόπουλου στην Ισπανία (σ.σ. μετέβη την περασμένη Παρασκευή στην Ισπανία και επιστρέφει σήμερα) ήταν προγραμματισμένο να το κάνουμε μαζί. Είναι γεγονός πως τους τελευταίους μήνες πιέστηκε πολύ και η απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ ήταν ξαφνική για μας. Στην Ισπανία πήγε για να ξεκουραστεί και παράλληλα θα παρακολουθήσει και ορισμένους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να μιλήσω με κάποιο άλλο άτομο για τη θέση του γενικού αρχηγού. Προσωρινά το πόστο αυτό αναλαμβάνει ο Θάνος Θεοδώρου, ο οποίος και στο παρελθόν είχε αντικαταστήσει επάξια τον Τάκη Γιαννόπουλο. Θα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλονή και πιθανότατα στο ματς πρωταθλήματος με την Επανομή.
Η αντικατάσταση είναι προσωρινή, άλλωστε, στις 12 Νοεμβρίου ο Θάνος Θεοδώρου θα παρουσιαστεί για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Με την επιστροφή του Τάκη Γιαννόπουλου στην Ελλάδα θα συζητήσω μαζί του και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Μέχρι τότε δεν πρόκειται να μιλήσω με κανένα άλλο πρόσωπο για τη θέση του γενικού αρχηγού».

Ο κ. Μποτσιβάλης ρωτήθηκε και για τα σενάρια που κυκλοφορούν περί πώλησης της ΠΑΕ, απαντώντας σχετικά: «Όλα αυτά τα μαθαίνω και εγώ από εκεί που τα πληροφορηθήκανε και εσείς, από διάφορα site δηλαδή. Κανονικά έπρεπε να το είχα μάθει πρώτος εγώ, αν υπήρχε πρόταση αγοράς της ΠΑΕ. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ίσως να παρεξήγησαν κάποιοι αυτό που είχα πει παλαιότερα, ότι όσο η ομάδα δεν είχε τοποθετηθεί σε κάποια κατηγορία, δεν ήθελα να βάλει κανείς στην ομάδα έστω και ένα ευρώ.
Μόλις η ομάδα δικαιώθηκε – εν μέρει – ξεκίνησα τις επαφές προκειμένου να υπάρξουν κάποιες χορηγίες και διαφημίσεις, έτσι ώστε να βοηθηθεί οικονομικά η ομάδα. Τίποτα παραπάνω.

Πολύ σύντομα, μέσα στο Νοέμβριο, θα στελεχωθεί με νέα πρόσωπα το Δ.Σ. της ΠΑΕ και θα πραγματοποιηθεί και η Γενική Συνέλευση. Έχω ξεκινήσει συνομιλίες με διάφορα άτομα για να στελεχώσουν το διοικητικό συμβούλιο».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν στο γήπεδο οι φίλαθλοι της ομάδας, καθώς ο νέος αθλητικός νόμος είναι πολύ αυστηρός και τα πρόστιμα… τσουχτερά.: «Για παράδειγμα, η ΠΑΕ καλείται να πληρώσει πρόστιμο 40.000 ευρώ για το πανό που αναρτήθηκε στο παιχνίδι με την Καλλιθέα και το οποίο  ανέβηκε και κατέβηκε τρεις φορές. Θα κάνουμε ένσταση, με σκοπό να μειωθεί το χρηματικό πρόστιμο, αλλά όση μείωση κι αν γίνει, το πρόστιμο είναι βαρύ. Όταν ο διαιτητής παίρνει την απόφαση να κατέβει ένα πανό, πρέπει αυτό να γίνεται.

Επίσης δεν είναι δυνατόν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι να πληρώνουμε 1000 ευρώ πρόστιμο για τις κάρτες. Θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα μονιασμένοι και όλοι μαζί. Εδώ ξεπεράσαμε προβλήματα σε μια περίοδο που στον Ολυμπιακό Βόλου υπήρχε μόνο η σφραγίδα…».

Αύριο με Καλλονή

για το Κύπελλο

Μετά το ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την Κυριακή, χθες το μεσημέρι επέστρεψαν στις προπονήσεις, καθώς η ομάδα γυμνάστηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου και των συνεργατών του, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Καλλονή για το Κύπελλο Ελλάδος.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό και θα αρχίσει στις 18.00. Στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (ο αγώνας είναι «νοκ άουτ»), ενώ στην περίπτωση που η ομάδα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει δε διπλούς αγώνες τον Ατρόμητο Αθηνών.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Μαγούλας θα υπάρξουν τέσσερις-πέντε αλλαγές σε πρόσωπα, καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος προσανατολίζεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες.

Ο Μπολάτι ακολούθησε και χθες κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα, ενώ Κατσιαρός και Ανιέτε γυμνάστηκαν επιφυλακτικά. Ο Γαλάνης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Πινδώνης, ο οποίος και θα απουσιάσει από το ματς με την Καλλονή.

Προσωρινά γενικός

αρχηγός ο Θ. Θεοδώρου

Όπως τονίστηκε παραπάνω, ο Θάνος Θεοδώρου θα καλύψει – προσωρινά – πόστο του γενικού αρχηγού στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως γνωρίζει το αντικείμενο, καθώς πριν δύο χρόνια ήταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Κ20 της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα, είχε αντικαταστήσει σε δύο παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ τον Τάκη Γιαννόπουλο, όταν εκείνος είχε υποχρεώσεις στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Θεοδώρου είχε καθίσει στον πάγκο στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να σημειώνει τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του στο μεγάλο επαγγελματικό πρωτάθλημα, νικώντας 1-0 τον Παναθηναϊκό και 4-0 την ΑΕΚ.

Επίσης, ο Θάνος Θεοδώρου ήταν γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου στα παιχνίδια πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής της περιόδου 2009-10, με τον Αγρ. Αστέρα στο Βόλο όπου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με το ευρύ 4-1 και στο ματς με τη Ρόδο στο ΕΑΚ, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 5-2.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το