Αθλητισμός

Πρώτο τεστ για Νίκη

Αντιμετωπίζει στις 5 μ.μ. στα Χάνια τον Μαγνησιακό

 


 

*Αισιοδοξία για δικαίωση στο θέμα Λουκίνα

 

 

Το πρώτο της φιλικό τεστ δίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα η Νίκη, που θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Μαγνησιακό στα Χάνια. Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν τους 32 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ τους. Μεταξύ αυτών είναι και το όνομα του Γιάννη Λουκίνα. Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα ενισχύσει άμεσα τη Νίκη. Τη σχετική απόφαση θα πάρει η ΕΠΟ, ενώ οι «κυανόλευκοι» είναι αισιόδοξοι ότι το ζήτημα θα έχει αίσιο τέλος.

 


 

 

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ Νίκη ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που έχουν υπογράψει και ανήκουν και με τη …βούλα στο δυναμικό της. Τα επαγγελματικά συμβόλαια είναι 29, ενώ υπάρχουν και άλλοι τρία εκπαιδευόμενων παικτών.

Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι οι Πετράς Παναγιώτης, Στουρνάρας Ευάγγελος, Τάσσος Φώτιος, Αργύρης Άγγελος, Βλάχος Αντώνης, Κυπτίου Κώστας, Μπουσινάκης Περικλής, Χολέβας Χρήστος, Τσεκούρας Ανδρέας, Παραλίκης Γεώργιος, Βούρας Ηλίας, Λαμπρόπουλος Ιωσήφ, Ψωμιάδης Μιχαήλ, Βαγγέλι Παύλος, Παπατζίκος Αλέξανδρος, Ριζογιάννης Παντελής, Κοντοχρήστος Χρήστος, Σπυρόπουλος Παναγιώτης, Αμπντουραχμάνι Σέρχιο, Μκρτσιάν Ανδρέας-Αρτούρ, Πουλάκος Γεώργιος, Λουκίνας Ιωάννης, Πεχλιβανόπουλος Ιωάννης, Στεργίδης Λυμπέρης, Αγριόδημος Ιωάννης, Ζαρίφης Χρήστος, Ζαχαράκης Ιωάννης-Θωμάς,  Ζάγκας Σπύρος και Χρυσοχοΐδης Ιωάννης, ενώ στην κατηγορία των εκπαιδευόμενων ποδοσφαιριστών ανήκουν οι: Νασιακόπουλος Αχιλλέας, Χατζητρακόσιας Σωτήρης και Κεφαλάς Απόστολος-Αναστάσιος.

Με βάση την παραπάνω λίστα γίνεται κατανοητό ότι ο Ροσέν Καπτίεφ, που τις τελευταίες ημέρες είχε συμμετάσχει σε προπονήσεις των «κυανολεύκων» αποτελεί παρελθόν, αφού δεν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Όσον αφορά την περίπτωση του Λουκίνα, στη Νίκη περιμένουν την απάντηση της ΕΠΟ σχετικά με το αν έχει δικαίωμα να ενισχύσει την ομάδα άμεσα ή από τον επόμενο Ιανουάριο. Ως γνωστόν οι άνθρωποι του Πανιωνίου, όπου ανήκε ο παίκτης, δήλωσαν εκ παραδρομής ότι έμεινε ελεύθερος στις 2 Σεπτεμβρίου και όχι στις 30 Ιουνίου. Αυτό δημιούργησε πρόβλημα διότι η παράταση των μεταγραφών δόθηκε αποκλειστικά για ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι μέχρι τις 30 Ιουνίου. Οι διοικούντες τη Νίκη επικοινώνησαν με τους ομολόγους τους του Πανιωνίου, οι οποίοι έστειλαν έγγραφο στην ΕΠΟ όπου παραδέχθηκαν το λάθος που έκαναν. Έτσι εναπόκειται στην Ομοσπονδία να θεωρήσει εμπρόθεσμη τη μεταγραφή με τους «κυανόλευκους» να αισιοδοξούν ότι η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος.

Στο μεταξύ, η ομάδα της Νίκης βρίσκεται από τη Δευτέρα στα Χάνια του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Χθες πραγματοποιήθηκαν δύο προπονήσεις. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές έτρεξαν αρκετά χιλιόμετρα, καθώς το βάρος δόθηκε στην φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα έγιναν ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.

Σίγουρα το έργο του τεχνικού Αλέξη Αλεξίου είναι δύσκολο, καθώς καλείται να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο. Αυτό δεν είναι απλή υπόθεση αν αναλογιστεί κανείς ότι σε σχέση με πέρυσι έμειναν μόλις επτά παίκτες, ενώ υπάρχουν 25 καινούργιοι ποδοσφαιριστές, που είναι λογικό να χρειάζονται πίστωση χρόνου για να «δέσουν» με τους παλαιότερους.

Τα φιλικά παιχνίδια θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση με το πρώτο να είναι σήμερα κόντρα στον Μαγνησιακό, συγκρότημα της Α’ ΕΠΣΘ. Οι δύο ομάδες θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στις 5 το απόγευμα στα Χάνια με τον κ. Αλεξίου να είναι διατεθειμένος να δώσει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες. Θυμίζουμε ότι το ερχόμενο Σάββατο η Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Αλμυρού στο «Παντελής Μαγουλάς», ενώ την Τετάρτη 21/9 θα παίξει με τον Ρήγα Φεραίο στα Χάνια. Θα ακολουθήσουν φιλικά με ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε ότι οι προεγγραφές για τις κάρτες διαρκείας συνεχίζονται και ότι οι τιμές που ισχύουν είναι οι εξής: Για τις θέσεις στην σκεπαστή εξέδρα 200 ευρώ, για τις θέσεις στην κερκίδα της οδού Μαιάνδρου 150 ευρώ και για τα μέλη των Συνδέσμων Φιλάθλων 100 ευρώ.

Οι προεγγραφές γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και στο κατάστημα του προέδρου του συλλόγου Δημήτρη Ιωαννίδη. Με την καταβολή των χρημάτων, δίνεται στους φιλάθλους απόδειξη της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Η διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας, να συμπαρασταθούν στη νέα και δύσκολη προσπάθειά της.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το