Αθλητισμός

Πρώτες και αήττητες

Οι Μικτές ΕΠΣΘ επικράτησαν των ομάδων της Βοιωτίας

Στην πρώτη θέση και μάλιστα χωρίς ήττα τερμάτισαν οι Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣΘ στον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων. Χθες στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής επικράτησαν με 2-1 και 1-0 αντίστοιχα των ομάδων της ΕΠΣ Βοιωτίας εκτός έδρας.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Τον τίτλο του πρωταθλητή στον όμιλό τους πανηγύρισαν χθες οι Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣΘ. Αμφότερες κατέκτησαν την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων και απέδειξαν ότι στη Μαγνησία υπάρχουν αρκετά ταλέντα, τα οποία φυσικά θα πρέπει να αξιοποιηθούν κατάλληλα.

Ωστόσο οι Μικτές ΕΠΣΘ δεν θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος άλλαξε και πλέον θα δημιουργηθεί μια περιφερειακή ομάδα, με προπονητή εκείνον που κοουτσάρισε τον πρώτο κάθε ομίλου. Στην προκειμένη περίπτωση αυτός θα είναι ο Ηλίας Κούγιαλης, ο οποίος οδήγησε τις Μικτές ΕΠΣΘ στην πρώτη θέση των ομίλων τους. Στην περιφερειακή ομάδα θα μετέχουν ποδοσφαιριστές  από τις Ενώσεις της Θεσσαλίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Φωκίδας και Ευρυτανίας που θα αγωνιστεί με τις αντίστοιχες των άλλων ομίλων. Στην πρωταθλήτρια του 5ου ομίλου, την ΕΠΣΘ, θα απονεμηθούν Κύπελλο και μετάλλια.

Οι Παίδες

Στον αγωνιστικό τομέα η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΘ έπαιξε πρώτη χρονικά και επιβλήθηκε στο ενωσιακό αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Βοιωτίας της τοπικής ομάδας με 2-1. Αυτή ήταν η έβδομη επιτυχία σε οκτώ παιχνίδια για τους παίκτες του Ηλία Κούγιαλη, που έκλεψαν την παράσταση στον όμιλό τους. Μέσα σε δύο λεπτά η ΕΠΣΘ «καθάρισε» το ματς χάρη στα τέρματα του Σιώμου (20’) και Παπαναγιώτου στο 22’. Για τους γηπεδούχους μείωσε στο 43’ με πέναλτι ο Ρούπακας.

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΘ: Μαλλιαρός, Χασιώτης, Αγγελής (70’ Ντόντης), Σαρδελάς, Μπουρίτας, Γάτσιος, Παρασκευόπουλος (60’ Ευσταθίου), Καρακώστας, Σιώμος (75’ κοντός), Μαλακασιώτης, Παπαναγιώτου.

Στον 10ο όμιλο των παίδων σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Βοιωτία-ΕΠΣΘ 1-2

Ευρυτανία-Φωκίδα 1-2

Ρεπό: Φθιώτιδα

Βαθμολογία

(τελική)

1. ΕΠΣΘ 22

2. Φθιώτιδα 16

3. Βοιωτία 15

4. Φωκίδα 6

5. Ευρυτανία 0

Οι Νέοι

Νικηφόρα έκλεισαν τις φετινές τους υποχρεώσεις και οι Νέοι της ΕΠΣΘ, οι οποίοι «άλωσαν» τη Βοιωτία με 1-0. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 88’ ο Μπένος, ο οποίος ήταν η «χρυσή» αλλαγή του Ηλίου Κούγιαλη, καθώς είχε περάσει στο ματς πριν από έξι λεπτά στη θέση του Πολύζου. Με την επιτυχία τους αυτή οι Μαγνησιώτες κατέλαβαν την πρώτη θέση στο 10ο όμιλο.

ΕΠΣΘ: Λαγός, Καψιώτης, Γεωργατζής, Μπέλλος, Μπόρας, Πασχάλης (88’ Κωσταράς), Χειλάς (84’ Δαμάσκος), Πολύζος (82’ Μπένος), Παπαδημητρίου, Τσόγκας, Τζοβάρας.

Στον 10ο όμιλο των νέων σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Βοιωτία-ΕΠΣΘ            0-1

Ευρυτανία-Φωκίδα 1-5

Ρεπό: Φθιώτιδα

Βαθμολογία

(τελική)

1. ΕΠΣΘ 22

2. Φθιώτιδα 17

3. Βοιωτία 13

4. Φωκίδα 3

5. Ευρυτανία 3

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το