Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

«Πρώτα βιώσιμοι και μετά Σούπερ Λιγκ»

Ο Α. Πάτσης τόνισε ότι η Νίκη μπορεί υπό προϋποθέσεις να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία

Κατατοπιστικός σε πολλά θέματα που αφορούν τη Νίκη ήταν ο πρόεδρός της Ανδρέας Πάτσης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη χθες το πρωί. Μάλιστα τόνισε ότι η ομάδα έχει τη δυνατότητα να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ, αφού όμως πρώτα κάνει σταθερά βήματα για να εξυγιανθεί οικονομικά μια και ο ίδιος ακόμη πληρώνει χρέη προηγουμένων διοικήσεων. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν ο Μπόζινταρ Τάντιτς θα τεθεί στη διάθεση του Στέλιου Μανωλά για το ντέρμπι της Κυριακής (6.30 μ.μ.) με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ 

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε χθες το πρωί στο «Ράδιο Ένα» ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη κ. Ανδρέας Πάτσης. Ο ισχυρός άνδρας των «κυανολεύκων» μίλησε για την εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο και τη Νίκη, την πορεία της ομάδας και τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει, το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΛ και τις σχέσεις της ΠΑΕ με την Ερασιτεχνική. Επίσης εξέφρασε τη γνώμη του για το σκάνδαλο με τα «στημένα», ενώ έκανε την έκπληξη αποκαλύπτοντας ότι στις εκλογές της ΕΠΣΘ θα στηρίξει για την προεδρία τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Κώστα Θεοδώρου.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πάτσης είπε:

Για το πώς ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και τη Νίκη: «Δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις με το ποδόσφαιρο. Αρχικά μου ζήτησαν κάποιοι να βοηθήσω την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου στην περιφέρεια της Ελασσόνας. Η ενασχόληση μου άρεσε, αλλά έφυγα από εκεί διότι είχα διαφορετική άποψη για θέματα του ποδοσφαίρου από άλλους παράγοντες. Κατόπιν είχα πολλές προτάσεις από ομάδες όλων των κατηγοριών, ενώ με παρότρυνση κάποιων φίλων ήλθα στο Βόλο και παρακολούθησα τη Νίκη στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη.

Μου δημιουργήθηκε ενθουσιασμός από τις εκδηλώσεις του κόσμου στο ματς εκείνο. Έτσι, θέλησα να εμπλακώ και εγώ στα κοινά της Νίκης. Από τον περασμένο Απρίλιο έγιναν πολλά πράγματα. Μπήκαμε στα πλέι οφ και ανεβήκαμε κατηγορία, φύγαμε από το «Παντελής Μαγουλάς» και παίζουμε στο Πανθεσσαλικό που έχει όλες τις ανέσεις, αλλά με κόστος 100.000 ευρώ ετησίως, ενώ δημιουργήσαμε και ένα ποιοτικό ρόστερ για να αντεπεξέλθει στη Football league».

Για αν η Νίκη μπορεί να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ: «Τίποτε δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο. Αν η διαδρομή είναι καλή τότε θα πετύχουμε το στόχο. Όμως πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Πρώτο μου μέλημα είναι να την καταστήσω υγιή και βιώσιμη προκειμένου να γίνει και ανταγωνιστική διότι ακόμη πληρώνω παλαιές προσφυγές. Μετά έρχεται και η Σούπερ Λιγκ».

Για την αλλαγή προπονητή: «Είχα ηθική υποχρέωση προς τον κ. Αμανατίδη να καθοδηγήσει την ομάδα στη Β’ Εθνική μετά την άνοδο που κέρδισε. Όμως «θυσιάστηκε» για να προστατεύσω τους παίκτες μου. Επέλεξα τον κ. Μανωλά για το χαρακτήρα και τις γνώσεις του. Ήταν σημαία σε μια ομάδα και δεν την πρόδωσε αν και μπορούσε και αυτό δείχνει το ήθος του.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Είναι ένα ντέρμπι με μεγάλη σημασία και για την πόλη. Το γόητρο παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοιου είδους αγώνες, αλλά πιστεύω πως θα κερδίσουμε».

Για το σκάνδαλο με τα «στημένα»: «Ο Αλέξης Κούγιας στέλνει διαφόρους ανθρώπους στη φυλακή με διαφόρων ειδών μυθοπλασίες. Δεν μπορεί δύο άνθρωποι να μιλάνε στο τηλέφωνο, είτε είναι ο Μπέος ή ο Τσακογιάννης ή οποιοσδήποτε άλλος και να προκύπτουν ποινικές προεκτάσεις επειδή βρέθηκε και ένας μάρτυρας που ενισχύει την κατηγορία. Είναι επικίνδυνο αυτό ακόμη και για την ίδια την δημοκρατία.

Για το αν υπάρχει θέμα συγχώνευσης με τον Ολυμπιακό: «Κατ’ αρχάς τα πάντα μπορούν να γίνουν, αλλά δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Η Νίκη δεν μπορεί να συγχωνευτεί με τον Ολυμπιακό διότι εκπροσωπεί την προσφυγιά, έχει πολιτισμική ταυτότητα που δεν μπορώ εγώ να την αλλοιώσω, να τη διαγράψω. Ας ξέρουν όλοι ότι δεν έχω κάποιο άλλο σενάριο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου».

Για την κόντρα των φιλάθλων Νίκης και Ολυμπιακού που πολλές φορές ξεπερνά τα όρια: «Αυτό δεν πρέπει να υπάρχει διότι απομακρύνονται οι υγιείς φίλαθλοι. Τη ζημιά την κάνει μία μικρή μειοψηφία το πολύ 300 ατόμων. Εγώ δεν θέλω τέτοια άτομα. Προτιμώ στο γήπεδο να έρχεται ο οικογενειάρχης με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Αυτός είναι και ο λόγος που κρατώ χαμηλά τους τόνους και έχω καλή συνεργασία με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μιλώ με τον κ. Μποτσιβάλη και έχουμε συνεννοηθεί σε θέματα όπως τη χρήση του Πανθεσσαλικού. Στους συνδέσμους έχω κάνει συστάσεις να μην μπλέκονται σε επεισόδια. Τον οποιοδήποτε ταραξία θα τον αποβάλω δια παντός από τους αγώνες μας. Δεν θέλω κάποιος ανεγκέφαλος που νομίζει ότι κάνει επανάσταση να μου κάνει το μαγαζί λαμπόγυαλο».

Για την απαγόρευση στην οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων: «Μπορούμε να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Για ότι συμβεί εντός του γηπέδου υπεύθυνες να είναι η ΠΑΕ και εκτός η Αστυνομία. Αν είναι να μην μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει την ομάδα του εκτός έδρας υπό το φόβο επεισοδίων, τότε ας απαγορευτούν και οι διαδηλώσεις. Ας επιτρέπουν μόνο σε οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος να κατεβαίνει στους δρόμους και όχι σε αυτούς της αντιπολίτευσης».

Για τον Blue Star FM: «Δεν είναι σταθμός της Νίκης, πρόκειται για μια ιδιωτική επιχείρηση που δεν έχει επίσημη σχέση με την ΠΑΕ».

Για τον ΓΣΒ Νίκη: «Δεν πρόκειται να πληρώσω το 10% επί των εισπράξεων των εισιτηρίων προς την ερασιτεχνική Νίκη. Δεν θα πληρώσω διότι δεν υπάρχουν λεφτά. Τόσα χρόνια οι παράγοντες της ερασιτεχνικής δεν ζήτησαν τίποτα από τον κ. Γιδόπουλο. Τώρα θυμήθηκαν που βλέπουν κάποιον να πληρώνει; Στην παρούσα φάση δεν θα πληρώσω τίποτα διότι προτεραιότητά μου είναι το καράβι που λέγεται ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Για τις …βάρκες θα κοιτάξω μετά. Θα τους δώσω χρήματα όταν το αποφασίσω εγώ».

Για τις εκλογές της ΕΠΣΘ: «Θα υποστηρίξουμε για την προεδρία τον κ. Θεοδώρου. Αυτή είναι η επίσημη θέση μας. Το ψηφοδέλτιό του θα συγκροτηθεί και με ανθρώπους της Νίκης. Ποδοσφαιρικά η θέση που έχει πάρει μας εκφράζει. Φυσικά δεν δίνουμε καμία λευκή επιταγή σε κανέναν».

Αγωνία για Τάντιτς

Η προετοιμασία της Νίκης για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΛ συνεχίστηκε χθες με μία προπόνηση υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μανωλά και του συνεργάτη του Λεωνίδα Μπίλη. Όλοι οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά εξαιρουμένου του Μπόζινταρ Τάντιτς που και πάλι ακολούθησε ελαφρύτερο πρόγραμμα. Ο Σέρβος μέσος θα δοκιμάσει να προπονηθεί πιο έντονα σήμερα και από αυτό θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του στην αποστολή.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΛ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του φιλάθλου της ομάδας Δημητρίου Φιλίππου, που απεβίωσε μετά το παιχνίδι με την Καβάλα.

Διευκρινήσεις της ΠΑΕ για εισιτήρια

και είσοδο φιλάθλων

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΛ, καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό. Οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP Κερκίδα: 30 ευρώ

Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα: 15 ευρώ

Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ

Παιδικό: 5 ευρώ

Προπώληση Εισιτηρίων: Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 18/11 από δύο εκδοτήρια στην Α’ πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου. Για λόγους ασφαλείας δεν θα υπάρξουν άλλα σημεία προπώλησης.

Εκδοτήρια: Τα εκδοτήρια που θα είναι ανοιχτά από τις 14.30 το μεσημέρι (εκτός από αυτά που θα λειτουργούν από τις 12μ). Στην πεζογέφυρα Α’ θα λειτουργήσουν τρία εκδοτήρια, το ένα πριν την είσοδο στην πεζογέφυρα και τα άλλα δύο στο τέλος αυτής πριν την είσοδο στο γήπεδο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήρια των 15, 10 και 5 ευρώ παιδικό. Από την Α’ πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 15, των 10 και των 5 ευρώ (παιδικό).

Στην πεζογέφυρα Β’ θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20 και 30 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και των 5 ευρώ για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Από τη Β’ πεζογέφυρα θα επιτρέπεται η είσοδος στους κατόχους διαρκείας Silver (ασημί), Basic (μοβ), Blue (μπλε), Economy (θαλασσί) και σε φιλάθλους με εισιτήρια των 20 και 30 ευρώ και των 5 ευρώ (παιδικό).

Διευκρινίσεις: Οι θύρες του Πανθεσσαλικού θα ανοίξουν για το κοινό δυόμισι ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Για τα μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ, τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο πέταλο. Για να μην επικρατήσει συνωστισμός, η ΠΑΕ Νίκη παρακαλεί θερμά τους φιλάθλους να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.

Ισχυρή ασφάλεια: Το γήπεδο και ο περιβάλλοντας χώρος θα περιφρουρούνται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη καθιστά σαφές ότι όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ή με πλαστό εισιτήριο, ή με κάρτα διαρκείας που ήδη έχει χρησιμοποιηθεί θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος και επιπλέον από την ΠΑΕ θα του αφαιρεθεί το δικαίωμα να μπορεί να παρακολουθήσει ξανά αγώνα της ομάδας.

Κάρτες ελευθέρας εισόδου: Οι κάτοχοι καρτών ελευθέρας εισόδου του συλλόγου νεφροπαθών θα εισέρχονται από την Β’ πεζογέφυρα. Οι κάτοχοι καρτών ελευθέρας εισόδου των τμημάτων υποδομών θα εισέρχονται από την Α’ πεζογέφυρα.

 

Share
Ετικέτες: Νίκη

Πρόσφατα άρθρα

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΜΒ για οφειλέτες και διακοπές υδροδότησης

Από τη ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώνεται ότι: Στις προηγούμενες 40 ημέρες η ΔΕΥΑΜΒ, προχώρησε σε 1250 διακοπές…

20 Μαρτίου 2024

Συνάντηση εργασίας για θέματα Τουρισμού στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

  Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 19 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, μετά από…

20 Μαρτίου 2024

Τα αποτελέσματα των εξ αναβολής αγώνων σε Β’ και Γ’ ΕΠΣΘ

Οι Μυρμιδόνες έχασαν 2-0 στη Σκόπελο σε εξ αναβολής ματς της Β’ ΕΠΣΘ και μαζί…

20 Μαρτίου 2024

Α΄ Χαιρετισμοί – Πανήγυρις Αγίων Θεοδώρων

  Η ακολουθία της 1ης Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου θα ψαλεί την Παρασκευή…

20 Μαρτίου 2024

Ε΄ Γενική Ιερατική Σύναξη

  Η Ε΄ Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για το τρέχον Εκκλησιαστικό έτος,…

20 Μαρτίου 2024

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι παραμονής μεταξύ Αγχιάλου και Ακρόπολης

Μπορεί το παιχνίδι Ολυμπιακός-Αγία Άννα 3-1 να ήταν το σημαντικότερο της 23ης αγωνιστικής της Α’…

20 Μαρτίου 2024